Hvordan kan jeg bruge funktionen Delay End på min vaskemaskine?

Med Delay End kan du indstille vaskemaskinen til at afslutte din vask automatisk på et senere tidspunkt og vælge en forsinkelse på mellem 1 og 24 timer (i intervaller på 1 time). Den viste time angiver det tidspunkt, hvor vasken er færdig.

Sådan indstilles Delay End

Trin 1. Vælg en cyklus. Skift derefter om nødvendigt cyklusindstillingerne.

Vælg en cyklus

Trin 2. Tryk gentagne gange på ”Delay End” (eller +/- knappen), indtil den ønskede sluttid er indstillet.

Tryk på delay end

Trin 3. Tryk og hold nede på ”Start/Pause”. Indikatoren for Delay End blinker, og vaskemaskinen drejer tromlen for at registrere lastens vægt, hvis lasteregistrering er forudindstillet til den valgte cyklus. Når det er færdigt, viser det din indstillede tid, mens timeren kører.

Tryk og hold nede på start pause

Tip:  For at annullere Delay End skal du genstarte vaskemaskinen ved at trykke på ”Tænd/Sluk”.

Sådan bruges Delay End i det virkelige liv

Hvis du vil afslutte en 2-timers cyklus 3 timer senere fra nu, skal du tilføje indstillingen Delay End til den aktuelle cyklus med indstillingen 3 timer og trykke på Start/Pause kl. 14:00. Hvad sker der så? Vaskemaskinen begynder at vaske kl. 15:00 og slutter kl. 17:00. Tidslinjen for dette eksempel er vist nedenfor.

Tidslinje for delay end i det virkelige liv