Alt om Galaxy Z Fold5-kompatibel S Pen

En Samsung S Pen er en stylus, der bruges sammen med forskellige Galaxy-enheder. Den gør det nemmere at tage noter og skabe kunst på telefoner og tablets. Der findes tre S Penne, der er kompatible med Galaxy Z Fold5 – Galaxy Z Fold5 S Pen Fold-udgaven, S Pen Fold-udgaven og S Pen Pro.

En Galaxy Z Fold5 med kompatible S Penne

Den fine spids på 1,5 mm giver en naturlig og præcis skriveoplevelse, der svarer til at trykke en blyant ned på papir. Pennen er også tyndere med en bredde på 4,35 mm og har en IP68-klassificering, der giver stærk modstand mod vand og støv.

En person bruger en Galaxy Z Fold5 S Pen Fold-udgaven til at lave skitser på sin Galaxy Z Fold5.

Bemærkninger:

• Bluetooth-funktionen understøttes ikke, så trådløs kontrolfunktion tilbydes ikke. (*Paringsfunktion understøttes ikke.)
  • Galaxy Z Fold5 S Pen Fold-udgaven er kompatibel med Galaxy Z Fold4/Z Fold3, men passer ikke i S Pen-holderen på Z Fold4-etuiet.
  • Galaxy Z Fold4- og Z Fold3 S Pen Fold-udgaverne er kompatible med Galaxy Z Fold5, men passer ikke i S Pen-holderen på Z Fold5-etuiet.

S Pen Fold-udgaven er kompatibel med Galaxy Z Fold5 samt de to tidligere Z Fold-model-telefoner. Den er designet til at passe i hånden på en behagelig måde, og dens præcision vil med lethed give dig en pen-på-papir-oplevelse.

Denne S Pen giver også hurtig adgang til Air Command-menuen, som inkluderer funktioner som skærmskrivning, AR Doodle og oversættelse. Du kan dog tilpasse menuen, så den inkluderer de funktioner, der afspejler dine interesser.

En person bruger S Pen Fold-udgaven til at tage noter.

Bemærkninger:

• Bluetooth-funktionen understøttes ikke, så trådløs kontrolfunktion tilbydes ikke. (*Paringsfunktion understøttes ikke.)
  • Galaxy Z Fold5 S Pen Fold-udgaven er kompatibel med Galaxy Z Fold4/Z Fold3, men passer ikke i S Pen-holderen på Z Fold4-etuiet.
  • Galaxy Z Fold4- og Z Fold3 S Pen Fold-udgaverne er kompatible med Galaxy Z Fold5, men passer ikke i S Pen-holderen på Z Fold5-etuiet.

S Pen Pro har en Z Fold-tilstand, der, når den er tændt, gør pennen kompatibel med Galaxy Z Fold5 sammen med de to tidligere Z Fold-modeller og andre Galaxy-telefoner, tablets og notebooks. Du kan problemfrit skifte mellem enheder og nemt dele filer med et enkelt klik takket være pennens Bluetooth-forbindelse.

En anden særlig funktion ved S Pen Pro er, at den ikke kun er Air Command-kompatibel, men også Air Action-kompatibel. Du kan navigere gennem din telefons menuer med et svirp med håndleddet, som det er valgt i de oprindelige indstillinger, eller du kan tilpasse mønstrene.

En S Pen Pro tegner en cirkel omkring flere Galaxy-enheder.

Bemærk: Hvis du mister din S Pen, kan du finde dens aktuelle placering og hurtigt finde den gennem SmartThings-appen. For mere information om, hvordan du finder din S Pen Pro, henvises der til dette artikel.

Specifikationer

Galaxy Z Fold5 S Pen Fold Edition

Galaxy Z Fold4 S Pen Fold-udgave

S Pen Pro

Modelnavn

EJ-PF946B

EJ-PF926B

EJ-P5450S

Dimensioner (HxBxD mm)

5.8 x 120 x 4.35

7.7 x 132.1 x 7.4

9.5 x 171.04 x 9.14

Pen-spidsstørrelse (mm)

1.5

1.5

1.5

Vægt (g)

3.11

6.7

13.8

Farve

Sort, abrikos, grøn

Sort

Sort

IP-klassificering

IP68

Uunderstøttes ikke

Uunderstøttes ikke

Batteri/opladningsmetode

Ingen

Ingen

30mAh/USB-C

Bluetooth kompatibilitet

Uunderstøttes ikke

Uunderstøttes ikke

Bluetooth 5.0

Parring af mobilenhed

Uunderstøttes ikke

Uunderstøttes ikke

Understøttes

Find pen

Uunderstøttes ikke

Uunderstøttes ikke

Understøttes

Understøttede funktioner

Skriv med S Pen
Air Command

Skriv med S Pen
Air Command

S Pen-skrivning, fjernbetjening og styring af gestikulation, pen-søgning, enhedsskift

* Air Action understøtter One UI 3.1 eller senere versioner

* Air Action kræver opladning og parring

Funktionel kompatibilitet

Galaxy Z Fold5, Z Fold4, Z Fold3

Galaxy Z Fold5, Z Fold4, Z Fold3

Air action-kompatible Z Fold-modellerne
Galaxy Z Fold5, Z Fold4, Z Fold3

Skrivekompatible Z Fold-modeller
Galaxy Z Fold5, Z Fold4, Z Fold3

Bemærkninger:

• Fold5-pennen leveres med et dedikeret pen-etui, så vi anbefaler at bruge den rigtige pen til den tilsvarende model.
  • Farveudvalget kan variere afhængigt af land/region.