Hvilke porte har Galaxy Book?

Tilslut de enheder, du elsker, til din Galaxy Book via USB, HDMI eller Thunderbolt 3, øg lagerkapaciteten via MicroSD eller UFS og nyd at lytte til musik eller tilslutte en mikrofon ved hjælp af 3,5 mm lydstik.

Galaxy Book Ports

Port

Book S

Book Flex

Book Ion

HDMI

Nej

Nej

Ja

Thunderbolt 3

Nej

Ja - 2

Ja - 1

USB

2 x USB-C

1 x USB-C

2 x USB 3.0

Hovedtelefon/Mik

Ja

Ja

Ja

SIM

Ja

Nej

Nej

MicroSD

Ja

Ja

Ja – op til  2 TB

UFS

Nej

Ja

Ja – op til 512 GB

Book S har to USB-C-porte, en på hver side, som kan bruges til at oplade den bærbare computer. Der er et hovedtelefonstik i venstre side samt en kombination af microSD og SIM-kort, der skubbes ud af den bærbare computer.

Book S porte

Ref

Port

1

USB-C

2

3,5mm hovedtelefonstik

3

USB-C

4

SIM / MicroSD

På højre side af Book Flex er der to Thunderbolt 3-porte samt S Pen-slot. På venstre side er opladeporten, en USB-C-port, hovedtelefonstikket og microSD/UFS-læser.

Book Flex porte

Ref

Port

1

Strømknap

2

Thunderbolt 3

3

Thunderbolt 3

4

S Pen-slot

5

Hovedtelefon/Mik

6

USB-C

7

MicroSD / UFS

På venstre side af Book Ion finder du opladningsporten, HDMI, Thunderbolt 3 og hovedtelefonstikket. På højre side er der to USB 3,0-porte, og for en nem oplagringsforøgelse er der UFS/MicroSD-kortslot, der understøtter op til 2 TB til et SD-kort og 512 GB til et UFS-kort.

Book Ion porte

Ref

Port

MicroSD / UFS

USB 3,0

USB 3,0

Opladningsport

HDMI

Thunderbolt 3

Hovedtelefon/Mik