Forenklede app-navne på Galaxy One UI 6

Galaxy-brugere vil bemærke nogle raffinerede ændringer med frigivelsen af Galaxy One UI 6 (Android-version 14). For eksempel er navnene, der vises med en række Samsung-app-ikoner, blevet forenklede, hvilket gør det nemmere for brugerne at genkende apps med et enkelt øjekast.

Ændringer af Galaxy One UI 6, der er synlige på en Galaxy-telefons startskærm.

Forenklede etiketter

Ved at forenkle app-etiketterne på Galaxy One UI 6 (Android Version 14) er app-navnene blevet afgrænset til én linje på Galaxy-startskærmen ved at fjerne ordene "Samsung" og "Galaxy" fra de viste app-navne. Denne ændring skaber et renere og mere organiseret udseende, hvilket hjælper brugerne med lettere at finde deres favoritter.

Bemærk: Appens nuværende navn er ikke blevet ændret. Det er kun måden, den vises på, både på startskærmen og app-skærmen.

Galaxy One UI 5 på en Galaxy-telefons startskærm Galaxy One UI 5 på en Galaxy-telefons startskærm

Galaxy One UI 5

Galaxy One UI 6-ændringer på en Galaxy telefon startskærm Galaxy One UI 6-ændringer på en Galaxy telefon startskærm

Galaxy One UI 6

Billede, der viser fjernelsen af "Samsung" og "Galaxy" fra app-navneetiketter.

Brugere kan søge efter fulde navne i app-listesøgningen samt søge i Indstillinger > Apps.

Skærmbillede af fulde navne på apps, der er opført under Indstillinger > Apps. Skærmbillede af fulde navne på apps, der er opført under Indstillinger > Apps.
Søgefelt i app-listen. Søgefelt i app-listen.

Samsung-apps med reviderede etiketter

App Navn (Galaxy One UI 5)

App Navn (Galaxy One UI 6)

Galaxy Store

Store

Samsung Members

Members

Samsung TV Plus

TV

Samsung Music

Music

Samsung Pay

Pay

Samsung Pass

Pass

Samsung Wallet

Wallet

Galaxy Wearable

Wearable

Samsung Notes

Notes

Samsung Kids

Kids

Samsung Flow

Flow

Samsung News

Nyheder

Samsung Global Goals

Global Goals

Samsung Cloud

Cloud

Samsung Health

Health

Bemærk: Apps, der er tilgængelige de i forskellige lande, kan variere.