Hvordan finder jeg kamerafiltrene på min Samsung Galaxy S9/ S9+?

Tilføj en unik effekt til dine billeder, og tag de bedste billeder når du benytter høj kvalitetsfiltre på Samsung Galaxy S9/S9+.

NB: Denne funktion er kun tilgængelig i nogle kamera tilstande.

1 Åbn kameraet.
2 Når du er inde i kameraet skal du trykke på filter ikonet.
3 Vælg det filter du vil have, og tag et billede eller optag en video. Der er nogle forskellige at vælge imellem.