Hvad er funktionen Sæt USB-strømforsyning på pause?

Smartphone med Game Booster-ikon på skærmen og et baggrundsbillede af et træ på en klippekant

Funktionen Sæt USB-strømforsyning på pause er en direkte systemstrømforsyning uden om batteriet. Når du spiller, kan der leveres strøm direkte til telefonens system, det minimerer fysisk batteriopladning. Dette kan være med til at forlænge telefonens batterilevetid, da forringelse som følge af varmeudvikling under opladning mindskes.

Bemærk: Kravene nedenfor skal være opfyldt for at kunne bruge Sæt USB-strømforsyning på pause:
• Understøttede modeller: S23 series / S22 series / Tab S8 series / Flip5 / Flip4 / Fold5 / Fold4 / A23 / A33 / A53 / A73 / M33
• En strømforsyningsoplader - 25 W eller større Programmable Power Supply-understøttet Rejseadapter
• Batteriladning skal være på mindst 20 %

Sådan aktiverer du Sæt USB-strømforsyning på pause

1 Åbn Gaming Hub-appen
Gaming Hub-appikon
2 Vælg Mere (eller de 3 prikker øverst i højre hjørne)
Flere muligheder fremhævet i Gaming Hub-appen
3 Vælg Game Booster
Game Booster fremhævet i Gaming Hub-appen
4 Tryk på kontakten Sæt USB-strømforsyning på pause for at slå funktionen til
Sæt USB-strømforsyning på pause fremhævet i Game Booster-indstillinger

Hvorfor kan jeg ikke se valgmuligheden Sæt USB-strømforsyning på pause?

Hvis du ikke kan se valgmuligheden Sæt USB-strømforsyning på pause, eller den er grået ud, skal du sikre, at der er tilsluttet et ladekabel på mindst 25 W, og at der kører et Game Booster-spil. Derefter:

• Tryk på Game Booster-ikonet i spillet
  • Tryk på Indstillinger-ikonet
  • Aktivér Sæt USB-strømforsyning på pause

Hvornår bliver funktionen Sæt USB-strømforsyning på pause slået til og fra?

• Den bliver automatisk slået til i forbindelse med spil, når den er blevet aktiveret i Game Booster-indstillingerne.
  • Den bliver automatisk slået fra, når du er færdig med at spille.
  • Du kan til enhver tid slå den fra ved at deaktivere Sæt USB-strømforsyning på pause i Game Booster-indstillingerne.

Hvorfor oplader min enhed stadigvæk, når funktionen Sæt USB-strømforsyning på pause er slået til?

Funktionen Sæt USB-strømforsyning på pause fungerer kun, når der kører spil, en strømforsyningsoplader er forbundet til enheden og batteriladning er på mindst 20 %. Sørg for, at opladeren er korrekt tilsluttet og understøtter opladning med via Programmable Power Supply-rejseadapter på mindst 25 W.

Bemærk: Handlinger som at slukke for skærmen eller at skifte til en skærm, der ikke kører spil, kan få funktionen til at slukke automatisk.