Ny Samsung Notes for den bedste skriveoplevelse på Galaxy Note20 I Note20 Ultra

Oplev det helt nye Samsung Notes, der tilbyder de bedste betingelser for at oprette og styre dit arbejde. Lad os se på de nyligt tilføjede funktioner, der vil styrke din arbejdserfaring og gøre det problemfrit at forbinde dine enheder i realtid.

Del nemt dine idéer på tværs af enheder

Når du skriver dine idéer ned i Samsung Notes, deles de problemfrit på tværs af enheder. Det betyder ikke noget, om du bruger en smartphone, tablet eller pc. Du kan nemt få adgang til dine noter, der automatisk synkroniseres, og du kan også redigere dem.

Automatisk synkronisering af Samsung Notes

Dine noter gemmes og synkroniseres automatisk på tværs af Galaxy Note20 og Note20 Ultra, tablet og pc via Samsung Cloud. Det er ikke nødvendigt at trykke på Gem-knappen for automatisk at synkronisere din smartphone, tablet og pc. Dine noter kan skrives og administreres ved automatisk synkronisering på tværs af alle dine enheder.

Eksempel på automatisk synkronisering på tværs af enheder

Automatisk synkronisering er tilgængelig gennem Samsung Cloud, som er baseret på Samsung Account, og automatisk synkronisering kan slås til eller fra gennem brugerens indstillinger.

Trin 1.
 Gå til indstillingerne for Samsung Notes.
Trin 2. Tryk på Synkroniser med Samsung Cloud, og slå automatisk synkronisering til eller fra.

Redigering og konvertering af filer uden forhindringer

Du kan nemt importere forskellige typer filer inklusive PDF-format, der nyligt er blevet føjet til Samsung Notes. De importerede filer kan redigeres ved at tilføje memoer, indsætte billeder eller optage stemmer. Du kan eksportere dine noter i forskellige formater såsom SamsungNotes-filer, PDF, Word, billeder, tekst og PPT. Forenklet filredigering og konvertering øger din produktivitet.

1. PDF-import

PDF-filer kan redigeres uden besvær under et foredrag eller dit arbejde. Og du behøver ikke en separat app eller et program til redigering. Du kan tilføje PDF-filer til Samsung Notes og tilføje memoer vha. S Pen. Desuden fører funktionen Sidesøgning dig til den side, du har brug for, uden forsinkelse

Eksempel på PDF-import

Trin 1. Start Samsung Notes-appen, og tryk på PDF+.
Trin 2. Vælg en PDF-fil.

Sådan importerer du en PDF-fil

2. Microsoft PPT-konvertering

Nu kan du også eksportere noter til PPT-filer og håndskrevne noter til PPT-diassider. De formater, der allerede kunne eksporteres, var Samsung Notes-filer, PDF, Word, billeder og tekstfiler, men nu er PPT-konverteringen også blevet tilføjet. Når du eksporterer Samsung Notes til PPT-filer, konverteres noten til horisonttype, teksten konverteres til tekst, og håndskrift konverteres til et billede.

Nyligt tilføjet PPT-konvertering

Bemærk: MS Word-eksport er tilgængelig via Galaxy Note10.

Trin 1. Vælg en note, som du vil eksportere til PPT, og tryk på Flere indstillinger (tre lodrette prikker).
Trin 2. Tryk på Del eller Gem som fil, og tryk derefter på Microsoft PowerPoint-fil.

Sådan eksporterer du en Microsoft PowerPoint-fil

Kunsten at holde sig organiseret

Du kan tegne dine tanker og idéer på en organiseret måde. Lydbogmærker kan gøre dine memoer mere organiserede ved at tilbyde synkroniserede stemmeoptagelser. Noteskabeloner, der kan bruges til forskellige lejligheder, gør ikke kun dine noter praktiske, men sparer dig også mere tid.

1. Lydbogmærke

Du kan organisere dine noter bedre ved at synkronisere stemmeoptagelsen med memoet. Når du spiller den optagede stemme, fremhæver den, hvad du har skrevet i hver sektion. Når der vælges en bestemt håndskrift, afspilles den optagede stemmeafdeling. De synkroniserede stemmeoptagelser og håndskrift gør det lettere for dig at forstå dine noter.

Eksempel på Lydbogmærke

Trin 1. Start Samsung Notes-appen, og tryk på +.
Trin 2. På noteskærmen skal du trykke på ikonet Tilknyt.

Sådan optager du tale til noter

Trin 3. Tryk på Stemmeoptagelser, og opret en note.
Trin 4. Vælg en note fra listen, og tryk på knappen Afspil for at afspille optagelsen. Det indhold, du oprettede under optagelsen, vises på skærmen sammen med optagelsen.

Sådan afspiller du stemmeoptagelser

2. Nye skabeloner til forskellige formål

Der er nye skabeloner tilgængelige til forskellige lejligheder. Du kan vælge 12 forskellige typer forsider til en huskeliste eller til hobbyer og meget mere. Det er også muligt at tilføje dine egne skabeloner ved at bruge billeder fra dit galleri.

Nye skabeloner til forskellige formål

En bredere vifte af funktioner, der øger din produktivitet

Samsung Notes har funktioner, der øger din produktivitet. AI-baserede justeringsfunktioner vil rette din håndskrift for at få den til at se bedre ud. Integration af tilstandene Tekst og Håndskrift giver dig mulighed for at skrive noter mere effektivt. Organisering af noter, der er ændret til sidestrukturen og mappestrukturen, hjælper dig med hurtigere at finde det, du leder efter.

1. Ret din håndskrift

AI-drevne justeringer registrerer forkert håndskrift og justerer det pænt. Du kan rette din håndskrift og tegninger vandret ved at vælge et område eller automatisk justering. Denne AI-baserede funktion gør din håndskrift mere organiseret.

Eksempel på at rette din håndskrift

Selektiv justering
Trin 1. I værktøjslinjen skal du trykke på Vælg tilstand.
Trin 2. Vælg det område, du vil justere, og tryk på Ret ud.

Sådan bruger du selektiv justering

Automatisk justering
Trin 1. I værktøjslinjen skal du trykke på Ret ud. Din håndskrift på skærmen justeres automatisk.
Trin 2. Vælg det område, du vil justere.

Sådan bruger du automatisk justering

2. Tastaturtekst og håndskrift sammen

Integration af tilstandene Tekst og Håndskrift er nu tilgængelig. Du kan føje håndskrift til tastaturskrevne tekster og billeder, hvilket gør det muligt at fremhæve bestemte dele i en forelæsningsnote eller dele, der skal fremhæves. Det giver dig mulighed for at oprette mere strukturerede memoer.

Eksempel på tekst og håndskrift sammen

3. Organiser dine noter

Organisering af noter bliver enkelt ved at adskille mapper og sider. Du kan finde de nødvendige oplysninger hurtigt og effektivt. Sidestruktur giver dig mulighed for hurtigt at finde noget uden at skulle rulle, og mappestrukturen giver dig mulighed for at administrere store mængder noter på en organiseret måde.

• Sidestruktur: Tidligere skulle du til en længere note rulle i længere tid for at komme til det ønskede sted fra toppen. Med understøttelse af sidestruktur på Galaxy Note20 og Note20 Ultra er det muligt at flytte til det ønskede sted med et enkelt klik.
Eksempel på sidestruktur
  • Mappestruktur: En mappestruktur, der er identisk med den i MS Windows, understøttes.
Eksempel på mappestruktur

Bemærk: Skærmbilleder af enheden og menuen kan variere afhængigt af enhedsmodellen og softwareversionen.