Hvordan bruger jeg tilstanden "God søvn" på mit klimaanlæg?

Med tilstanden "God søvn" kommer du til at få en bedre nattesøvn. Samtidig sparer denne funktion energi, mens du sover.

Oplev tilstanden "God søvn"

Tilstanden "God søvn" er en speciel funktion til at få den mest behagelige søvn ved automatisk at justere temperaturen og luftfugtigheden. Denne funktion opretholder en optimal kropstemperatur for maksimal hvile. Derudover er den i stand til at reducere energiforbruget med 36 % sammenlignet med den konventionelle køletilstand.

tilstanden "God søvn" på indendørsenhed

Bemærk: Det faktiske design for fjernbetjeningen kan variere afhængigt af den model, du har.

Fasen "Fald i søvn" (A)
I denne fase hjælper funktionen dig med at falde i søvn ved at sænke temperaturen. Temperaturen falder til 1-2 °C fra den indstillede temperatur. Varigheden af denne fase er op til 1 time.

Fasen "Dyb søvn" (B)
I denne fase stiger din kropstemperatur lidt. Klimaanlægget hæver automatisk temperaturen 1-2 °C fra den indstillede temperatur. Varigheden er 2 til 7 timer, og den kan justeres uafhængigt af brugeren.

Fasen "Vågn op" (C)
Denne fase giver dig mulighed for at vågne op med behagelig intermitterende luft og får dig til at føle dig udhvilet. Temperaturen stiger til 3 °C til den indstillede temperatur og svinger inden for dette interval.

Tre faser i tilstanden "God søvn"

Bemærk: Denne funktion varierer afhængigt af den model, du har. (modellen kun med nedkøling fungerer ikke i opvarmningstilstand.)

Trin 1. Vælg tilstanden Nedkøling eller Opvarmning med tilstandsknappen.

vælg tilstanden nedkøling

Trin 2. Tryk på Timer-knappen tre gange, indtil søvnikonet vises.

tryk på timer-knappen

Trin 3. Sovetiden indstilles ved hjælp af pileknappen. Når du trykker på knappen INDSTIL, bekræfter du sovetiden.

tryk på pileknappen

Trin 4. Juster temperaturen ved at trykke på knapperne + eller -

juster temperaturen

Bemærk:

• Standard-driftstiden er indstillet til 8 timer.
  • Den anbefalede indstillede temperatur er mellem 25-27 °C til nedkøling og 21-23 °C til opvarmning.
  • Wind-Free er ikke tilgængeligt i opvarmningstilstand.

Trin 5. Hvis du vil bruge Wind-Free-tilstanden "God søvn", skal du trykke på Wind-Free-knappen. (kun Wind-Free-modeller)

tryk på wind free-knappen

Trin 6. Tryk på knappen INDSTIL/Annuller for at aktivere og deaktivere tilstanden.

Bemærk:

• Hvis du ikke trykker på knappen INDSTIL/Annuller inden for 10 sekunder efter at have trykket på knappen "God søvn", vender klimaanlægget tilbage til den forrige status.
  • Det faktiske design for fjernbetjeningen kan variere afhængigt af den model, du har.