Hvordan bruker og administrerer jeg Family Hub-appen min?

Med en enkelt berøring på Family Hub-appen kan du koble til og administrere kjøleskapet mer effektivt. Nyt en praktisk livsstil med Family Hub-appen!

Instruksjonene nedenfor er tilgjengelige når SmartThings-appen har blitt installert på mobilen din og koblet til Family Hub-kjøleskapet ditt.

Utforsk miniprogram og apper

Family Hub gjør det lett for deg å se den aktuelle statusen til apparatet ditt innvendig og styre temperaturen, dispenseren, is og mye mer.

Finn ut hvordan du setter opp din Family Hub, endrer innstillingene og gjør bruk av de utrolige funksjonene.

Fridge Manager

Du kan administrere de aktuelle kjøleskap- og fryserinnstillingene med Fridge Manager. Miniprogrammet viser temperaturene, aktive spesialfunksjoner, kjøleskapinnstillinger med mer.

• På miniprogrammet Fridge Manager vises de aktuelle kjøleskap- og frysertemperaturene så vel som de aktive spesialfunksjonene.
  • Fridge Manager-miniprogrammet vil også vise den aktuelle filterstatusen så vel som den siste installasjonsdatoen. Når du trykker på knappen “Kjøp filter”, viser den filterkjøp-siden.
Fridge manager.
Administrer fridge manager.

[1] Ytre betingelser: Viser den utvendige (omkringliggende) temperaturen og fuktigheten.

[2] Innvendig temperatur

• Endre den innstilte temperaturen i kjøleskapet, fryseren og FlexZone.
  • Etter at du har endret temperaturen eller funksjonen, så klikk på lagre-knappen.

[3] Spesialfunksjoner: Vis en kort forklaring på noen av kjøleskapets spesialfunksjoner.

[4] Kjøleskapinnstillinger

• Slår på og av ismaskinen.
  • Trykk inn og trekk i knappen for å slå den på eller av.
  • Endre mange av kjøleskapets innstillinger inklusiv innstillingene for isproduksjon, døralarmen og temperaturenhetene (°F eller °C).

Hovedfunksjoner

Major Functions

Funksjoner

Kjennetegn

Ismaskin

Slår på og av ismaskinen. For å bruke denne funksjonen, trykk inn og trekk i knappen for å slå den på eller av.

Bemerk at hvis isbøtten er full av is, vil ikke kjøleskapet begynne å lage is når du trekker knappen til På. I stedet vil den vise indikatoren Ismaskin av på hovedskjermbildet.

Dispenserlås

Slår is- og vanndispenserne på og av. Trykk inn og trekk i knappen for å slå dem på eller av.

Døralarm

Døralarmen lyder hvis du lar døren stå åpen. Trykk inn og trekk i knappen for å slå den på eller av.

Temp. Enhet

Veksle temperaturskalaen mellom Celsius og Fahrenheit. Trykk på °F eller °C for å endre skalaen.

Vannfilter

Gir en veiledning til utskifting av vannfilter, og lar deg nullstille indikatoren for vannfilter-utskifting. For å bruke denne funksjonen, trykk for å åpne.

Selvsjekk

Selvsjekk er en selvdiagnose-funksjon.

Be om svar

Fungerer med Smart Grid energisparing Trykk for å åpne. Trykk inn og trekk i knappen for å slå den på eller av. Se Smart Grid-seksjonen i denne manualen for mer informasjon.

Avkjøling av

Avkjøling av-modus (også kalt butikkmodus) er utviklet til bruk av forhandlere når de utstiller kjøleskap i butikken.

Merknad: Hvis Avkjøling av er slått på, vil alle avkjølingskontroller slås AV i Fridge Manager. Trykk inn og trekk i knappen for å slå den på eller av.

Vis innside

Med funksjonen Vis innside kan du sjekke innsiden av kjøleskapet med et bilde basert på tid.

Innside-kameraet tar bilder automatisk når dørene er lukket. (Det kan ta opptil 1 minutt avhengig av omgivelsestemperatur eller fuktighet.)

Merknad: Hvis dørene åpnes igjen før bildene blir tatt, tar ikke kameraet bilder, og tiden teller etter at dørene lukkes.

Via innsideskjerm.

Hovedfunksjoner

Major Functions

Funksjoner

Kjennetegn

Bilde Kopier og lagre

Du kan beskjære bildet ved å trykke på skjermen og lagre det i matlisten.

Lagre liste

Du kan legge til mat ved å trykke på “Matliste”.

Sende handleliste

Du kan beskjære bildet og sende det til handlelisten eller sende det til listen over lagret mat på handlelisten.

Sende memo

Du kan beskjære bildet og sende et memo og angi etiketten på skjermen.

Endre og slette

Du kan endre utløpsdatoen, navnet på matlisten og slette.

Synkroniser med en mobiltelefon

Du kan sende et bilde, en matliste til en mobiltelefon og sjekke matlisten på en mobiltelefon.

Handleliste

Du kan opprette og fjerne listene du trenger å handle etter. Du kan også sende handlelister til handlekurven.

Handleliste.

Hovedfunksjoner

Major Functions

Funksjoner

Kjennetegn

Opprett/slett handlelistene

-For å opprette en ny handleliste, trykk på knappen (+) på navigasjonslinjen.

-For å slette en handleliste, trykk på knappen Mer, og velg listen du vil slette.

Handlelister slett/flytt, send til handlekurv

Slett og flytt handlelistene til den andre listen ved å trykke på knappen Mer på navigasjonslinjen.

Sende handlelister til Vis innside

Send handlelistene til Vis innside ved å trykke på ikonet Vis innside.