Bruk funksjonen Automatisk døråpning på Samsung-oppvaskmaskinen din

Bruk funksjonen Automatisk døråpning på Samsung-oppvaskmaskinen din.

Du trenger ikke tenke på å åpne oppvaskmaskindøren etter at en syklus er fullført fordi Samsung-oppvaskmaskinen din kan gjøre det for deg. Bare innstill oppvaskmaskinen til å åpne døren automatisk etter hver syklus for å få de beste tørkeresultatene.

Merknad: På visse oppvaskmaskinmodeller er Automatisk døråpning aktivert som standard etter at alle syklusene har blitt fullført. Det forbedrer tørkeresultatet ved at innvendig damp slippes ut etter at vaske-, skylle- og tørkesyklusene er fullført. Vi anbefaler ikke å slå av funksjonen Automatisk døråpning.

Husk at instruksjonene for å slå på funksjonen Automatisk døråpning varierer avhengig av oppvaskmaskinmodell. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på alle modeller. For veiledning spesifikt gjeldende din modell, sjekk din brukerveiledning.

Merknader:

• Når døren åpnes i modusen Auto Release tørk, kan ikke døren lukkes manuelt de neste 2 minuttene.
  • Deaktivering av modusen Auto Release tørk kan påvirke tørkeevnen. Aktiver Auto Release tørk for bedre resultater.

• For alle modeller bortsett fra DW60BB89*-modeller:

Trykk inn knappene Hygiene Pluss og Utsatt start samtidig i 3 sekunder. Trykk inn knappene Hygiene Pluss og Utsatt start samtidig i 3 sekunder.

TRINN 1
Trykk inn knappene Hygiene Pluss og Utsatt start samtidig i 3 sekunder.

Trykk på Hygiene Pluss for å gå til Auto Release tørk. Trykk på Hygiene Pluss for å gå til Auto Release tørk.

TRINN 2
Trykk på Hygiene Pluss inntil “A1” eller “A0” vises.

Deretter, trykk på Utsatt start for å gå til undermenyen. Deretter, trykk på Utsatt start for å gå til undermenyen.

TRINN 3
Trykk på Utsatt start for å gå til undermenyen.

Trykk på Hygiene Pluss inntil “A1” eller “A0” vises. Trykk på Hygiene Pluss inntil “A1” eller “A0” vises.

TRINN 4
Trykk på Hygiene Pluss inntil “A1” (aktivert) eller “A0” (deaktivert) vises.

Trykk på Utsatt start for å lagre den nye innstillingen. Trykk på Utsatt start for å lagre den nye innstillingen.

TRINN 5
Trykk på Utsatt start for å lagre den nye innstillingen.

• For DW60BB89*-modeller:

Trykk på Alternativ-knappen. Trykk på Alternativ-knappen.

TRINN 1
Slå på oppvaskmaskinen, og trykk deretter på Alternativ-knappen.

Gå til alternativet Auto Release tørk ved å bruke venstre- eller høyreknappene. Gå til alternativet Auto Release tørk ved å bruke venstre- eller høyreknappene.

TRINN 2
Gå til alternativet Auto Release tørk ved å bruke venstre- eller høyreknappene.

Trykk på Start-knappen for å gå til undermenyen. Trykk på Start-knappen for å gå til undermenyen.

TRINN 3
Trykk på Start-knappen for å gå til undermenyen.

Ved bruk av venstre- eller høyreknappene, velg På (funksjon aktivert) eller Av (funksjon deaktivert). Ved bruk av venstre- eller høyreknappene, velg På (funksjon aktivert) eller Av (funksjon deaktivert).

TRINN 4
Ved bruk av venstre- eller høyreknappene, velg (funksjon aktivert) eller Av (funksjon deaktivert).

Trykk på Start-knappen for å lagre den nye innstillingen. Trykk på Start-knappen for å lagre den nye innstillingen.

TRINN 5
Trykk på Start-knappen for å lagre den nye innstillingen.

Trykk på AUTO-syklusknappen, og hold den inne i 5 sekunder. Trykk på AUTO-syklusknappen, og hold den inne i 5 sekunder.

TRINN 1
Slå på oppvaskmaskinen, trykk deretter på AUTO-syklusknappen og hold den inne i 5 sekunder. Skjermen viser “0:00” når du går til innstillingsmodus.

Trykk på knappen Speed Booster (økt hastighet) for å velge innstillingsmenyen for funksjonen Automatisk døråpning. Trykk på knappen Speed Booster (økt hastighet) for å velge innstillingsmenyen for funksjonen Automatisk døråpning.

TRINN 2
Trykk på knappen Speed Booster (økt hastighet) for å velge innstillingsmenyen for funksjonen Automatisk døråpning. Skjermen viser den aktuelle innstillingen (standardinnstillingen er A1).

Trykk på AUTO-syklusknappen for å endre innstillingen. Trykk på AUTO-syklusknappen for å endre innstillingen.

TRINN 3
Trykk på AUTO-syklusknappen for å endre innstillingen.

A0 Funksjon deaktivert A0 Funksjon deaktivert

A0
Funksjon deaktivert.

A1: Funksjon aktivert A1: Funksjon aktivert

A1
Funksjon aktivert.

Merknad: Vent 5 sekunder på at innstillingen lagres.

Trykk og hold inne AUTO eller programknappen i 5 sekunder. Trykk og hold inne AUTO eller programknappen i 5 sekunder.

TRINN 1
Slå på oppvaskmaskinen, deretter trykk og hold inne AUTO eller programknappen i 5 sekunder. Skjermen viser “0:00” når du går til innstillingsmodus.

Appuyer sur le bouton Tablette multifonctions pour accéder au menu qui permet d’activer/désactiver l’ouverture automatique de la porte. L’écran affichera la valeur du paramètre actuel (le paramètre par défaut est « A1 ») Appuyer sur le bouton Tablette multifonctions pour accéder au menu qui permet d’activer/désactiver l’ouverture automatique de la porte. L’écran affichera la valeur du paramètre actuel (le paramètre par défaut est « A1 »)

TRINN 2
Trykk på Multitab-knappen for å velge innstillingsmenyen for funksjonen Automatisk døråpning. Skjermen viser den aktuelle innstillingen (standardinnstillingen er A1).

Trykk på AUTO eller programsyklusknappen for å endre innstillingen. Trykk på AUTO eller programsyklusknappen for å endre innstillingen.

TRINN 3
Trykk på AUTO eller programsyklusknappen for å endre innstillingen.

A0 Funksjon deaktivert A0 Funksjon deaktivert

A0
Funksjon deaktivert

A1 Funksjon aktivert A1 Funksjon aktivert

A1
Funksjon aktivert.

Merknad: Vent 5 sekunder på at innstillingen lagres.

Merknad: Funksjonen Automatisk døråpning er ikke tilgjengelig på DW60M5042F*-modeller.

Trykk og hold inne programknappen i 5 sekunder. Trykk og hold inne programknappen i 5 sekunder.

TRINN 1
Slå på oppvaskmaskinen, deretter trykk og hold inne programknappen i 5 sekunder. Skjermen viser “0:00” når du går til innstillingsmodus.

Trykk på Multitab-knappen for å velge innstillingsmenyen for funksjonen Automatisk døråpning. Trykk på Multitab-knappen for å velge innstillingsmenyen for funksjonen Automatisk døråpning.

TRINN 2
Trykk på Multitab-knappen for å velge innstillingsmenyen for funksjonen Automatisk døråpning. Skjermen viser den aktuelle innstillingen (standardinnstillingen er A1).

Trykk på programknappen for å endre innstillingen. Trykk på programknappen for å endre innstillingen.

TRINN 3
Trykk på programknappen for å endre innstillingen.

A0: Funksjon deaktivert A0: Funksjon deaktivert

A0
Funksjon deaktivert.

A1: Funksjon aktivert A1: Funksjon aktivert

A1
Funksjon aktivert.

Merknad: Vent 5 sekunder på at innstillingen lagres.

Trykk på og hold inne syklusknappen AUTO eller Normal i 5 sekunder Trykk på og hold inne syklusknappen AUTO eller Normal i 5 sekunder

TRINN 1
Slå på oppvaskmaskinen, trykk deretter på syklusknappen AUTO eller Normal og hold den inne i 5 sekunder. Skjermen viser “0:00” når du går til innstillingsmodus.

Trykk på knappen Ekstra glansemiddel for å velge innstillingsmenyen for funksjonen Automatisk døråpning. Skjermen viser den aktuelle innstillingen (standardinnstillingen er A1). Trykk på knappen Ekstra glansemiddel for å velge innstillingsmenyen for funksjonen Automatisk døråpning. Skjermen viser den aktuelle innstillingen (standardinnstillingen er A1).

TRINN 2
Trykk på knappen Ekstra glansemiddel for å velge innstillingsmenyen for funksjonen Automatisk døråpning. Skjermen viser den aktuelle innstillingen (standardinnstillingen er A1).

Trykk på AUTO-syklusknappen for å endre innstillingen. Trykk på AUTO-syklusknappen for å endre innstillingen.

TRINN 3
Trykk på AUTO-syklusknappen for å endre innstillingen.

A0 Funksjon deaktivert. A0 Funksjon deaktivert.

A0
Funksjon deaktivert.

A1: Funksjon aktivert A1: Funksjon aktivert

A1
Funksjon aktivert.

Merknad: Vent 5 sekunder på at innstillingen lagres.