Slik bruker du Transkripsjonshjelp på Galaxy S24

Transkripsjonshjelp-funksjonen på Galaxy S24 gjør det mulig for brukere å ta opp tale og lage en transkripsjon av det som ble sagt. Lær hvordan du bruker Transkripsjonshjelp-funksjonen til å gjøre det enklere å skrive forretningsnotater og andre dokumenter.

Mennesker bruker Transcribe-funksjonen i Lydopptaker-appen.

Merk: Ved utgivelsestidspunktet støttes 13 språk (17 regioner), flere språk vil bli lagt til i fremtidige oppdateringer.

Støttede språk (regioner)

• Forenklet kinesisk, engelsk (India, Storbritannia, USA), fransk, tysk, hindi, italiensk, japansk, koreansk, polsk, portugisisk (Brasil), spansk (Mexico, Spania, USA), thai, vietnamesisk.

Slik bruker du Transkripsjonshjelp-funksjonen

Slik bruker du Transcript Assist Slik bruker du Transcript Assist

Transkripsjonshjelp-funksjonen er tilgjengelig gjennom Lydopptaker-appen.

Transkribere opptak til tekst

Startskjerm for Lydopptaker. Startskjerm for Lydopptaker.

Trinn 1. Velg den ønskede opptaksfilen.

Transkriber-knapp i Lydopptaker. Transkriber-knapp i Lydopptaker.

Trinn 2. Trykk på Transkriber.

Innstillingen Velg språk. Innstillingen Velg språk.

Trinn 3. Velg språk > Trykk på Transkriber.

Transkripsjon av Lydopptaker vises. Transkripsjon av Lydopptaker vises.

Trinn 4. En transkripsjon vil bli vist.

Merk: For at transkripsjonen skal bli nøyaktig, må den som snakker snakke tydelig og være nær mikrofonen.

Oversette den transkriberte teksten

Startskjerm for Lydopptaker. Startskjerm for Lydopptaker.

Trinn 1. Velg en transkribert opptaksfil.

Transkribert stemmeopptak. Transkribert stemmeopptak.

Trinn 2. Trykk på Oversettelse-ikonet.

Velg språkinnstilling. Velg språkinnstilling.

Trinn 3. Velg språk > Trykk på Oversett.

Oversatt transkripsjon vises. Oversatt transkripsjon vises.

Trinn 4. Den oversatte teksten vil bli vist under den originalteksten.

* Hvis du vil endre språket du vil oversette til, velger du målspråk øverst.

Merk: Du kan også legge til språk fra Innstillinger > Avanserte funksjoner > Avansert intelligens > Lydopptaker.

Oppsummer teksten i transkriptet

Merk:

• Du må være logget inn på Samsung-kontoen for å kunne bruke Sammendrag-funksjonen.
  • Hvis opptaket er kort, kan det ikke forkortes.
Startskjerm for Lydopptaker. Startskjerm for Lydopptaker.

Trinn 1. Velg en transkribert opptaksfil.

Transkribert stemmeopptak. Transkribert stemmeopptak.

Trinn 2. Trykk på Sammendrag.

Sammendrag av stemmeopptak. Sammendrag av stemmeopptak.

Trinn 3. Et sammendrag, inkludert nøkkelord, vil bli vist.

* Du kan også oversette den oppsummerte teksten ved å trykke på Oversett-ikonet.

Merk: På grunn av natur ved KI, kan resultater og kvalitet variere hver gang.