Der kommer hvide rester på service efter vask i Samsung opvaskemaskine

Hvide rester vises på service efter vask i Samsung opvaskemaskine

Hvis der efterlades hvide rester på dine tallerkener og andre genstande, efter du har vasket dem i din opvaskemaskine, kan det være forårsaget af hårdt vand eller for meget opvaskemiddel. Hårdt vand indeholder mineraler, der kan efterlade pletter på dit service. Du kan bruge et afspændingsmiddel, justere din opvaskemaskines indstillinger for blødgøringsmiddel eller endda reducere mængden af vaskemiddel for at forhindre, at der kommer rester på dit service.

Bemærk: Sørg for, at saltpåfyldningsindikatoren og blødgøringsindstillingerne er korrekte i henhold til vandhårdheden i dit område. Din lokale vandleverandør kan rådgive dig om vandets hårdhedsniveau i dit område.

Du bliver nødt til manuelt at justere vandets hårdhedsniveau på din opvaskemaskine afhængigt af dit nuværende områdes vand og derefter fylde saltbeholderen (dækket i næste afsnit af denne artikel). Din opvaskemaskine vil optimere mængden af opvaskemaskinespecifikt salt, der kræves baseret på dit vands hårdhedsniveau. For at sikre de korrekte indstillinger, kontakt din lokale vandleverandør for information om hårdhedsniveauet for din vandforsyning.

Bemærk: Følgende instruktioner kan variere afhængigt af din opvaskemaskinemodel. For trin, der er specifikke for din model, skal du tjekke din brugermanual.

• Modeller DW60B* undtagen DW60BB89* modeller:

Tryk på knapperne Hygiene Plus og Delay Start samtidigt i 3 sekunder. Tryk på knapperne Hygiene Plus og Delay Start samtidigt i 3 sekunder.

TRIN 1
Tryk på knapperne Hygiene Plus og Delay Start samtidigt i 3 sekunder.

Tryk på Hygiene Plus. Tryk på Hygiene Plus.

TRIN 2
Tryk på Hygiene Plus, indtil “L0”, “L1”, “L2”, “L3”, “L4” eller “L5” vises.

Tryk derefter på Delay Start for at bekræfte. Tryk derefter på Delay Start for at bekræfte.

TRIN 3
Tryk derefter på Delay Start for at åbne undermenuen.

Tryk på Hygiene Plus for at vælge en ny indstilling. Tryk på Hygiene Plus for at vælge en ny indstilling.

TRIN 4
Tryk på Hygiene Plus for at vælge en ny indstilling. Du kan vælge fra L0 (for blødt vand) til L5 (for hårdt vand).

Tryk på Delay Start for at gemme den nye indstilling for vandets hårdhedsniveau. Tryk på Delay Start for at gemme den nye indstilling for vandets hårdhedsniveau.

TRIN 5
Tryk på Delay Start for at gemme den nye indstilling for vandets hårdhedsniveau.

• Kun modeller DW60BB89*:

Tryk på Indstilling-knappen. Tryk på Indstilling-knappen.

TRIN 1
Tænd for opvaskemaskinen, og tryk derefter på knappen Indstilling.

Naviger til indstillingen Vandhårdhed ved at bruge venstre eller højre knapper. Naviger til indstillingen Vandhårdhed ved at bruge venstre eller højre knapper.

TRIN 2
Naviger til indstillingen Vandhårdhed ved at bruge venstre eller højre knapper.

Tryk på Startknappen for at komme ind i undermenuen. Tryk på Startknappen for at komme ind i undermenuen.

TRIN 3
Tryk på Startknappen for at komme ind i undermenuen.

Vælg et vandhårdhedsniveau fra niveau 0 (for blødt vand) til niveau 5 (for hårdt vand) med venstre eller højre knapper. Vælg et vandhårdhedsniveau fra niveau 0 (for blødt vand) til niveau 5 (for hårdt vand) med venstre eller højre knapper.

TRIN 4
Vælg et vandhårdhedsniveau fra niveau 0 (for blødt vand) til niveau 5 (for hårdt vand) med venstre eller højre knapper.

Tryk på Startknappen for at gemme den nye indstilling. Tryk på Startknappen for at gemme den nye indstilling.

TRIN 5
Tryk på Startknappen for at gemme den nye indstilling.

• Modeller DW60A80* og DW60R70*:

Tryk og hold AUTO-cyklusknappen nede i 5 sekunder. Tryk og hold AUTO-cyklusknappen nede i 5 sekunder.

TRIN 1
Tænd for opvaskemaskinen, og tryk derefter på AUTO-cyklusknappen og hold den nede i 5 sekunder. Displayet vil vise "0:00", når du går ind i indstillingstilstand.

Tryk på knappen Delay Start for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau. Tryk på knappen Delay Start for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau.

TRIN 2
Tryk på knappen Delay Start for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau.

Standardindstillingen er H3 eller H4 Standardindstillingen er H3 eller H4

TRIN 3
Displayet viser den aktuelle indstilling (standardindstillingen er H3 eller H4).

Tryk på knappen AUTO-cyklus for at ændre indstillingen. Tryk på knappen AUTO-cyklus for at ændre indstillingen.

TRIN 4
Tryk på knappen AUTO-cyklus for at ændre indstillingen. Du kan vælge fra H1 (for blødt vand) til H6 (for hårdt vand). Vent derefter 5 sekunder på, at indstillingen gemmes.

• Modeller DW60A60*:

Tryk og hold AUTO- eller Programknappen nede i 5 sekunder. Tryk og hold AUTO- eller Programknappen nede i 5 sekunder.

TRIN 1
Tænd for opvaskemaskinen, og tryk derefter på AUTO- eller Programknappen og hold den nede i 5 sekunder. Displayet vil vise "0:00", når du går ind i indstillingstilstand.

Tryk på knappen Self Clean eller Sanitize for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau. Tryk på knappen Self Clean eller Sanitize for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau.

TRIN 2
Tryk på knappen Self Clean eller Sanitize for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau.

Displayet viser den aktuelle indstilling (standardindstillingen er H3). Displayet viser den aktuelle indstilling (standardindstillingen er H3).

TRIN 3
Displayet viser den aktuelle indstilling (standardindstillingen er H3).

Tryk på knappen AUTO eller Program for at ændre indstillingen. Du kan vælge fra H1 (for blødt vand) til H6 (for hårdt vand). Tryk på knappen AUTO eller Program for at ændre indstillingen. Du kan vælge fra H1 (for blødt vand) til H6 (for hårdt vand).

TRIN 4
Tryk på knappen AUTO eller Program for at ændre indstillingen. Du kan vælge fra H1 (for blødt vand) til H6 (for hårdt vand). Vent derefter 5 sekunder på, at indstillingen gemmes.

• Modeller DW60M6043F* og DW5043F*:

Tryk og hold programknappen nede i 5 sekunder. Tryk og hold programknappen nede i 5 sekunder.

TRIN 1
Tænd for opvaskemaskinen, og tryk derefter på Programknappen og hold den nede i 5 sekunder. Displayet vil vise "0:00", når du går ind i indstillingstilstand.

Tryk på knappen Hygiene for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau. Tryk på knappen Hygiene for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau.

TRIN 2
Tryk på knappen Hygiene for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau.

Standardindstillingen er H3 Standardindstillingen er H3

TRIN 3
Displayet viser den aktuelle indstilling (standardindstillingen er H3).

Tryk på knappen Program for at ændre indstillingen. Tryk på knappen Program for at ændre indstillingen.

TRIN 4
Tryk på knappen Program for at ændre indstillingen. Du kan vælge fra H1 (for blødt vand) til H6 (for hårdt vand). Vent derefter 5 sekunder på, at indstillingen gemmes.

• Kun modeller DW60M5042F*:

Tryk og hold programknappen nede i 5 sekunder. Tryk og hold programknappen nede i 5 sekunder.

TRIN 1
Tænd for opvaskemaskinen, og tryk og hold derefter Program-knappen nede i 5 sekunder for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau.

Standardindstillingen er H3 Standardindstillingen er H3

TRIN 2
Displayet viser den aktuelle indstilling (standardindstillingen er H3).

Tryk på knappen Program for at ændre indstillingen. Tryk på knappen Program for at ændre indstillingen.

TRIN 3
Tryk på knappen Program for at ændre indstillingen. Du kan vælge fra H1 (for blødt vand) til H6 (for hårdt vand). Vent derefter 5 sekunder på, at indstillingen gemmes.

• Modeller DW50R40*:

Tryk og hold knappen AUTO eller Normal i 5 sekunder Tryk og hold knappen AUTO eller Normal i 5 sekunder

TRIN 1
Tænd for opvaskemaskinen, og tryk derefter på knappen AUTO eller Normal i 5 sekunder. Displayet vil vise "0:00", når du går ind i indstillingstilstand.

Tryk på knappen Delay Start for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau. Tryk på knappen Delay Start for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau.

TRIN 2
Tryk på knappen Delay Start for at åbne indstillingsmenuen for vandets hårdhedsniveau.

Displayet viser den aktuelle indstilling (standardindstillingen er H4). Displayet viser den aktuelle indstilling (standardindstillingen er H4).

TRIN 3
Displayet viser den aktuelle indstilling (standardindstillingen er H4).

Tryk på knappen AUTO eller Normal for at ændre indstillingen. Du kan vælge fra H1 (for blødt vand) til H6 (for hårdt vand). Tryk på knappen AUTO eller Normal for at ændre indstillingen. Du kan vælge fra H1 (for blødt vand) til H6 (for hårdt vand).

TRIN 4
Tryk på knappen AUTO eller Normal cyklus for at ændre indstillingen. Du kan vælge fra H1 (for blødt vand) til H6 (for hårdt vand). Vent derefter 5 sekunder på, at indstillingen gemmes.

Se venligst information og instruktioner nedenfor for påfyldning af saltbeholderen.

Bemærkninger:

• Hvis hårdhedsniveauet af det tilførte vand er ustabilt, skal du indstille opvaskemaskinen til det højeste mål. For eksempel, hvis aflæsningen af vandhårdheden varierer fra 6,7 mmol/l til 9,0 mmol/l, skal du indstille opvaskemaskinen til 9,0 mmol/l.
  • Opvaskemaskinens standardvandhårdhedsniveau er 3 (2,1-3,0 mmol/l). Hvis denne indstilling passer til vandets hårdhedsniveau i dit område, behøver du ikke ændre den.

Bemærk: Følgende instruktioner kan variere afhængigt af din opvaskemaskinemodel. Se venligst din opvaskemaskines brugermanual for specifikke oplysninger.

1 Åbn døren til opvaskemaskinen.
2 Drej saltopbevaringshætten mod uret for at åbne den.
Drej saltopbevaringshætten mod uret for at åbne den.

Bemærk: Når låget åbnes, kan der løbe rent vand, der har været opbevaret, ud. Du kan tilsætte salt for at forhindre vandet i at lække.

3 Fyld derefter saltbeholderen med vand.

Bemærk: Dette er kun nødvendigt, når opvaskemaskinen tages i brug første gang.

4 Påfyld opvaskemaskinens salt. Afhængigt af størrelsen på saltkornene kan det tage et stykke tid, før saltet er opløst, og indikatoren slukker.
Påfyld opvaskemaskinens salt. Afhængigt af størrelsen på saltkornene kan det tage et stykke tid, før saltet er opløst.
5 Drej saltopbevaringshætten med uret for at lukke den.
6 Hvis du skal rense salt- eller saltvand fra opvaskemaskinen, kan du køre en Quick-cyklus.
7 Hvis der ikke er nok salt i opbevaringsbeholderen, tændes saltindikatoren. Gentag de foregående trin for at tilføje mere salt til opbevaringsbeholderen.

Forholdsregler og bemærkninger til brug af saltbeholder:

• Brug kun salt til opvaskemaskine. Brug ikke andre typer salt eller opløsningsmidler, da de kan beskadige saltopbevaringen og blødgøringssystemet.
  • Den maksimale saltkapacitet er ca. 1 kg. Overskrid ikke dette beløb. Hvis du gør det, kan det påvirke opvaskemaskinens ydeevne.
  • For at forhindre korrosion på grund af en for stor mængde salt eller saltvand skal du altid fylde saltlageret, før du starter en cyklus.
  •  Sørg for, at saltopbevaringshætten er korrekt fastgjort og strammet.
Brug afspændingsmiddel

Brug af afspændingsmiddel vil forbedre din opvaskemaskines tørreevne. Du kan også prøve at bruge en mindre mængde vaskemiddel og øge afspændingsmidlet. Når du er klar til at tilføje et afspændingsmiddel, skal du bruge følgende instruktioner:

1 Åbn lågen til opvaskemaskinen, og åbn derefter dækslet til afspændingsmiddelbeholderen.
Åbn lågen til opvaskemaskinen, og åbn derefter dækslet til afspændingsmiddelbeholderen.
2 Fyld afspændingsmiddelbeholderen med dit ønskede afspændingsmiddel.
3 Luk hætten til afspændingsmiddelbeholderen.

Forholdsregler og bemærkninger til brug af afspændingsmiddel:

•  Vi anbefaler kun at bruge flydende afspændingsmiddel. Pulveriseret afspændingsmiddel kan tilstoppe beholderåbningen og forårsage funktionsfejl i opvaskemaskinen.
  • Overfyld ikke afspændingsmiddelbeholderen, da dette kan få afspændingsmidlet til at flyde over under en cyklus.
  • Påfør ikke rengøringsmiddel på afspændingsmiddelbeholderen.