Tilbehør for Galaxy S24-serien

Tilbehør for Galaxy S24

Gjør smarttelefonopplevelsen din enda bedre med et utvalg av nøye designet tilbehør som ikke bare forbedrer enhetens funksjonalitet, men også gir den et personlig preg. Vi veileder deg gjennom det ulike tilbehøret som er tilgjengelig for Galaxy S24-serien, og fremhever deres fordeler.

Deksler og etui

Forhindre at Galaxy S24-enheten din skades av riper, fall og daglig slitasje. Dekslene og etuiene kommer i slanke og slitesterke utgaver som står i stil med enhetens estetikk.

Vegan Leather Case i Dark Violet Vegan Leather Case i Dark Violet

Vegan Leather Case

Dette etuiet er laget av plantebasert lær, som er fremstilt av miljøvennlige materialer som mais. Det innvendige fôret gjør enheten mindre utsatt for riper uten at det går på bekostning av stilen.

Smart View Wallet Case i Violet Smart View Wallet Case i Violet

Smart View Wallet Case

Lommeboketui med flipdeksel, innvendig kortlomme og et smart, interaktivt varslingsvindu.

Light Blue Standing Grip Case – bakside Light Blue Standing Grip Case – bakside

Standing Grip Case

Etui med reim for sikkert grep og god støtte.

Lime Silicone Case Lime Silicone Case

Silicone Case

Mykt silikonetui med tett passform som beskytter både baksiden og sidene på smarttelefonen.

Flipsuit Case med gule smilefjes Flipsuit Case med gule smilefjes

Flipsuit Case

Et gjennomsiktig etui med utskiftbare kort.

Clear Case på gul S24 Ultra Clear Case på gul S24 Ultra

Clear Case

Det gjennomsiktige etuiet bevarer utseendet til S24-smarttelefonen din med et belegg som forhindrer gulning.

Clear Gadget Case på Galaxy S24 Ultra Clear Gadget Case på Galaxy S24 Ultra

Clear Gadget Case

Har et universelt ringfeste på baksiden. Kommer også med en håndreim.

Light Grey Shield Case Light Grey Shield Case

Shield Case

Et elegant, solid etui som gir ekstra beskyttelse.

Skjermbeskyttere

Antireflekterende skjermbeskyttere som er enkle å påføre og boblefrie, hindrer at skjermen får riper og flekker. Den gjennomsiktige beskyttelsesfilmen beskytter skjermen uten å påvirke berøringsfølsomheten på den glatte overflaten, i tillegg til at den er kompatibel med fingeravtrykksskanneren.

Kjøp nå

Skjermbeskyttere til Galaxy S24-serien Skjermbeskyttere til Galaxy S24-serien

Ladere og strømtilbehør

Lad enheter i Galaxy S24-serien hjemme eller på farten ved hjelp av en rekke kompatible lademåter.

15–45 W ladeadapter

Adapterne støtter superrask lading opptil 45 W.
Black USB Type-C-ladeadapter, 25 W Black USB Type-C-ladeadapter, 25 W

Trådløs lader

Wireless Charger Duo med 15 W hurtigladingsfunksjon for to enheter.
Black Wireless Charger Duo Black Wireless Charger Duo

Powerbank

Powerbank 10,000 mAh med superrask ladefunksjon opptil 25 W.
Beige Powerbank 10,000 mAh (25 W) Beige Powerbank 10,000 mAh (25 W)

Galaxy S24 Ultra Pen

Du kan bruke Galaxy S24 Ultra på mange forskjellige måter med S Pen. Tegn, skissér eller notér ned ideene dine – akkurat som om du skriver på papir med en penn! Du kan også ta bilder ved å trykke på en knapp eller med en bevegelse.

Kjøp nå

Galaxy S24 Ultra og S Pen Galaxy S24 Ultra og S Pen

Merk: Denne S Pen-en er kun kompatibel med Galaxy S24 Ultra. S Pen-er fra andre enheter kan ha begrenset eller ingen kompabilitet med S24 Ultra.