Slik bruker du Galaxy AI-funksjonene på S24-serien

Galaxy AI er her tekst på en grå bakgrunn

Med lanseringen av Galaxy S24-serien har Samsung innledet en ny æra med banebrytende funksjoner drevet av Galaxy AI-teknologi. De fleste Galaxy AI-funksjoner krever en Samsung-konto, mens noen kan brukes online eller offline.

Samsung-kontoinnehavere kan bruke alle funksjonene til Galaxy AI, bortsett fra generative bakgrunnsbilder, som kun er tilgjengelig online. Nettbasert behandling av funksjoner krever Internett-tilgang.

Funksjoner som fungerer offline krever ikke Internett-tilkobling, disse inkluderer; Live Translate, Transcript Assist i taleopptakerappen og mye mer.

Merk: En Internett-tilkobling kan være nødvendig for enkelte funksjoner som krever en Samsung-konto.

Tabellen vil gi deg en klarere idé om hvordan du kan bruke Galaxy AI.

Funksjon

Kategori

Samsung-konto

Offline

Online

Tolk

Telefon

X

Sanntidsoversettelse

Telefon

X

Chatoversettelse

Tastatur

X

Stil og grammatikk*

Tastatur

Autoformat

Notater

X

Riktig stavemåte

Notater

X

Generer omslag

Notater

X

Oppsummér

Notater

X

Oversett

Notater

X

Oppsummeringer

Taleopptaker

X

Transkripsjonsassistanse

Taleopptaker

X

Oppsummér

Samsung Internet

X

Oversett

Samsung Internet

X

Generativ redigering

Galleri

X

Omgivelsesbakgrunn for bilder

Galleri

X

Generativ bakgrunn

Google-konto

X

X

*Det kan hende du må slå på Behandle data kun på enheten-innstillingen for å bruke Stil og grammatikk-tastaturfunksjonen. For å gjøre dette, åpne Innstillinger > Avanserte funksjoner > Avansert intelligens > Samsung-tastatur > Stil og grammatikk > Slå på Behandle data kun på enheten.