Sådan tilsluttes PlayStation 4 og 5 til dit Smart TV

Samsung TV vil give den største nydelse af PlayStation 4 og 5. Du kan få en mere spændende oplevelse med de korrekte indstillinger, der forbedrer billede, farve og lydkvalitet på dit Samsung TV og dine nye spil. Følg trinene herunder for at oprette forbindelse til og konfigurere dit PlayStation og Samsung TV.

Tilslut din PlayStation til dit Samsung TV

Når din spillekonsol er tilsluttet tv'et, aktiveres spiltilstand og Input Signal Plus ved automatisk registrering.

Trin 1. Sæt den ene ende af HDMI-kablet i HDMI OUT-porten på bagsiden af PlayStation, og indsæt derefter den anden ende i en hvilken som helst HDMI IN-port på dit Samsung TV. Du kan opleve den bedste 4K 120 Hz spilydelse, når HDMI-kablet er sluttet til HDMI IN 4-porten med et Game-ikon.

Playstation tilslut1.

Bemærk: Understøttelse af 4K 120 Hz kan variere afhængigt af modellen.

Trin 2. Sæt strømkablet i AC IN-stikket på bagsiden af PlayStation, og sæt derefter stikket i en stikkontakt.

Playstation tilslut2.

Trin 3. Tænd dit tv og PlayStation. Tryk på knappen Hjem på dit fjernsyns fjernbetjening, og vælg derefter din PlayStation (spillekonsol) i menuen Kilde.

Playstation tilslut3.

Bemærk: Nogle modeller kan have forskellige forbindelsesmetoder mellem spillekonsollen og tv'et.

PlayStation understøtter HDR-video for en endnu mere forbedret spil- og streamingoplevelse. Følg trinene herunder for at gøre dette.

Playstation hdr indstillinger.

Trin 1. På din PlayStation skal du navigere til Indstillinger.

Trin 2. Vælg Lyd og skærm, og vælg derefter Indstillinger for videooutput.

Trin 3. Indstil HDR og Deep Color Output til Automatisk.

Trin 4. Vælg Juster HDR, og følg vejledningen på skærmen.

Hvis dit fjernsyn ikke automatisk aktiverer indstillingerne for Input Signal Plus, når det er forbundet til spillekonsollen, kan du tænde for indstillingerne manuelt ved at følge disse trin.

Trin 1. Naviger til Indstillinger på dit tv.

Input signal indstillinger1.

Trin 2. Vælg Generelt, og vælg derefter Ekstern enhedshåndtering.

Input signal indstillinger2.

Trin 3. Vælg Input Signal Plus.

Input signal indstillinger3.

Trin 4. Vælg den HDMI-port, som din PlayStation er tilsluttet.

Input signal indstillinger4.

Bemærk: For modeller før 2018 betyder HDMI UHD Color Input Signal Plus-indstilling.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuen er kun et eksempel på engelsk. De er også tilgængelige på dit lands sprog.