De nye og forbedrede funksjonene til Galaxy Z Flip3 5G

Galaxy Z Flip3 5G er verdens første vanntette brettbare smarttelefon med en adaptiv oppdateringsfrekvens til skjermen på opptil 120 Hz og forbedrede høydynamiske stereohøyttalere. Så ingen grunn til å bli opprørt når du søler vann på telefonen din mens du snakker med vennen din på kafé. Finn ut mer om de nye og forbedrede funksjonene til din Galaxy Z Flip3 5G nedenfor.

Før du prøver våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Din Galaxy Z Flip3 5G har en IPX8-klassifisert motstandsdyktighet mot vann

Inntil nå har ingen brettbare telefoner vært motstandsdyktge mot vann. Galaxy Z Flip3 5G har en IPX8-klassifisert motstandsdyktighet mot vann, og den kan nedsenkes i opptil 1,5 meter ferskvann i 30 minutter. Imidlertid må du være veldig omhyggelig med å bevare telefonens motstandsdyktighet mot vann.

Galaxy Z Flip3 5G ny funksjon motstandsdyktighet mot vann.

Sørg for at du følger disse tipsene nøye for å forhindre enhver potensiell skade.

• Ikke senk enheten ned i ferskvann dypere enn 1,5 i mer enn 30 minutter.
    Hvis du senker enheten ned i annen væske enn ferskvann, som for eksempel saltvann, ionisert vann eller alkoholholdig drikke, så vil væske trenge raskere inn i enheten og kan forårsake skade på enheten.
  • Ikke utsett enheten for vann som beveger seg kraftig.
  • Galaxy Z Flip3 5G er ikke motstandsdyktig mot støv. Derfor kan eksponering for andre væsker enn ferskvann eller små partikler (fremmedlegemer) forårsake skade på enheten, som for eksempel riper eller hakk i skjermen. Det anbefales å avstå fra å bruke enheten i et miljø der det er mange fremmede substanser som for eksempel støv, vann og fuktighet.
  • Hvis enheten utsettes for ferskvann, så tørk den grundig med en ren, tørr klut. Hvis enheten utsettes for andre væsker som for eksempel saltvann, bassengvann, såpevann, olje, parfyme, solkrem, håndrens eller kjemiske produkter som for eksempel kosmetikk, så skyll den med ferskvann og tørk den grundig med en ren, myk klut. Hvis du ikke følger disse instruksjonene, kan enhetens ytelse og utseende bli påvirket.
Motstandsdyktig mot vann.
  • Hvis enheten har blitt nedsenket i vann eller mikrofonen eller høyttaleren er våt, så kan lyden høres mindre klart under en samtale. Etter å ha tørket enheten med en tørr klut, tørk den grundig før du bruker den.
  • Berøringsskjermen og andre funksjoner fungerer kanskje ikke skikkelig hvis enheten blir brukt i vann.
  • Hvis enheten faller eller får slag, kan enhetens motstandsdyktighet mot vann bli svekket.

Merknad: IPX8 er basert på tester i et kontrollert miljø og er sertifisert til å være motstandsdyktig mot vann i spesifikke situasjoner og betingelser. (Nedsenking i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter). Tross denne klassifiseringen er det fortsatt mulig for enheten din å bli skadet i visse situasjoner.

Opplev en mer intelligent brettbar skjerm

Sammenlignet med 60 Hz skjermen på den tidligere Galaxy Z Flip, er skjermen på Galaxy Z Flip3 5G et stort fremskritt med en adaptiv oppdateringsfrekvens på 120 Hz. Galaxy Z Flip3 5G muliggjør jevnere scrolling og skjermovergang med færre etterbilder, og den automatiske optimeringen av oppdateringsfrekvens basert på innhold for å minimere batteriforbruket gir lenger brukstid.

Galaxy Z Flip3 5G ny funksjon amoled.

Du kan velge en standard eller adaptiv oppdateringsfrekvens. Hvis du velger den adaptive oppdateringsfrekvensen, kan du få jevnere animasjoner og scrolling ved automatisk å justere skjermens oppdateringsfrekvens til opptil 120 Hz. For å velge adaptiv oppdateringsfrekvens, følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Åpne Innstillinger, og trykk deretter på Skjerm.

Trinn 2. Trykk på Bevegelsesjevnhet

Trinn 3. Velg adaptiv oppdateringsfrekvens.

Galaxy Z Flip3 5G ny funksjon adaptivt trinn.

Nyt realistisk lyd med Dolby Atmos

Nå har Galaxy Z Flip3 5G Dolby Atmos, som gir surroundlyd med stereohøyttalere. Den forbedrede Galaxy Z Flip3 5G sine høydynamiske stereohøyttalere lar deg nyte fyldigere og høyere lyd. Den tidligere Galaxy Z Flip krevde hodetelefoner for å bruke Dolby Atmos, men Galaxy Z Flip3 5G støtter Dolby Atmos selv uten hodetelefoner tilkoblet.

For å aktivere Dolby Atmos, følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Åpne Innstillinger og trykk deretter på Lyd og vibrasjon.

Trinn 2. Velg Lydkvalitet og effekter.

Trinn 3. Trykk på bryteren for å aktivere Dolby Atmos.

Galaxy Z Flip3 5G ny funksjon dolby atmos innstillinger.

Merknad:

• Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.
  • Hvis enheten er dekt med hendene dine mens den er brettet, kan radiobølger forstyrre, noe som fører til at Bluetooth, Wi-Fi og andre nettverk ikke har jevne tilkoblinger.

Finn ut mer om forholdsreglene for Galaxy brettbare enheter med “Forholdsregler ved bruk av Galaxy brettbare enheter” med Samsung support.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med din Samsung-mobil, nettbrett eller kroppsnære enhet, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.