Sådan bruger du AR-emoji på Galaxy S10

Hvis du altid sender selfies og emojis til dine venner og familie, vil du elske S10-telefonerne – de kommer med en masse ekstra personaliseringsfunktioner, der giver dig en meget mere realistisk emoji.

AR-emoji GIF af dansende mand
1 Åbn kameraet
2 Tryk på "AR-emoji" øverst på skærmen
3 Tryk på "Skab min emoji".
4 Følg vejledningen på skærmen, og når du er klar, skal du tage en selfie.
5

Vælg et af ikonerne – dame, mand, pige eller dreng – og tryk på "Næste".

6 Gå i gang med at personalisere:
  • Profil: Giv din emoji et navn.
  • Udseende: Her kan du tilpasse hudfarve, hår, ansigtshår, ansigt, øjne, øjenbryn, næse, læber og ører.
  • Tøj: Her kan du vælge tøj og sko samt købe ekstra tøj fra Galaxy App Store.
  • Tilbehør: Her kan du vælge hovedbeklædning, briller, øreringe eller købe ekstra tilbehør fra Galaxy App Store.
7 Tryk på "Næste" og derefter "Udført", når du er færdig med at personalisere din emoji.
8 Din Emoji vil nu være i afsnittet "AR-emoji’er".

Top tip: Prøv at ændre optagelsestilstanden, og leg med de nye displayfunktioner som maske, kropssporing og bevægelsesfigur.

AR-emoji GIF'er i appen Beskeder
1 Åbn appen "Beskeder", og opret en ny besked.
2

Berør feltet Indtast meddelelse, og når tastaturet på skærmen vises, skal du trykke på "Stickers". Her kan du se stickers og GIF’er af din helt egen emoji.

3 Vælg den ønskede emoji, og tryk så på "Send" for at dele med dine venner.

Følg nedenstående trin for at slette en emoji.

1 Åbn kameraet, og tryk på "AR-emoji" øverst på skærmen.
2

Tryk på og hold den emoji, du vil slette, nede, og tryk så på det røde ikon slet.

3 Tryk på "Slet" igen for at bekræfte, at du ønsker at slette den valgte emoji.