Slik tilbakestiller du oppvaskmaskinens Wi-Fi

Hvis du har problemer med å koble oppvaskmaskinen din til SmartThings, så følg instruksjonene i nedenstående video for å tilbakestille oppvaskmaskinens Wi-Fi.

Slik tilbakestiller du oppvaskmaskinens Wi-Fi Slik tilbakestiller du oppvaskmaskinens Wi-Fi

For modellnumre som starter med DW60A807* / DW60A806* / DW60A805*

Åpne oppvaskmaskindøren for å se kontrollpanelet

På kontrollpanelet trykker du inn knappene Speed Booster og Smart Control samtidig i minst 3 sekunder.

Når Wi-Fi-modus er aktivert, vises tallet 1 på kontrollpanelet

Når Wi-Fi-modus er deaktivert, vises tallet 0 på kontrollpanelet

For modellnumre som starter med DW60BG750* og DW60BG850*

Trykk på strømknappen for å slå på oppvaskmaskinen.

På kontrollpanelet trykker du inn knappene nedre oppvaskstativ og Smart Control samtidig i minst 3 sekunder.

Når Wi-Fi-modus er aktivert, vises tallet 1 på kontrollpanelet

Når Wi-Fi-modus er deaktivert, vises tallet 0 på kontrollpanelet

Trykk på strømknappen for å slå av oppvaskmaskinen.

Tilbakestilling av Wi-Fi er nå fullført

SAMSUNG

Merk: Hvis du er usikker på om oppvaskmaskinen din er utstyrt med WiFi, kan du se i brukerhåndboken som er tilgjengelig fra Samsung.no.