Sådan bruger du Galaxy Buds Live – den bedste lydkvalitet

I modsætning til de fleste øretelefoner har Galaxy Buds Live et åbent og ergonomisk design. Du kan maksimere lydkvaliteten ved at bruge dem på den rigtige måde. Hvis du har problemer med lydkvaliteten, kan du prøve nogle af de anbefalede løsninger til at forbedre lydkvaliteten.

Du kan desuden få tips om hvordan du anvender dine buds live i videoen, "Sådan bærer du dine Galaxy Buds Live"

Galaxy Buds Live

Før du prøver nogle af vores anbefalinger, skal du kontrollere, om din enheds software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. Se, hvordan du opdaterer din mobilenheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.
Trin 2. Tryk på Download og installer.
Trin 3. Følg vejledningen på skærmen.

Sådan bruger du Galaxy Buds Live på den rigtige måde

Inde i Galaxy Buds Live er der AKG-tunede højttalere, der er specielt lavet til at kunne afspille det hele. Det ergonomiske design giver en rummelig lyd, som om du er på forreste række til en koncert. Juster øretelefonerne, så de passer bedst til dine ører for at udnytte alle de fordele, som Galaxy Buds Live tilbyder.

Trin 1. Hold på over- og undersiden af hver øretelefon, og tag dem ud af opladeretuiet.

Øvre og nedre sider sammen

Trin 2. Kontroller retningen af hver øretelefon, og peg deres nederste halvdele (højttaleren) i retning af den nederste del af øret. Sørg for at sætte venstre og højre øretelefon i det rigtige øre med højttaleren vendt indad.

Buds Live i den rigtige retning

Trin 3. Placer de nederste og øverste halvdele i de tilsvarende dele af dine ører, og juster derefter øretelefonerne, så de passer.

De tilsvarende dele af dine ører

ⓐ Højttaler

• Hvis øretelefonerne ikke er placeret korrekt i ørerne, fungerer de muligvis ikke. Hvis dette er tilfældet, skal du bruge et par vingespidser, der passer til dine ører, og bruge øretelefonerne på den rigtige måde.
  • Hvis den berøringsfølsomme sensor ikke kommer i kontakt med øret, fungerer øretelefonen muligvis ikke. Brug de vingespidser, der passer til dine ører, hvis du ikke hører en lyd, der informerer dig om, at øretelefonen er blevet registreret.

Fastgør en vingespids til øretelefonen

Trin 1. Vælg den vingespids, der passer til dit øre.
Trin 2. Vælg vingespidsen til venstre eller højre øre ved at kontrollere L- eller R-mærket på vingespidserne.
Trin 3. Find L- eller R-mærket på bunden af vingespidsens bagside, og sørg for, at det vender mod øretelefonen. Sæt vingespidsen ind i fikseringskrogen.

• Tag ikke øretelefonerne i ørerne uden vingespidser. Hvis du gør det, kan det skade dine ører.
  • Træk ikke for meget i vingespidsen, når du sætter den på eller tager den af. Vingespidsen kan gå i stykker.
  • Sæt ikke vingespidserne på øretelefonerne i den forkerte retning. Øretelefonerne passer i så fald ikke ordentligt ind i ørerne.
Fastgør en vingespids

Trin 4. Dæk resten af øretelefonen med vingespidsen.
Trin 5. Følg samme procedure for den modsatte øretelefon.

Bemærk:

• Enheden indeholder magneter, som kan påvirke medicinsk udstyr, såsom pacemakere eller implanterbare defibrillatorer. Hvis du bruger nogen af disse medicinske anordninger, skal du holde din enhed på sikker afstand fra dem og rådføre dig med din læge, før du bruger enheden.
  • Hold en sikker afstand mellem enheden og genstande, der påvirkes af magneter. Genstande som kreditkort, adgangskort, boardingkort eller parkeringskort kan blive beskadiget eller deaktiveret af magneterne i enheden.
  • Følg alle advarsler og anvisninger fra autoriseret personale i områder, hvor brugen af trådløse enheder er begrænset, f.eks. fly eller hospitaler.

Som tidligere forklaret skal du, i modsætning til tidligere Galaxy Buds-produkter, pege deres nederste halvdele (højttaleren) i retning af den nederste del af øret og placere de nederste halvdele i dine ører. Hvis du har større ører eller øregange, kan øretelefonerne således gå dybt ind i ørerne, så produktets indbyggede antenne kan være dækket af øret. Dette kan påvirke Bluetooth-ydeevnen og kan også forårsage en dårlig lydkvalitet.

For at bekræfte, om størrelsen på hver øretelefon passer til størrelsen på dine ører eller øregange, anbefaler vi, at du kigger dig selv i spejlet, når øretelefonerne sidder i dine ører. Hvis luftkanalen i øretelefonerne er skjult af ørerne, mens du har øretelefonerne i, kan du have større ører eller øregange.

Spring over cap demo

① Luftkanal

Du kan måle størrelsen på øret eller øregangen afhængigt af indikatorkriterierne på nedenstående billede.

kontroller størrelsen af øregangen

① Stor: Hvis du har større ører eller øregange, bedes du kontakte Samsung Customer Call Center for at få support.
② Medium
③ Lille

I dette tilfælde skal du sikre dig, at lignende symptomer vises, når du inspicerer med en anden trådløs enhed på samme sted, og at symptomerne forsvinder, når de flyttes andre steder hen. Problemer med det tilsluttede netværksmiljø kan resultere i en dårlig lydkvalitet eller en forringet Bluetooth-ydeevne. Nedenfor får du nogle tips og forholdsregler til at bruge trådløse netværk.

• Trådløse netværkstjenester kan blive deaktiveret på grund af problemer med tjenesteudbyderens netværk. Sørg for at holde øretelefonerne væk fra elektromagnetiske bølger.
  • For at undgå problemer, når du tilslutter øretelefonerne til en anden enhed, skal du placere enhederne tæt på hinanden.
  • Sørg for, at øretelefonerne og den anden Bluetooth-enhed er inden for Bluetooth-forbindelsens rækkevidde (10 meter). Afstanden kan variere afhængigt af det miljø, enhederne bruges i.
  • Sørg for, at der ikke er forhindringer mellem øretelefonerne og en tilsluttet enhed, inklusive menneskelige kroppe, vægge, hjørner eller hegn.
  • Rør ikke ved Bluetooth-antennen på en tilsluttet enhed.
  • Bluetooth bruger samme frekvens som visse industrielle, videnskabelige, medicinske og energibesparende produkter, og der kan opstå interferens, når der oprettes forbindelser i nærheden af disse typer produkter.
  • Afbryd forbindelsen til det trådløse netværk, og opret forbindelse igen.

Hvis der er ørevoks eller snavs i højttaleren og luftkanalen, kan lydene fra begge øretelefoner være anderledes, eller lydkvaliteten kan blive forringet. Fjern eventuel ørevoks eller snavs med en ren, tør og blød børste, vatpinde eller et andet værktøj.

• Brug en blød, tør klud til at rengøre øretelefonerne efter brug.
  • Hold øretelefonerne tørre. Undgå, at væsken kommer i kontakt med eller kommer ind i øretelefonerne.
  • Rengør øretelefonerne regelmæssigt for at forhindre, at der dukker ørevoks eller snavs op i højttaleren og luftkanalen.
ørevoks eller snavs

① Højttaler ② Luftkanal

Der kan forekomme fald i lydstyrken eller støj, afhængigt af den tilsluttede enheds lydstyrke. For at undgå dette skal du justere lyden fra den tilsluttede enhed korrekt. Til dette skal du justere indstillingerne for både Lydstyrke og Lyd

Sørg for, at Galaxy Wearable-appen, der er installeret på mobilenheden, mobilenhedssoftwaren og Galaxy Buds Live-softwaren, alle er af den nyeste version. Med henblik på at sikre den bedste oplevelse anbefales det at opdatere hver software, herunder Galaxy Wearable-appen, til den nyeste version.

Softwareopdateringer til øretelefonerne

Opdater dine øretelefoners software via FOTA-tjenesten (firmware over-the-air).
Start Galaxy Wearable-appen på mobilenheden, og tryk på softwareopdateringen til dine øretelefoner.
• Download og installer: Søg efter og installer opdateringer manuelt.
• Seneste opdatering: Se oplysningerne om den seneste softwareopdatering.

Hvis du vil opdatere din mobilenheds software, skal du

Trin 1. Gå til Indstillinger Softwareopdatering.
Trin 2. Tryk på Download og installer.
Trin 3. Følg vejledningen på skærmen.

• Hvis der er fremmedlegemer på den berøringsfølsomme sensor, kan det medføre funktionsfejl på sensoren. Før du bruger øretelefonerne, skal du først rengøre sensoren.
  • Hvis der er sved eller væske på opladningskontakterne, kan der forekomme korrosion på Galaxy Buds Live. Hvis der er sved eller væske på opladningskontakterne eller øretelefonerne, skal du rengøre dem, før du sætter øretelefonerne i opladeretuiet.
  • Hvis du oplader dine Galaxy Buds Live, mens opladerporten er våd, kan Galaxy Buds Live blive beskadiget. Tør opladerporten grundigt, før du oplader dine Galaxy Buds Live.
  • Oplad batteriet helt, før du bruger øretelefonerne første gang, eller når de ikke har været brugt i længere tid.
  • Sæt ikke vingespidserne på øretelefonerne i den forkerte retning. Øretelefonerne oplades ikke, hvis de ikke er sat korrekt i opladeretuiet.
  • Hvis det samme symptom fortsætter på trods af ovenstående tips, skal du kontakte Samsung Customer Call Center for at få hjælp.

Bemærk:

• De dele, der leveres sammen med Galaxy Buds Live, tilgængeligt tilbehør og deres billeder kan variere afhængigt af dit område.
  • De medfølgende dele er kun designet til Galaxy Buds Live og er muligvis ikke kompatible med andre enheder.
  • Udseendet og specifikationerne kan ændres uden forudgående varsel.
  • Du kan købe ekstra tilbehør fra Samsungs hjemmeside. Sørg for, at det er kompatibelt med modellerne, før du køber det.
  • Brug kun Samsung-godkendt tilbehør. Brug af ikke-godkendt tilbehør kan forårsage problemer med ydeevnen og funktionsfejl, der ikke er dækket af garantien.
  • Tilgængeligheden af alt tilbehør kan ændres udelukkende afhængigt af produktionsvirksomhederne. Du kan finde flere oplysninger om tilgængeligt tilbehør på Samsungs hjemmeside.

Hvis du oplever usædvanlig adfærd på Samsung-mobiler, -tablets eller -wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Det giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der foregår. Oplysningerne anonymiseres og opbevares kun under undersøgelsen.

Bemærk: Skærmbilleder af enheden og menuen kan variere afhængigt af enhedsmodellen og softwareversionen.