Nyd hurtigere forbindelse med Wi-Fi 6E og intelligent Wi-Fi

Nya Galaxy S21 Ultra öppnar en helt ny värld med Wi-Fi 6E. Upplev hastigheten i denna demonstration som visar hur Galaxy S21 Ultra använder intelligent Wi-Fi 6E för en sömlös nätverksanslutning.

Wi-Fi 6E och Intelligent Wi-Fi

Wi-Fi 6E är en uppgradering av Wi-Fi 6 och använder 6 GHz, som är ett licensfritt band som vem som helst kan använda.

Galaxy S21 Ultra är en av de första smarttelefonerna som stöder Wi-Fi 6E för bättre och snabbare konnektivitet. Wi-Fi fungerar genom användning av ett licensfritt frekvensband som är öppet för alla. Störningar mellan enheter är en nyckelfaktor för Wi-Fi-prestandan.

De flesta konsumenter har nog råkat ut för en långsam uppkoppling eller en internetanslutning som ofta bryts. Detta är särskilt vanligt där många människor samlas, till exempel på flygplatser, trots att sådana platser är fulla av Wi-Fi-antenner. Förklaringen är att Wi-Fi-prestandan försämras genom störningar.

Wi-Fi 6E använder de befintliga frekvenserna på 2,4 och 5 GHz såväl som 6 GHz-bandet, som är ett nyare och bredare band. På så sätt minskas störningarna. Det är som att bredda en väg från två till fyra körfält, så att mer konnektivitet kan utnyttjas.

Forskellen mellem Wi-Fi 6E og normal Wi-Fi forklaret med en motorvejsmetafor

Lad os finde ud af den virkelige forskel i ydeevne med Wi-Fi 6E.

Den ene smartphoneskærm med Wi-Fi 6 og den anden skærm med Wi-Fi 6E
  • Enheden til venstre fungerer på 5 GHz bredbånd, og til højre fungerer enheden i 6 GHz bredbånd med Wi-Fi 6E.
  • Du kan kontrollere status med 6E-ikonet i øverste højre hjørne ved siden af Wi-Fi-ikonet. Lad os nu downloade.
  • Da Wi-Fi 6E har et bredbånd med højere frekvens og understøtter enheder med den nyeste teknologi, er det muligt at opleve meget hurtigere hastigheder.

Galaxy S21 understøtter også forbedret intelligent Wi-Fi, der giver en problemfri oplevelse, når du bruger internettet i en række forskellige situationer. Efterspørgslen efter realtidsnetværksbaserede tjenester såsom videoopkald, videokonferencer og cloud-spil på mobile enheder vokser fortsat.

• Forbedret intelligent Wi-Fi udnytter AI-algoritmer til at analysere og forudsige trafikmønstre for applikationer, der bruges inden for enhederne og Wi-Fi-linkkvalitet i realtid.
  • Wi-Fi-kvalitet er optimeret til ydeevne og til de reducerede ventetider, der kræves af krævende applikationer som videoopkald, cloudspil og streaming.
  • Hvis Wi-Fi-forbindelsen forventes at være dårlig, skifter den hurtigt til et mobilnetværk for at give en bedre og uafbrudt netværksoplevelse.

Lad os lære mere om, hvordan Wi-Fi 6E og intelligent Wi-Fi fungerer for den nye Galaxy S21 Ultra på videoen.

Lad os lære mere om, hvordan Wi-Fi 6E og intelligent Wi-Fi fungerer for den nye Galaxy S21 Ultra på videoen Lad os lære mere om, hvordan Wi-Fi 6E og intelligent Wi-Fi fungerer for den nye Galaxy S21 Ultra på videoen

Bemærk:

• Forbedret intelligent Wi-Fi er tilgængelig på Galaxy Smartphones og tablets med One UI 3.1 support.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.
  • Tilgængeligheden af Wi-Fi 6E-tjenesten kan variere afhængigt af landet.