Sådan bruges intuitive Multi-Aktive vinduer

Vil du søge efter noget, mens du ser en video? Du kan ændre størrelsen på appvinduet for at bruge to apps på én gang efter at have aktiveret indstillingen i kantpanelet på højre side. Multi-vindue giver dig mulighed for at køre op til tre apps på samme tid i visningen med delt skærm. Du kan også køre flere apps på samme tid i pop op-visningen.

Multi-Aktive vinduer

Multi-vindue understøtter top/bund og venstre/højre split Multi-Aktiv vindue for at forbedre multi-tasking-oplevelsen med begrænsede apps. Det giver dig mulighed for at køre op til tre apps på samme tid og giver dig mulighederne: Delt skærmbillede og pop op-visning.

Multi-aktive vinduer

Delt skærmvisning: Top/bund

Venstre/højre

Delt skærmvisning: Venstre/højre

Sådan bruges opdelere i delt skærmvisning

ⓐ Afbryder-layout.

ⓑ Skift position (kun 2 skærme).

ⓒ Gem det aktuelle layout på kantpanelet.

De samme 2 apps kan åbnes i forskellige vinduer, som vi kalder, Multi-instans. Multi-instans understøttende apps er Internet, Myfiles, Samsung Notes og MS Office.

Kantpanel Z Fold2

Du kan hurtigt få adgang til dine foretrukne apps og funktioner på Multi-aktiv vinduesbakke fra kantpanelerne. Føj ofte anvendte apps til kantpanelet for at starte dem sammen i visningen med delt skærm med et enkelt tryk.

Sådan tilføjes apppar på kantpanelet

Trin 1. I visningen med delt skærm skal du trykke på cirklerne mellem appvinduerne.

Trin 2. Tryk på ”Tilføjelse af apppar” (ⓒ)-ikonet.

De apps, du bruger i visningen med delt skærm, gemmes på kantpanelet som et apppar.

Bemærk:

• Nogle apps understøtter muligvis ikke denne funktion.
  • Nogle funktioner er muligvis ikke tilgængelige på coverskærmen.
  • Coverskærm understøtter 2 konfigurationer med flere vinduer (Top/bund).
  • Understøtter ikke 2 vinduer i bund eller venstre side.
  • Hvis kantpanelhåndtaget ikke er synligt, skal du starte appen Indstillinger, trykke på Skærm > Kantskærm og derefter trykke på kantpanelkontakten for at aktivere den.

Delt skærmvisning

Sådan køres flere apps

Trin 1. Tryk på knappen Seneste for at åbne listen over nyligt anvendte apps.

Trin 2. Stryg til venstre eller højre, tryk på ikonet for en app, og tryk derefter på Åbn i delt skærmvisning. Den valgte app starter i delt skærmvisning.

Trin 3. På det andet vindue skal du stryge til venstre eller højre for at vælge en anden app, der skal startes.

For at starte apps, der ikke er på listen over nyligt anvendte apps, skal du trykke på knappen Tilbage og vælge en app.

Start af apps fra kantpanelet

Trin 1. Træk kantpanelhåndtaget mod midten af skærmen, mens du bruger en app.

Trin 2. Tryk og hold på en app, træk den til venstre, og slip den, hvor Slip her for delt skærmvisning vises.

Den valgte app starter i delt skærmvisning.

Bemærk: Du kan indstille at starte en app i visningen med delt skærm ved at trykke på den en gang. Tryk på ”Blyant”-ikonet, og tryk på Flere indstillinger (tre lodrette prikker). Tryk derefter på Tryk under Åbn i delt skærmvisning. Hvis du trykker på afbryderen Vis de seneste apps for at aktivere den, kan du starte de nyligt anvendte apps i delt skærmvisning fra kantpanelet.

Pop-op-visning

Pop-op-visning Z Fold 2

Pop-op-visning

Sådan køres flere apps

Trin 1. Tryk på knappen Seneste for at åbne listen over nyligt anvendte apps.

Trin 2. Stryg til venstre eller højre, tryk på ikonet for en app, og tryk derefter på Åbn i pop op-visning. Appskærmen vises i pop op-visningen.

Hvis du trykker på knappen Hjem, mens du bruger et pop op-vindue, minimeres vinduet og vises som et appikon. For at bruge pop op-vinduet igen skal du trykke på appikonet.

Start af apps fra kantpanelet

Trin 1. Træk kantpanelhåndtaget mod midten af skærmen.

Trin 2. Tryk og hold på en app, træk den til venstre, og slip den, hvor Slip her for pop op-visning vises.

Den valgte app starter i pop op-visningen.

Multitasking: Træk&Slip

Du kan dele indhold mellem forskellige apps gennem træk og slip. Og øjeblikkeligt skærmbillede kan deles ved at optage flere vinduer sammen.

Træk og slip

① Galleri til besked        ② Split skærmoptagelse

Bemærk:

• Støtte-apps: Galleri, Internet, Besked, MyFiles, Samsung Notes, MS Office, MS Outlook, OneDrive, WhatsApp (kun tekst), Linje (tekst, billede) osv.
  • Understøttet appliste kan variere efter region og land.
  • I liggende tilstand på coverskærmen er multi-vindue og kantpanel ikke tilgængelige.
  • Der kræves en netværksforbindelse for at åbne to apps, såsom Word og PPT fra Office-apps på samme tid ved hjælp af træk og slip-funktionen.

Bemærk: Enhedsskærmbillede og menu kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.