Foretag fejlfinding af NFC på Galaxy-enheder

En af de primære anvendelser af NFC-teknologi på din Samsung Galaxy-telefon er at muliggøre problemfri betalinger gennem forskellige mobile betalingsapps. Derudover tillader NFC hurtige forbindelser med andre trådløse enheder og gør dataoverførsel nemmere. Hvis du oplever problemer med din enheds NFC-funktion, er der dog flere fejlfindingstrin, du kan udføre for at løse problemet.

Person der bruger MobilePay

Bemærk: Hvis du har et LED-cover, vil NFC-funktionerne ikke fungere, mens LED-coveret er tændt.

Slå NFC-indstillinger fra og til

Ved at slå NFC-indstillingerne fra eller til kan du potentielt løse problemer relateret til denne funktion.

Slå NFC-funktionen til 1. Slå NFC-funktionen til 1.

Trin 1. Brug to fingre til at swipe nedad fra toppen af skærmen for at åbne hurtigindstillingspanelet. Tryk på Flere indstillinger (de tre lodrette prikker) > Rediger knapper.

Slå NFC-funktionen til 2 Slå NFC-funktionen til 2

Trin 2. Rør og hold NFC-ikonet, og træk det derefter og slip det ned i hurtigindstillingspanelet. Tryk på Udført.

Slå NFC-funktionen til 3 Slå NFC-funktionen til 3

Trin 3. Tryk på NFC for at slå det fra, og tryk derefter på NFC for at slå det til igen.

Tjek standardbetalingsappen

Din enheds standardbetalingsapp vil blive brugt, når du betaler i butikker og andre steder. Hvis dine NFC-betalinger ikke fungerer, kan du kontrollere den valgte standardapp.

NFC og kontaktløs betaling NFC og kontaktløs betaling

Trin 1. Gå til Indstillinger > Forbindelser > NFC og kontaktløse betalinger.

Kontaktløs betalingsmulighed Kontaktløs betalingsmulighed

Trin 2. Tryk på Kontaktløse betalinger, og vælg derefter din foretrukne betalingsapp.
* Det viste billede er kun til illustration

Betalingsapps på fanen Andre. Betalingsapps på fanen Andre.

Trin 3. Yderligere betalingsapps kan findes på fanen Andre.

Bemærk: Du kan også trykke på knappen ved siden af Betal med app, der er åben nu.

Fjern tredjepartsomslag og etuier

Visse tredjepartsomslag og -etuier, såsom magnetiske omslag, der holder kreditkort og ID'er, kan forstyrre NFC-antennen. Det anbefales at fjerne disse omslag, når du bruger NFC-funktioner.

Hold korrekt på din enhed

Når du bruger NFC-funktioner, er det vigtigt, at du holder din enhed korrekt i dine hænder. Dette vil sikre, at din enheds NFC-antenne peger i den rigtige retning.

NFC og kontaktløs betaling

For at kontrollere placeringen af NFC-antennen og korrekt enhedsplacering,
gå til Indstillinger > Forbindelser > NFC og kontaktløse betalinger
og gennemgå den vejledning og det billede, der vises på skærmen.

Bemærk: Kontakt venligst et Samsung-servicecenter, hvis du fortsætter med at opleve problemer med din NFC-forbindelse.