En enhed, jeg har solgt eller afleveret, er stadig synlig på SmartThings Find

SmartThings Find-visning.

Hvis en enhed vist på SmartThings Find er blevet solgt eller afleveret og ikke længere kan bruges, skal du følge instruktionerne nedenfor for at slette enheden:

Sletning af en enhed, du ikke længere ejer

1 Åbn SmartThings og vælg "SmartThings Find".
2 Vælg den enhed, du ønsker at slette, og brug derefter linket nedenfor for at gå til siden "Find min mobil".
3 Vælg knappen "Mere" i øverste højre hjørne, og slet enheden.
Skærm for at vælge den enhed, der skal slettes, og klik derefter på kortet. Skærm for at vælge den enhed, der skal slettes, og klik derefter på kortet.

Trin 1. Tryk på den enhed, du vil slette, og klik derefter på enhedsikonet på kortet

Skærm for at bruge linket nederst for at gå til hjemmesiden "Find min mobil". Skærm for at bruge linket nederst for at gå til hjemmesiden "Find min mobil".

Trin 2. Klik på linket "Find min mobil" nederst på skærmen

Klik på "Mere" i øverste højre hjørne i SmartThings Find. Klik på "Mere" i øverste højre hjørne i SmartThings Find.

Trin 3. Tryk på symbolet øverst til højre på skærmen

Tryk på "Fjern" i SmartThings Find. Tryk på "Fjern" i SmartThings Find.

Trin 4. Tryk på "Fjern".