Hvad er den ideelle temperaturindstilling på mit køleskab?

De ideelle temperaturindstillinger for fryseren og køleskabet er -19°C og 3°C (-2°F og 38°F). Hvis temperaturen i fryseren og køleskabet er for høj eller for lav, er manuel temperaturjustering nødvendig.

Sådan justeres temperaturen

• Fryser

- Indstil den ønskede temperatur mellem -15°C og -23°C ved at trykke på -fryserknappen.

- Standardindstillingen er -19°C, og hver gang du trykker på fryseknappen, ændres temperaturen og vises på displayet.

Fryserknappen
  • Køleskab

- Indstil den ønskede temperatur mellem 1°C og 7°C ved at trykke på køleskabsknappen.

- Standardindstillingen er 3°C, og temperaturen ændres og vises på displayet, hver gang der trykkes på køleskabsknappen.

Køleskabsknappen

Bemærk :

• Temperaturkontrollerne på nogle modeller er mærket "Frysertemp." og "Køleskabstemp.". De styrer imidlertid temperaturen på samme måde som knapperne beskrevet ovenfor.
  • Når den ønskede temperaturindstilling vises, skal du ikke røre ved køleskabsknappen igen.

Trin 1. Stryg på startskærmen, og vælg widgeten Køleskabsadministrator.

Køleskabadministrator widget

Trin 2. Skift den indstillede temperatur på køleskabet, fryseren og FlexZone.

Skift temperatur på køleskabsadministratoren

Trin 1. Tryk på en vilkårlig knap (<O, eller >) for at vække displayet.

• Dette trin er muligvis ikke nødvendigt for nogle modeller.

Trin 2. Tryk på O for at vælge køleskabet eller fryseren.

• Indikatoren for det valgte rum blinker.
  • Celsius-symbolet (° C) blinker ikke.

Trin 3. Tryk på < eller > for at vælge den ønskede temperatur eller funktion.

• Se tabellen for tilgængeligt valg for hvert rum.
Rb7300t display