Sådan kører du eSIM selvdiagnostik på Galaxy Watch-serien

eSIM'er er et praktisk alternativ til fysiske SIM-kort for at få adgang til mobilnetværk, især når man rejser i udlandet. Du kan dog lejlighedsvis støde på problemer, mens du bruger eSIM'er. Følg vejledningen nedenfor for at udføre en selvdiagnostisk test af dit Galaxy Watch's eSIM for at identificere potentielle problemer.

Et Galaxy-ur med et billede af eSIM-chippen på urskiven.

Opdater softwaren

Sørg for, at softwaren på din telefon og dit Galaxy Watch er opdateret til den nyeste version.

Skærm til softwareopdatering på Galaxy-telefon

Galaxy-telefon: Gå til Indstillinger > Softwareopdatering > Download og installer.
Bemærk: Afhængigt af din udbyder eller model, skal du muligvis trykke på Tjek efter softwareopdateringer > Installer nu

Softwareopdateringsskærm på Galaxy Watch

Galaxy Watch: Gå til Indstillinger > Softwareopdatering > Download og installer.

Kør selvdiagnostisk eSIM-test

Du kan diagnosticere eSIM-funktionen på dit Galaxy Watch ved hjælp af Samsung Members-appen på din telefon.

Startskærm på Samsung Medlems-app. Startskærm på Samsung Medlems-app.

Trin 1. Åbn Samsung Members-appen på din telefon og tryk på Support.

Support-skærm til Samsung Medlems-app. Support-skærm til Samsung Medlems-app.

Trin 2. Vælg dit Galaxy Watch fra listen over Diagnostik af forbundet enhed.

"Kom i gang"-besked på telefonen. "Kom i gang"-besked på telefonen.

Trin 3. Tryk på Installer for at downloade diagnosticeringssoftwaren > tryk på Kom i gang.
Bemærk: Installationen kan tage et par minutter.

Liste over ikoner til diagnostiske tests. Liste over ikoner til diagnostiske tests.

Trin 4. Tryk på eSIM-ikonet for at køre diagnostikken. Resultatet vises på næste skærm.

Bemærk: Selvdiagnostik er tilgængelig på Galaxy Watch4 og nyere modeller.

Bekræft din eSIM-profil og Galaxy Watch mobilplan

Hvis eSIM selvdiagnostikken mislykkes, skal du sørge for, at eSIM-profilen er blevet aktiveret på din mobilplan og tilføjet i din Galaxy Watch Wearable-app.

Fejlskærm for Galaxy eSIM.

For at verificere, om dit Galaxy Watch's mobilplan er aktiveret og eSIM'en er tilføjet, skal du følge disse trin:

Galaxy Watch-startskærm. Galaxy Watch-startskærm.

Trin 1. Gå til Galaxy Wearable-appen > Indstillinger for ur.

Se skærmindstillinger. Se skærmindstillinger.

Trin 2. Rul ned og tryk på Mobilabonnementer, og vælg derefter din mobiludbyder.

Verifikationsskærm for mobilplan. Verifikationsskærm for mobilplan.

Trin 3. Hvis kontakten er Til, er dit Galaxy Watch's mobilplan blevet aktiveret.
Tryk derefter på Abonnementsoplysninger for at bekræfte, at dit Galaxy Watch's eSIM er blevet tilføjet til Galaxy Wearable-appen.

* Bemærk, at operatørerne vist på billedet kan variere afhængigt af regionen.

Bemærk: Hvis disse selvdiagnosticeringsmetoder ikke løser problemet med dit eSIM, skal du kontakte din serviceudbyder for yderligere hjælp.