/

55" UHD 4K Flat Smart TV HU6900 Series 6

UE55HU6900T

55 UHD 4K Flat Smart TV HU6900 Series 6 .

Odgovorno recikliranje baterija

 • Evropska direktiva o baterijama i akumulatorima nastoji da smanji uticaj baterija na okruženje i da podstakne recikliranje materijala od kojih su izrađene. Regulative za reciklažu baterija i akumulatora (punjivih baterija) su u UK uvedene 2009. Regulative za baterije za otpad imaju za cilj značajno povećanje prikupljanja i reciklaže korišćenih prenosivih baterija u UK sa 3% zabeleženih 2007. na 25% do 2012. godine, sa porastom do bar 45% do 2016.

 • Simbol baterije na proizvodu ili njegovom pakovanju ukazuje na to da ne sme da se odlaže sa običnim kućnim otpadom. Umesto toga, potrošač je dužan da odlaže baterije za otpad na naznačenom mestu prikupljanja radi reciklaže. Posebno sakupljanje i recikliranje baterija prilikom odlaganja doprinosi očuvanju prirodnih resursa i omogućava njihovu reciklažu na način koji štiti zdravlje ljudi i životno okruženje. Sveobuhvatna lista centara za reciklažu baterija može da se dobije na sledećoj adresi: www.recycle-more.co.uk

 • Svi Samsung proizvodi koji podležu Direktivi o baterijama su u skladu sa propisima UK za baterije i akumulatore. U skladu sa nacionalnim zakonom, SAMSUNG Electronics (UK) Ltd je član odobrene usklađene organizacije proizvođača baterija. Ova organizacija je zadužena za prikupljanje, rukovanje i odlaganje baterija u ime kompanije Samsung.

Kontrola izvršenja
Zatvori iskačući prozorčić

55" UHD 4K Flat Smart TV HU6900 Series 6

Funkcije

 • Quad-Core (Četiri jezgra)
 • Kontrola glasom
 • UHD Dimming

Zadivljujuća UHD slika u živopisnim i jarkim bojama

Zahvaljujući Color Brilliance tehnologiji, moći ćete sve da vidite onako kako je to priroda zamislila. Nijanse su reprodukovane zadivljujuće precizno – kao da ste zaista tamo. Sve što vidite na ekranu je svetlo i bogato. Boje će oživeti predivnim intenzitetom a slike će izgledati prirodno i živopisno. Sada možete da uronite u istinsko savršenstvo UHD slika i njihovih vrhunski jarkih boja.

UHD nadogradnja sadržaja poboljšava sveukupan kvalitet slike

Zahvaljujući Samsung UHD grafičkom procesoru možete da uživate u prikazu različitog sadržaja koji može da se meri sa UHD kvalitetom, čak i ako ne potiče sa UHD izvora. Zahvaljujući inovativnoj obradi video sadržaja, Samsung je poboljšao kvalitet slike TV emisija i filmova koji se emituju, kao i video zapisa na zahtev i još mnogo toga. Drugim rečima, ne samo što obrađuje UHD izvore u kristalno jasnoj rezoluciji od 4000 piksela, već konvertuje i sadržaj niže rezolucije na nivo jasnoće koji gotovo da dostiže ultra visoku rezoluciju.

Slika sa više detalja napravljena za UHD rezoluciju

Napredna Samsung tehnologija UHD zatamnjivanja obezbeđuje optimalan nivo kontrasta i boje na vašim UHD slikama. Veća rezolucija UHD slike takođe podrazumeva da je neophodno više obrade kako bi se dobilo što više detalja na slici. Stoga je Samsung UHD tehnologija zatamnjivanja razvijena kako bi se crna i bela boja obrađivale što je moguće optimalnije i tako dobile boje koje su daleko izražajnije.

4 puta više od Full HD rezolucije

Ultra HD prikaz slike znači da na ekranu možete da vidite i najskrivenije detalje, jasnije nego ikad pre. Vaš Samsung UHD TV nudi rezoluciju koja je četiri puta veća od Full HD rezolucije, sa bojama koje su precizne i realistične. Uživajte u slici koja je optimizovana tako da bude još jasnija i sa još više detalja nego ikada do sada.

Funkcija Clear Motion Rate smanjuje zamućenje pri pokretu

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji Clear Motion Rate (CMR) kompanije Samsung, jasno se beleže čak i scene sa brzim pokretima. Viši CMR podrazumeva jasniji prikaz i manje zamućenja pri pokretu, pa možete da uživate u akcionim filmovima, sportskim događajima i drugom zabavnom sadržaju najboljeg kvaliteta. Ova tehnologija je moguća zahvaljujući većoj učestalosti osvežavanja panela, brzini procesora slike i tehnologiji pozadinskog osvetljenja. Sve to dovodi do primetno kvalitetnijeg prikaza.

Spreman za budućnost

Spreman za budućnost
TV tehnologija neprekidno napreduje, a to važi i za Samsung UHD TV. Sa modulom UHD Evolution Kit*, Samsung UHD TV može da se unapredi tako da bude kompatibilan sa budućim UHD standardima, pa nema potrebe za kupovinom novog TV-a. Spremite se za buduće UHD standarde sa tehnologijom budućnosti Future Ready*. * UHD Evolution Kit prodaje se zasebno. * Ova karakteristika se zasniva na trenutnoj mogućnosti za UHD povezivanje, mogućnostima emitovanja i inicijativama za uvođenje Blu-Ray standarda.

Zabavite se brže uz brže pokretanje

Sada možete da se prepustite zabavi brže nego ikada pre. Instant On znači da se Samsung Smart TV pokreće za manje od 2 sekunde. To je mnogo brže od modela 2013 Samsung Smart TV, tako da možete da provedete manje vremena u čekanju, a mnogo više u gledanju programa nego ikada pre. Mislite o tome: sve te sekunde koje uštedite se sabiraju. Više ne morate da gubite vreme dok se vaš TV uključuje. * Stvarni daljinski upravljač može se razlikovati od onog koji je prikazan na slici.

Multi-Link Screen (Dual) režim za rad na više poslova istovremeno

Multi-Link Screen kompanije Samsung podiže vaš doživljaj zabave na sasvim novi nivo tako što vam omogućava da gledate više ekrana istovremeno. Informacije o TV programu koji gledate možete da pretražujete na internetu, na istom ekranu ili da gledate preporučene video klipove koji se odnose na živi program koji istovremeno pratite. * Multi-Link Screen doživljaj može se razlikovati u zavisnosti od regiona ili teritorije. * Karakteristike mogu da se razlikuju u zavisnosti od specifikacija modela televizora.

Vaš TV razume cele rečenice koje izgovarate ##NLU

Zahvaljujući najnovijoj glasovnoj interakciji kompanije Samsung, možete da kontrolišete TV pomoću komandi sastavljenih od više reči. Ako želite da pogledate neki film, samo kažite „find“, a zatim izgovorite naziv filma i „movie“. Ako želite da gledate TV kanal 7, samo izgovorite „Channel 7“. Da biste posetili neku veb lokaciju, jednostavno izgovorite njenu veb adresu. Glasom možete da pretražujete i vremensku prognozu, sportske sadržaje i informacije o berzama*, kao i da otvarate aplikacije poput YouTube-a. * Glasovna interakcija zahteva Samsung Smart kontrolu * Kontrola glasom nije dostupna za sve jezike, dijalekte i regione. * Performanse variraju u zavisnosti od jezika, izgovora, glasa i nivoa okolne buke. * Pretrage vremena, sportskog sadržaja ili informacija o akcijama putem glasovne interakcije možda nisu dostupne u nekim regionima.

Izgovaranje ključne reči radi njenog pronalaženja putem glasovne interakcije------##KWD

Zahvaljujući najnovijoj glasovnoj interakciji kompanije Samsung, jednostavnim izgovaranjem reči možete da kontrolišete TV i pronalazite željeni sadržaj. Ako želite da pogledate neki film, samo kliknite na dugme za pretragu na ekranu i izgovorite njegovo ime. Da biste otvorili aplikaciju koju želite da koristite, kao što je YouTube, samo izgovorite njeno ime. Ako želite da posetite neku veb lokaciju, jednostavno izgovorite njenu veb adresu. Uz sofisticiranu glasovnu interakciju kompanije Samsung, to je sve što treba da uradite. * Glasovna interakcija zahteva Samsung Smart kontrolu * Kontrola glasom nije dostupna za sve jezike, dijalekte i regione. * Performanse variraju u zavisnosti od jezika, izgovora, glasa i nivoa okolne buke.

Laka kontrola TV-a pomoću glasovnih komandi

Zahvaljujući najnovijoj glasovnoj interakciji kompanije Samsung, možete da kontrolišete TV izgovaranjem jednostavnih komandi. Glasom možete da pristupate mnogobrojnim TV funkcijama, kao što su biranje kanala, podešavanje jačine zvuka ili njegovo isključivanje. Postoje i jednostavne glasovne komande za reprodukovanje i zaustavljanje sadržaja koji gledate. * Glasovna interakcija zahteva Samsung Smart kontrolu * Kontrola glasom nije dostupna za sve jezike, dijalekte i regione. * Performanse variraju u zavisnosti od jezika, izgovora, glasa i nivoa okolne buke.

Jednostavna kontrola TV-a pokretom i preko dodirne pločice

Samsung Smart kontrola omogućava intuitivnije korišćenje TV-a. Pomoću dodirne pločice možete da se prebacujete između Smart Hub panela i pregledate veb stranice, a usmeravanjem daljinskog upravljača možete da pomerate kursor na ekranu pomoću kontrole pokretom koja omogućava laku navigaciju i unos teksta. Korisni tasteri za kontrolu video zapisa su takođe od pomoći pri gledanju filmova, TV-a i drugog sadržaja koji preuzimate ili emitujete na zahtev.

Ažurirani Smart prikaz povezuje TV, uređaje i sadržaj

Najnovija Samsung aplikacija Smart Prikaz 2.0 omogućava vam da lakše uživate u celokupnom sadržaju, onako kako vama odgovara. Preko matične mreže možete uživo da emitujete TV sadržaj na smart telefonu ili tablet računaru i da koristite mobilni uređaj kao daljinski upravljač za TV. Osim toga, možete da pristupate sadržaju na Smart TV-u i uživate u njemu sa smart telefona ili računara preko multimedijalnog panela Smart Hub-a. Budući da se lako koristi, ostaje vam samo da uživate. * Podešavanje zahteva da TV i mobilni uređaj budu na istoj mreži (pristupna tačka) * Podržane funkcije mogu da variraju u zavisnosti od operativnog sistema i uređaja

Brz i lak prikaz sadržaja sa mobilnog uređaja na velikom TV ekranu

Sa novim Samsung Smart TV-om možete brzo i lako da uživate u sadržaju sa mobilnih uređaja na većem ekranu. Tehnologija preslikavanja ekrana kompanije Samsung olakšava ovaj proces i ne zahteva promenu TV izvora. Samo otvorite panel za obaveštenja na mobilnom uređaju, izaberite ikonu za preslikavanje ekrana, a zatim izaberite TV. To je sve što treba da uradite da biste uživali u aplikacijama, igrama i drugom sadržaju na TV-u pune veličine. * Preslikavanje ekrana nije dostupno u Siriji

Snažan Quad Core procesor obezbeđuje brže performanse

Snažan procesor sa četiri jezgra zaslužan je za bolje performanse Samsung Smart TV-a. Odmah ćete primetiti razliku koja se ogleda u bržem obavljanju više zadataka istovremeno i prebacivanju između pregledanja sadržaja i veba, kao i ujednačenijoj interakciji. Ove dodatne funkcije omogućavaju mnogo ugodniji doživljaj zabavnog sadržaja, sa manje čekanja i više vremena za gledanje.

Doživite sva uzbuđenja koja nose velike utakmice uz režim za fudbal (Football Mode)

Režim za fudbal oštro i jasno ističe zelenu travu terena i sve ostale boje na stadionu. Snažan efekat višestrukog surround zvuka vam omogućava da u potpunosti doživite sve uzbudljive trenutke. Kada uključite režim za fudbal, on će automatski početi da snima sve što gledate na TV-u*. A kada dođe do promene u zvuku, poput uzvika ili navijanja publike, odnosno do promene rezultata, najvažniji trenuci će se automatski sačuvati kako biste kasnije mogli da ih pogledate. Istovremeno reprodukujte utakmice koje se emituju uživo i koje su snimljene, te uživajte u vrhunskom fudbalskom doživljaju u svom domu. * Funkcija PVR i SNS deljenje su dostupni samo za smart DTV model * Za aktiviranje PVR funkcije neophodan je HDD

TEHNIČKE SPECIFIKACIJE

Dimenzije UE55HU6900TXXH

Tip proizvoda

 • Tip proizvoda

  LED

Serija

 • Serija

  6

PRIKAŽI VIŠE SPECIFIKACIJAProširi

Ekran

 • Veličina ekrana

  55"

 • Veličina ekrana (cm)

  138 

 • Rezolucija

  3840 x 2160

 • Panel velike jasnoće

  Da

 • Zakrivljenost ekrana

  Ne

Video

 • Grafički procesor

  Quadmatic

 • Clear Motion Rate

  200

 • Micro Dimming

  UHD Dimming

 • Precision Black (Local Dimming)

  N/A

 • Wide Color Enhancer (Plus)

  Da

 • Širok spektar boja

  N/A

 • Preciznost boja

  N/A

 • Funkcija automatskog poboljšavanje dubine

  N/A

 • Režim filma

  Da

Zvuk

 • Dolby MS10 / MS110

  MS11

 • DTS Studio Sound / DNSe+

  DTS Studio Sound

 • DTS Premium Sound / DTS Premium Sound 5.1

  DTS Premium Sound 5.1

 • 3D zvuk

  N/A

 • Automatsko podešavanje jačine zvuka

  Da

 • Funkcija za prilagođavanje zvuka

  Ne

 • Izlaz za zvuk (RMS)

  20 W (levi: 10 W, desni: 10 W)

 • Tip zvučnika

  Usmeren naniže

 • Niskotonac

  N/A

 • HD Audio

  N/A

 • TV SoundConnect

  Da

Smart TV

 • Smart Hub

  Da

 • Samsung SMART TV

  Da

 • Na TV-u

  Ne

 • Filmovi i TV emisije

  Ne

 • Multimedija

  Da

 • Aplikacije

  Da

 • Games

  Ne

 • Fitnes

  Da

 • Deca

  N/A

 • Više ekrana (dva / četiri ekrana)

  Dva ekrana (Dual)

 • Skype™ na Samsung TV-u

  Spremno

 • Web pregledač

  Da

Smart interakcija

 • Glasovna interakcija

  17 država EU (UK, IE, FR ,DE, IT, ES, NL, BE, LU, SE, FI, NO, DK, PL, PT, AT, CH)

 • Glasovna kontrola

  Da

 • Prepoznavanje lica

  N/A

 • Kontrola pokretom

  Ne

Spajanje

 • Protok sadržaja

  Da

 • Preslikavanje ekrana

  Da

 • Samsung SMART prikaz

  Da

 • Pametan dom

  Ne

 • Uparivanje Easy Pin

  Da

 • WiFi Direct

  Da

Tjuner/emitovanje

 • Dupli tjuner

  Da

 • CI/CI+/2CI+

  CI+ (1.3) 2CI Ready (univerzalni adapter za priključke)

 • DTV tjuner

  DVB-T / C / S2

 • Analogni tjuner

  Da

 • MHP / MHEG / HbbTV / ACAP / GINGA / OHTV

  Ne

Povezivanje

 • HDMI

  4

 • USB

  3

 • Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr)

  1

 • Kompozitni ulaz (AV)

  1 (standardna upotreba za kompoNentu Y)

 • Ethernet (LAN)

  Da

 • Slušalice

  Da

 • Digitalni Audio izlaz (optički)

  1

 • RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz)

  1 / 1 (standardna upotreba za zemaljski ulaz) / 2

 • Ex-Link ( RS-232C )

  Ne

 • Infracrveni izlaz

  Da

 • CI otvor

  1

 • Skart

  1

 • MHL 3

  N/A

 • InstaPort S (HDMI brzi prekidač)

  N/A

 • Podržan bežični LAN adapter

  N/A

 • Ugrađeni Wireless LAN

  Da

 • Anynet+ (HDMI-CEC)

  Da

Dizajn

 • Dizajn

  U obliku slova T

 • Tip okvira

  NNB

 • Boja prednje strane

  Crna

 • Svetlosni efekat (Deko)

  N/A

 • Tip postolja

  U obliku slova T

 • Okretno (ulevo/udesno)

  Ne

Dodatne funkcije

 • Samsung 3D

  N/A

 • 3D konverter

  N/A

 • Ugrađena kamera

  N/A

 • Instant uključivanje

  Da

 • Procesor sa četvorostrukim jezgrom

  Ne

 • Dostupnost

  TTS (12 zemalja) / Zum

 • One Connect (priključak)

  Da

 • Automatsko isključivanje napajanja

  Da

 • Tajmer za uključivanje/isključivanje sata

  Da

 • Tajmer za spavanje

  Da

 • BD Wise Plus

  Da

 • Natpis (titlovi)

  Da

 • Lista kanala USB-Clone

  Da

 • ConnectShare™ (USB 2.0)

  Film

 • Režim fudbala

  Napredno

 • Ugrađeni POP

  Da

 • EPG

  Da

 • Spreman za PVR

  Da

 • Režim igrica

  Da

 • Multiroom kompatibilno

  N/A

 • OSD jezik

  27 evropskih jezika

 • Slika u slici

  Da

 • Ugrađeni BT HID

  Da

 • USB HID podrška

  Da

 • Podrška za Smart Evolution

  Da

 • Teletext (TTX)

  Da

 • Pomeranje vremena

  Da

Eco funkcije

 • Eco senzor

  Da

 • Klasa energetske efikasnosti

  A

 • Sadržaj žive

  0,0 mg

 • Prisustvo olova

  Da

Napajanje

 • Napajanje

  AC220-240V 50/60Hz

 • Potrošnja energije (maksimalna)

  193 W

 • Potrošnja energije (u stanju mirovanja)

  0,50

 • Potrošnja energije (režim uštede energije)

  55,0 W

 • Potrošnja električne energije (uobičajena)

  98,0 W

 • Maksimalna svetlina

  71 %

 • Yearly Power Consumption (EU standard)

  136 kWh

Dimenzije

 • Pakovanje (ŠxVxD)

  1390 x 810 x 177 mm

 • Set Size with Stand (WxHxD)

  1239.7 x 765 x 275.1 mm

 • Set Size without Stand (WxHxD)

  1239.7 x 719.2 x 69 mm

Težina

 • Težina pakovanja

  25 kg

 • Težina kompleta sa postoljem

  19,8 kg

 • Težina kompleta bez postolja

  16,8 kg

Dodatna oprema

 • 3D aktivne naočare (isporučene)

  N/A

 • Model daljinskog upravljača

  TM1460A

 • Baterije (za daljinski upravljač)

  Da

 • Samsung Smart Control (Included)

  Da

 • Ultra Slim Wall Mount Support

  Da

 • Mini Wall Mount Support

  Da

 • Vesa Wall Mount Support

  Da

 • Podrška za podno postolje

  Da

 • TV kamera (uključena)

  N/A

 • Kabl za IC produžavanje (uključen)

  Da

 • Bežična tastatura (uključena)

  Ne

 • Bežični LAN adapter (uključen)

  Ne

 • Korisničko uputstvo

  Da

 • E-uputstvo

  Da

 • Kabl za napajanje

  Da

 • Tanak kabl sa polovima

  N/A

 • NEWEST
 • MOST HELPFUL
 • HIGHEST RATING
 • LOWEST RATING