750EVO SATA III 2,5tommer SSD

• No data

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-

()

• TYPE

-
  • UNDERTYPE

-
  • KATEGORI

-
Luk
  • Generelt
    • Application

Client PCs

• Kapacitet

500 GB (1 GB=1 mia. byte) * Faktisk brugbar kapacitet kan være mindre (pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet)

• Formfaktor

2.5 tum

• Brugergrænseflade

SATA 6 Gb/s -grænseflade, kompatibel med SATA 3 Gb/s & SATA 1.5 Gb/s -grænseflade

• Dimension (WxHxD)

100 x 69,85 x 6,8 mm

• Vægt

Maks. 50 g

• NAND Type

Samsung NAND Flash Memory

• Styreenhed

Samsung MGX controller

• Cache-hukommelse

Samsung 512 MB LPDDR3

• Specialfunktioner
    • TRIM understøttelse

TRIM Supported

• S.M.A.R.T Support

S.M.A.R.T Supported

• GC (Garbage Collection)

Auto Garbage Collection Algorithm

• Encryption Support

AES 256-bit Full Disk Encryption (FDE)

• WWN Support

Ja

• Device Sleep Mode Support

Ja

• Ydelsen
    • Sekventiel læsning

Op til 540 MB/s * Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Sekventiel skrivning

Op til 520 MB/s * Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Random Read (4KB, QD32)

Op til 98,000 IOPS * Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Random Write (4KB, QD32)

Op til 88,000 IOPS * Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Random Read (4KB, QD1)

Op til 10,000 IOPS * Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Random Write (4KB, QD1)

Op til 40,000 IOPS * Faktisk hastighed kan variere pga. formattering, operativsystem, applikationer og andet

• Miljø
    • Strømforbrug

Active Read/Write (Average): 2,1 W / 3,7 W, Idle: 50 mW, Device Sleep: 5 mW *Actual power consumption may vary depending on system hardware & configuration

• Pålidelighed (MTBF)

1,5 Million Hours Reliability (MTBF)

• Omgivelsestemperatur (drift)

0 °C to 70 °C (Measured by SMART Temperature. Proper airflow recommended)

• Stød

1500 G, duration 0.5 m sec, 3 axis

• Software
    • Management SW

Magician Software for SSD management

• Installation Kit

Not Available

• Garanti

Begrænset til 3 år eller 100 TBW