Hvad er Samsung DeX?

Samsung tilbyder mange applikationer til at gøre din arbejdsdag lettere. En af dem er Samsung DeX, som giver brugerne oplevelsen af at arbejde på en desktop ved at forbinde deres mobile enhed (en smartphone eller tablet) til en ekstern skærmenhed (et tv eller skærm) eller en pc.

Visning af en tablet, skærm og Samsung mobiltelefon med Samsung DeX salgsanalysediagrammer.

Mobile enheder understøttet på Samsung DeX.

• Smartphones: DeX er tilgængelig på Galaxy S9, S10, S20, S21, S22, S22+ og S22 Ultra.
  • Tablets: DeX er tilgængelig på Galaxy Tab-tablets i serien S4, S5e, S6, S7 og S8.

Bemærk: De understøttede funktioner kan være forskellige afhængigt af enhed.

Hvis du vil vide mere om Samsung Dex, kan du besøge den officielle Samsung DeX hjemmeside