Hvordan innstiller man feriemodus eller låsefunksjonen på kjøleskapet mitt?

Det er visse funksjoner som du kan bruke hvis du ikke benytter kjøleskapet i en lang periode eller hvis du vil blokkere styringen av kjøleskapet: Feriemodus, Kontrollås, Dispenserlås og Dispenserpanellås. Sjekk hver funksjon og hvordan du aktiverer den nedenfor.

Feriemodus

Hvis du skal på ferie eller forretningsreise, eller hvis du ikke har tenkt å benytte kjøleskapet i en lengre periode, så bruk Feriemodus. Kjøleskaptemperaturen blir regulert under 17 °C (62.6℉), men fryseren forblir aktiv som tidligere angitt.

Merknad:

• Sørg for å fjerne mat fra kjøleskapet før du bruker Feriemodus.
  • Feriemodus blir deaktivert hvis du justerer temperaturen.
  • Kontrollpanelets bilder og innstillingsmetoder kan variere avhengig av modellen.
  • Type 1 Trykk og hold inne Ferie i 3 sekunder. Ferie-indikatoren slås på mens visningen av kjøleskaptemperaturene slås av.

- For å deaktivere Feriemodus, trykk på og hold inne Ferie igjen i 3 sekunder. Kjøleskaptemperaturen vil gå tilbake til den forrige innstillingen.

Trykk og hold inne Ferie knapp-1.
  • Type 2 Trykk på hvilken som helst knapp (<O eller >) for å vekke skjermen. (Dette trinnet gjelder ikke for visse modeller.) Trykk på O for å velge kjøleskapet. Trykk deretter på < eller for å velge Feriemodus. Ferieindikatoren slås på.
Trykk på < eller > for å velge feriemodus.

Kontrollås

Hvis du vil forebygge ulykker eller utilsiktet bruk av kontrollfunksjonene, så bruk Kontrollås-funksjonen.

Merknad:

• Kontrollås på hovedpanelet påvirker ikke dispenseren.
  • Dispenseren, og dermed også dispenserspaken, fungerer uavhengig. For å låse dispenseren og dispenserspaken, bruk dispenserlås-funksjonen.
  • Kontrollpanelets bilder og innstillingsmetoder kan variere avhengig av modellen.
  • Dette gjelder bare modellene som har kontrollås-funksjonen.
  • Type 1 Trykk og hold inne Kontrollås i 3 sekunder. Alle kontrollene vil bli deaktivert med indikatoren på.

- For å deaktivere, trykk på og hold igjen i 3 sekunder. Kontrollene vil bli aktivert som normalt.

Trykk på og hold inne kontrollås.
  • Type 2 Trykk og hold inne Døralarm i 3 sekunder. Hovedpanelet vil bli deaktivert, og kontrollås-indikatoren vil slås på. Når kontrollåsen er på, blinker indikatoren hvis en knapp på hovedpanelet trykkes inn.

- For å deaktivere kontrollåsen, trykk og hold inne knappen igjen i mer enn 3 sekunder. Imidlertid vil kontrollås bli aktivert på nytt hvis ingen knapp trykkes inn innenfor 1 minutt.

Trykk og hold inne døralarm.

Dispenserlås

Hvis du vil forhindre bruken av dispenserpanelknappene og dispenserspaken, så bruk dispenserlåsen.

Merknad:

• Dispenserlåsen på dispenserpanelet påvirker ikke kontrollene på hovedpanelet. For å låse hovedpanelet, bruk kontrollås-funksjonen på hovedpanelet.
  • Kontrollpanelets bilder og innstillingsmetoder kan variere avhengig av hvilken modell du har.
  • Dette gjelder bare modellene som har dispenserlås-funksjonen.
  • Trykk og hold inne Vann/Is i mer enn 3 sekunder.

- For å deaktivere, trykk på og hold igjen i 3 sekunder.

Trykk og hold inne Vann/Is.

Dispenserpanellås

Hvis du vil forhindre bruken av dispenserpanelknappene og dispenserspaken, så bruk dispenserpanellåsen.

Merknad:

• Låsen på dispenserpanelet påvirker ikke kontrollene på hovedpanelet.
  • For å låse hovedpanelet, bruk kontrollås-funksjonen på hovedpanelet.
  • Trykk og hold inne Vann i mer enn 3 sekunder.

- For å deaktivere, trykk på og hold igjen i 3 sekunder.

Trykk og hold inne Vann.