Få en klar og glat skærm på din Galaxy S20 | S20+ | S20 Ultra med dynamiske opdateringshastigheder

Galaxy S20s dynamiske AMOLED 2X-skærm har en opdateringshastighed, som kan give dig en klarere og mere glat bevægende skærm, når du bruger apps, især når du spiller spil eller videoer på din enhed. Mens tidligere Galaxy-enheder havde en opdateringshastighed på 60 Hz, er S20-serien i stand til at gå op til 120 Hz.

Sammenlign opdateringshastigheden

En opdateringshastighed, der måles i Hz (Hertz), er det antal gange, en skærm kan opdatere et billede på 1 sekund. Størstedelen af alle smartphones bruger en opdateringsfrekvens på 60 Hz, hvilket betyder, at der er 60 opdateringer på 1 sekund i din browser.

Med en højere Hz (eller opdateringshastighed) er der mindre forsinkelser på skærmen og skærmrespons er hurtigere. Desuden vises film og videoer mere realistiske, især dem med meget bevægelse.

to billeder, der sammenligner opdateringshastigheder

Forbedret dynamik opdateringshastighed på din Galaxy S20 AMOLED 2X

Denne skærmkvalitet er tidligere blevet anvendt til højtydende spilleskærme, men den er nu blevet anvendt på Galaxy S20-serien. Du kan nu ændre skærmen fra 60 Hz til 120 Hz. Denne ændring giver dig mulighed for at opleve mere realistiske animationer og nyde spil endnu mere. (the "også" has been removed)

Sådan indstiller du den dynamiske opdateringshastighed på din Galaxy S20

Trin 1. Gå til Indstillinger og tryk på menuen Skærm.

Trin 2. I menulisten skal du trykke på Jævnhed i bevægelser. Tryk på Høj opdateringshastighed.

billede af en Galaxy S20-enhed, der indstiller opdateringshastighed

Bemærk:

• 120 Hz opdateringshastighed understøttes ikke på WQHD+-opløsning. Hvis du skifter til denne opløsning, falder opdateringshastigheden til 60 Hz.
  • Du får en længere batterilevetid i tilfælde af 60 Hz.