Kies

Download for Windows

Kontroller modelnavnet for dit produkt, før du downloader

Kies

Understøttet model: Mobiltelefon, smartphone/tablet før Galaxy NoteIII (inklusive Galaxy S4, Note II etc.)

KIES DOWNLOAD

Kies3

Understøttet model: Smartphone/tablet fra Galaxy NoteIII (Android OS 4.3 eller senere)

KIES3 DOWNLOAD

DOWNLOAD FOR MAC OS

Download Kies tl din Mac-computer

Flere ændringer, du forventede. Få en helt ny Kies!
Billedet viser meddelelsen om firmware-opdateringer, som du kan se, når du tilslutter din mobile enhed til Kies via et USB-kabel.

Hold din mobiltelefon opdateret

When connected, Kies automatically notifies you of new firmware version.
Gør din mobiltelefon bedre med den nyeste firmware.

Billedet viser kompatibiliteten mellem Kies til din Mac, som vil hjælpe dig yderligere med at overføre data eller filer.

Nu introducerer vi Kies til din MAC

Nu er Kies til din Mac til rådighed! Tilslut en mobiltelefon til din Mac, og styr det hele bekvemt

Systemkrav

Kies

OS
Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows8**
CPU
Intel Core 2 Duo 2.0G Hz eller højere (anbefalet)
Min. hukommelse (RAM)
1.00 GB (anbefalet)
Fri plads på harddisk
Mindst 500 MB (anbefalet)
Skærmopløsning
1024 x 768 (32 bit eller nyere)
Nødvendig software
.Net Framework 3.5 SP1 eller nyere
Windows Media Player 10 eller nyere
DirectX 9.0C eller nyere

* For Windows Mobile 6-enheder: brug ActiveSync 4.5 (Windows XP) eller Windows Mobile Device Center 6.1(Windows Vista/7).

** Windows 8 inkluderer Windows media Player

Note 1.
Windows 8 N og Windows8 KN-versioner kræver Microsoft's "Media Feature Pack" som inkluderer Windows Media Player og dets tilsvarende software.
"Media Feature Pack" kan downloades fra Microsoft. (Hjemmeside; www.microsoft.com)

Note 2:
Ved brug af Kies med Windows 8-styresystemer, vær venligst opmærksom på at i øjeblikket er kun Samsung Android OS eller BADA OS-baserede mobile enheder understøttet.

Kies3

OS
Windows XP(SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8**
CPU
Intel Core i5 3.0 GHz eller højere (anbefalet)
Min. hukommelse (RAM)
512MB (anbefalet)
Fri plads på harddisk
Mindst 200 MB (anbefalet)
Skærmopløsning
1024 x 768 (32 bit eller nyere)
Nødvendig software
※Windows XP: Windows Media Player 11 eller senere
※Windows 7, 8 OS N, KN: Windows Media Feature Pack
Media Feature Pack"" er tilgængelig på Microsofts websted
(www.microsoft.com)"

MAC

OS
MacOS X version 10.5 eller senere
CPU
1.8 GHz Intel eller hurtigere processor
Min. hukommelse (RAM)
512 MB eller mere
Fri plads på harddisk
Mindst 100 MB (anbefalet)

Sådan bruges Kies

Filmen fortæller skridt for skridt, hvordan du skal bruge Kies

Kies Lær-selv-program