Kan ikke registrere et Samsung-apparat til SmartThings

Hvis der opdages et problem med dit netværk eller internetforbindelse, når du registrerer en Samsung-enhed eller -apparat på SmartThings, stopper registreringsprocessen ved en vis procentdel.

For at sikre en stabil netværksforbindelse er det nødvendigt at kontrollere netværksforbindelsen til din telefon og afstanden mellem apparatet og netværksrouteren.

Mand, der registrerer et Samsung-apparat på SmartThings.

Bemærk: De tilgængelige menuindstillinger, tilstande og indstillinger varierer efter enhed, udbyder og softwareversion.

1 Tjek afstanden mellem dit apparat og routeren.
  • Hvis Wi-Fi-ikonet vises på dit apparat, skal du sørge for, at tre eller flere Wi-Fi-signalbjælker vises for tilstrækkelig signalstyrke.

• Hvis apparatet bruger Smart Control-funktionen (AP-tilstand), skal du stå ved siden af apparatet med din telefon for at kontrollere Wi-Fi-styrken for netværket.

Hvis apparatet er for langt fra routeren, vil netværksforbindelsen være ustabil. Du skal installere en ekstra router eller en repeater for at udvide dækningsområdet for dit hjem. Bemærk: Signalstyrken skal vise tre eller flere Wi-Fi-signalbjælker for at registrere apparatet.

2 Se apparatets vejledning for netværksforbindelser.
3 Vælg eventuelle relaterede indstillinger, der vises på apparatet og telefonen.

Vælg de(n) relaterede indstilling(er) ved at følge instruktionerne, der vises på skærmen.

Når du registrerer et apparat, kan du ikke fortsætte til næste trin uden at vælge den eller de muligheder, der er placeret på displayet eller panelet, eller fjernbetjeningen som anvist. Hvis AP-tilstand vises og derefter deaktiveres på apparatet, skal du vælge den eller de relaterede muligheder for at genstarte opsætningen i SmartThings-appen fra begyndelsen. (Når den er aktiveret, vises AP-tilstand i fem minutter).

4 Sluk mobildata på din telefon.
Mobildata slået til.

Du skal muligvis slå mobildata fra på din telefon for at få forbindelsen til at fungere. Naviger til Indstillinger, tryk på Forbindelser, og tryk derefter på Dataforbrug. Tryk på kontakten ud for Mobildata for at slå den fra. Tryk på Sluk, hvis du bliver bedt om det.

5 Det kan være nødvendigt at afbryde forbindelsen til det aktuelle netværk. Hvis Wi-Fi-netværket er sikret, kræves netværksadgangskoden.
6 Tilslut din telefon til Wi-Fi-netværket (2,4 GHz-forbindelse).

Tryk på Tilbage fra skærmen Dataforbrug, og tryk derefter på Wi-Fi. Hvis din telefon er tilsluttet et netværk, skal du trykke på ikonet Indstillinger ud for netværksnavnet, og tryk derefter på Glem. Vælg derefter navnet på routeren fra listen Tilgængelige netværk, indtast Wi-Fi-adgangskoden, hvis det er nødvendigt, og tryk derefter på Tilslut.

• En 2,4 GHz-forbindelse anbefales til tilslutning til alle andre apparater end tv'er eller familie-hub-køleskabe på et Wi-Fi-netværk. Brug af en 5 GHz Wi-Fi-forbindelse kan forårsage problemer med at oprette forbindelse til apparater.
  • Du kan ikke bruge en 2,4 GHz-forbindelse, hvis Wi-Fi-routeren er konfigureret til 5 GHz. Se brugervejledningen, der fulgte med routeren, eller kontakt din internetudbyder for at konfigurere routeren til både 2,4 GHz og 5 GHz.
7 Routernavnet bør kun bestå af symboler og alfanumeriske tegn. Der kan opstå en fejl med forbindelsen, hvis der bruges specialtegn i routerens navn. Hvis der bruges specialtegn i routernavnet, skal du omdøbe det.
8 Tjek konfigurationen af din Wi-Fi-router.

For at kontrollere routerens godkendelses- og krypteringskonfiguration ved hjælp af din telefon, skal du navigere til og åbne Indstillinger på din telefon. Tryk på Forbindelser, og tryk derefter på Wi-Fi. Tryk på Flere muligheder (de tre lodrette prikker), tryk på Avanceret, og tryk derefter på Administrer netværk. Tryk på netværksnavnet, som din telefon er forbundet til.

Administrer netværk på en liste over Wi-Fi-muligheder.
  • Hvis der bruges en WPA2-metode med EAP-godkendelse, kan du muligvis ikke oprette forbindelse. I dette tilfælde skal du ændre godkendelsesmetoden for Wi-Fi-routeren og tilslutte enheden igen.
  • Se brugervejledningen, der fulgte med din router, eller kontakt din internetudbyder for at opdatere routerens firmware til den seneste version.
  • Hvis der er en firewall, skal du deaktivere den, før du forsøger at registrere apparatet igen.
9 Afbryd, og tilslut derefter strømmen til apparatet igen.

Afbrydelsesmetoder vil variere mellem apparater, og det kan kun være nødvendigt at slukke for strømmen med apparatets tænd/sluk-knap, hvis du ikke kan få adgang til netledningen eller forsyningen.

• For at gøre begge dele skal du blot slukke for strømmen først og derefter tage netledningen ud af apparatet. Vent 30 sekunder, sæt netledningen i, og tænd igen.
10 Luk SmartThings-appen på din telefon, og åbn den derefter igen

Tryk på Seneste på din telefon. Afhængigt af din telefon skal du stryge op, ned, til venstre eller højre på SmartThings-appen for at lukke den. Åbn derefter appen igen.

11 Tilslut apparatet til SmartThings igen.
Tilføj enhedsskærm med en liste over muligheder.

Naviger til og åbn SmartThings-appen, tryk på Enheder i navigationslinjen. Tryk på Tilføj (+). Find din enhed ved at vælge enten Scan QR-kode, Scan i nærheden, Efter enhedstype eller Efter mærke. Vælg en placering og plads til apparatet, og følg derefter instruktionerne på skærmen for at aktivere den AP-tilstand, der er specifik for dit apparat.

12 Tænd for mobildata på din telefon igen.

Naviger til og åbn og åbn Indstillinger, tryk på Forbindelser, og tryk derefter på Dataforbrug. Tryk på kontakten ud for Mobildata for at slå den til igen

1 Kontroller, om displayet på apparatet viser Wi-Fi-ikonet eller AP-tilstand.
  • Hvis dit apparat er tilsluttet direkte til Wi-Fi, vises Wi-Fi-ikonet i øverste højre hjørne af apparatets display.
  • Hvis dit apparat viser Wi-Fi-ikonet, skal du aktivere Easy Connect-funktionen. Åbn Indstillinger fra apparatets skærm, og tryk derefter på Nem forbindelse > Tilslut.
  • Hvis dit apparat har en Smart Control-funktion, skal du trykke på og holde Smart Control-knappen nede, indtil AP vises på panelet.
2 Tjek Wi-Fi-netværkets styrke på din telefon

Fra telefonen skal du åbne Indstillinger > Forbindelser > Wi-Fi. Tjek, at Wi-Fi-styrken for det netværk, telefonen er tilsluttet, viser tre eller flere Wi-Fi-signalbjælker.

3 Tjek netværksafstanden mellem dit apparat og routeren.
  • Hvis Wi-Fi-ikonet vises på dit apparat, skal du sørge for, at der er tre eller flere Wi-Fi-signalbjælker
  • Hvis apparatet bruger Smart Control-funktionen (AP-tilstand), skal du stå ved siden af apparatet med din telefon for at kontrollere Wi-Fi-styrken for netværket.

Hvis apparatet er for langt fra routeren, vil netværksforbindelsen være ustabil. Du skal installere en ekstra router eller en repeater for at udvide dækningsområdet for dit hjem. Husk, at signalstyrken skal vise tre eller flere Wi-Fi-signalbjælker for at registrere apparatet.

4 Kontakt din internetudbyder.

Hvis problemet med internettet fortsætter efter at have gennemgået disse trin, skal du kontakte din internetudbyder for at kontrollere din netværksforbindelse.