Hvordan bruker jeg oppvaskmaskinen (Type 2) min med SmartThings?

Koble Samsung-oppvaskmaskinen din til SmartThings-appen, og administrer kjøkkenarbeidet med en enkel berøring. Gjennom SmartThings-appen finner du den mest effektive måten å spare tid og energi.

Opplev forskjellige funksjoner med SmartThings

SmartThings-appen kan være en enkel og grei fjernkontroll til enheten din. For å bruke de forskjellige og praktiske oppvaskmaskinsfunksjonene, koble Samsung-oppvaskmaskinen din til SmartThings-appen på smarttelefonen din. Deretter bare velger og trykker du på funksjonene på skjermen slik du ønsker.

Sørg for at oppvaskmaskinen og smarttelefonen er koblet til et Wi-Fi-nettverk før du starter. Alle funksjoner er tilgjengelige med en Wi-Fi-tilkobling. Etter at du har logget deg inn på SmartThings-appen med Samsung-kontoen din og har valgt innstillinger, vil SmartThings-appen og oppvaskmaskinen synkroniseres automatisk.

Vennligst bemerk at tilkobling til SmartThings-appen og tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av hvilken oppvaskmaskinmodell du har.

samsung oppvaskmaskin med smartthings type2

Utforske de viktigste funksjonene på SmartThings

Bemerk deg at kategoriene på startskjermen til SmartThings kan variere avhengig av lokale omstendigheter eller enhetsmodellen du har.

Det er enkelt og greit å sette opp en grunnleggende vaskesyklus. Følg trinnene nedenfor. Du kan legge til ytterligere innstillinger for syklusene på skjermen.

oppvaskmaskin type2 smartthings hovedskjerm oppvaskmaskin type2 smartthings hovedskjerm

Trinn 1.
Velg Cycle (Syklus) slik du ønsker. Programalternativer er Eco, Intensive, Delicate, Express 60, Pre wash og Self clean.

oppvaskmaskin type2 hastighetsbooster og rensefunksjoner oppvaskmaskin type2 hastighetsbooster og rensefunksjoner

Trinn 2.
Trykk på veksleknappene for å slå på eller av funksjonene Speed Booster (Hastighetsbooster) og Sanitise (Rense).

oppvaskmaskin type2 smartthings utsatt start oppvaskmaskin type2 smartthings utsatt start

Trinn 3.
Velg funksjonen Delay start (Utsett start) for å utsette en syklus i opptil 24 timer.

oppvaskmaskin type2 smartthings hyllevalg oppvaskmaskin type2 smartthings hyllevalg

Trinn 4.
Velg Rack Selection (Hyllevalg) for å stille inn vaskedetaljer for en spesifikk hylle i oppvaskmaskinen.

Usage guide (Bruksveiledning) gir detaljerte retningslinjer for hver last, hvordan du bruker vaskemiddel, rengjøring av filtre, etc.

oppvaskmaskin type2 smartthings slik bruker du bruksveiledningen 1 oppvaskmaskin type2 smartthings slik bruker du bruksveiledningen 1

Startskjerm
Dra for å se HomeCare-veiviser.

oppvaskmaskin type2 smartthings slik bruker du bruksveiledningen 2 oppvaskmaskin type2 smartthings slik bruker du bruksveiledningen 2

HomeCare-veiviser
Trykk på HomeCare Wizard (HomeCare-veiviser).

oppvaskmaskin type2 smartthings slik bruker du bruksveiledningen 3 oppvaskmaskin type2 smartthings slik bruker du bruksveiledningen 3

Bruksveiledning
Velg Usage guide (Bruksveiledning) for å se detaljer.

oppvaskmaskin type2 smartthings slik bruker du bruksveiledningen 4 oppvaskmaskin type2 smartthings slik bruker du bruksveiledningen 4

Oppvaskmaskinens bruksveiledning
Du finner forskjellige retningslinjer for hvordan du kan bruke oppvaskmaskinen mer effektivt.

Trykk på Downloaded cycle (Nedlastet syklus) for å velge en spesialsyklus direkte fra oppvaskmaskinen.

oppvaskmaskin type2 smatthings slik bruker du nedlastet syklus 1 oppvaskmaskin type2 smatthings slik bruker du nedlastet syklus 1

Startskjerm
Dra for å se Downloaded cycle (Nedlastet syklus).

oppvaskmaskin type2 smatthings slik bruker du nedlastet syklus 2 oppvaskmaskin type2 smatthings slik bruker du nedlastet syklus 2

Nedlastet syklus
Du kan laste ned en spesiell syklus som kan brukes direkte fra oppvaskmaskinen.

oppvaskmaskin type2 smatthings slik bruker du nedlastet syklus 3 oppvaskmaskin type2 smatthings slik bruker du nedlastet syklus 3

Velge et program
Velg ønsket program og trykk på Apply (Bruk).

Merknad:

• Tilgjengelige teknologier og funksjoner kan variere avhengig av land, tjenestetilbyder, nettverksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver apptilkoblingen, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen.
  • Mobilskjermbilder av dette innholdet kan variere avhengig av hvilken enhetsmodell du har.