Nyd S Pen skriveoplevelse med Galaxy S21 Ultra

En af de mest avancerede fra Galaxy Heritage, S Pen fås udelukkende med Galaxy S21 Ultra for at give mere præcise og nyttige skriveoplevelser, som om det var en rigtig pen hvert øjeblik.

Første S Pen til S-serien

Drag fordel af en ægte penlignende skriveoplevelse i en hastighed på 120Hz, som Galaxy S21 Ultra tilbyder. Denne avancerede funktion muliggør præcis redigering af videoer og fotos i høj opløsning med S Pen.

En håndtegning på Galaxy S21 Ultra-skærmen med en S-pen

Bemærk:

• Du må ikke bøje eller lægge for stort tryk på S Pennen, mens du bruger den. S-pennen kan blive beskadiget, eller spidsen kan blive deformeret.
  • Tryk ikke hårdt på skærmen med S Pennen. Pennespidsen kan blive deformeret.
  • Hvis der er en magnet i nærheden af enheden, fungerer nogle S Pen-handlinger, såsom at trykke på berøringsskærmen, muligvis ikke.
  • Hvis S Pennen ikke fungerer korrekt, bedes du kontakte Samsungs support for yderligere hjælp.

Air Command

Du kan tage noter, oversætte tekst, få vist eksempler på links og mere med S Pen på Galaxy S21 Ultra. Air Command er en menu, der giver S Pen-funktioner og hurtig adgang til ofte anvendte apps.

For at åbne Air Command-panelet skal du holde S Pennen over skærmen og trykke på S Pen-knappen. Alternativt kan du holde S Pen over skærmen og trykke på Air Command-ikonet med S Pen.

Hvis Air Command-ikonet ikke vises, efter at du holder S Pennen over skærmen, skal du starte appen Indstillinger, tryk på Avancerede funktioner > S Pen og derefter trykke på kontakten Vis flydende ikon for at aktivere den.

Træk opad eller nedad på Air Command-panelet, og vælg en funktion eller app, du ønsker.

Tilgængelige kommandoer med S Pen

S Pen-kommandoer på Galaxy S21 Ultra-skærmen S Pen-kommandoer på Galaxy S21 Ultra-skærmen

● S Pen-indstillinger

Opret note: Opret noter nemt i et pop op-vindue. Du kan også starte denne funktion ved at dobbeltklikke på skærmen, mens du holder S Pen-knappen nede.
Se alle noter: Se alle noter i Samsung Notes-appen.
Smart valg: Brug S Pennen til at vælge et område og udføre handlinger, såsom at dele eller gemme.
Skærmskrivning: Tag skærmbilleder for at skrive eller tegne på dem eller beskære et område fra det valgte billede. Du kan også fange det aktuelle indhold og det skjulte indhold på en langstrakt side, såsom en hjemmeside.
Live beskeder: I stedet for en sms, kan du oprette og sende en unik besked ved at optage dine handlinger, mens du skriver eller tegner en live besked og gemmer den som en animeret fil.
AR Doodle: Optag sjove videoer med virtuel håndskrift eller tegninger på ansigter eller andre steder.
Oversæt: Hold S Pen over et ord for at oversætte det.

Yderligere S Pen-kommandoer på Galaxy S21 Ultra-skærmen Yderligere S Pen-kommandoer på Galaxy S21 Ultra-skærmen

● Flere S Pen-indstillinger

Bixby Vision: Brug Bixby Vision-funktionerne til at søge efter lignende billeder, registrere og oversætte tekst og mere.
Forstørre: Hold S Pen over et område på skærmen for at forstørre det.
Blik: Reducer en app til et miniaturebillede, og hold S-pennen over miniaturebilledet for at åbne appen i fuldskærmsvisning.
Skriv i kalenderen: Start Kalender-appen, og skriv eller tegn på skærmen.
PENUP: Send dit kunstværk, se andres illustrationer, og få nyttige tegningstip.
Farvelægning: Tilføj farver til billeder leveret af PENUP ved hjælp af S Pennen.
Tilføj genveje: Føj genveje til ofte anvendte apps til Air Command-panelet.

S Pen sælges separat

S Pennen har ultrahastighedslatens og sælges separat til Galaxy S21 Ultra. S Pen er ikke inkluderet i emballageemner, så en tidligere ejet S Pen eller en nyindkøbt S Pen kan bruges. Afhængigt af dine præferencer kan du købe tilbehør såsom silikone Cover med S Pen eller Smart Clear View Cover med S Pen.

Samsung S Pen, Silikone Cover med S Pen og Smart Clear View Cover med S Pen

① Kun S Pen

② Silikonecover med S Pen

③ Smart Clear View-cover med S Pen

Bemærk:

• Galaxy S20 Ultra er kompatibel med S Pen i Galaxy Note og Tab-serien.
  • Enhedsskærmbilleder og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.