Hvorfor skifter standard baggrunden på min Galaxy S9/S9+?

Standard baggrunde på Galaxy S9/S9+ er specifikt blevet designet til, at forbedre oplevelsen, og gøre brugen nemmere. Hvis du oplever, at din standard baggrund skifter udseende fra låseskærm til startskærm, er dette ikke en fejl på produktet.
Når man bruger evighedsbaggrunde vil mønstret eller billedet, tilpasses eller forstørres mellem de forskellige skærme .
På startskærmen, vil billedet blive forstørret, for at mindske den visuelle forveksling mellem billede og apps.

På startskærmen, vil billedet blive forstørret, for at mindske den visuelle forveksling mellem billede og apps
På startskærmen, vil billedet blive forstørret, for at mindske den visuelle forveksling mellem billede og apps

Når billederne forstørres, for at optimere synligheden af apps, kan nogle områder virke slørede, og hjørner kan virke mørkere i farven.
Af samme årsag, bliver billeder og mønstre sløret når skærmen er låst, eller når "Låse" knappen bliver holdt inde.

Af samme årsag, bliver billeder og mønstre sløret når skærmen er låst, eller når "Låse" knappen bliver holdt inde
Af samme årsag, bliver billeder og mønstre sløret når skærmen er låst, eller når "Låse" knappen bliver holdt inde