Forholdsregler ved bruk av Galaxy brettbare enheter

Galaxy foldbare enheter er utstyrt med infinity flex-skjerm med ultratynt glass. Siden disse enhetene er produsert ved bruk av brettbare glassmaterialer, trenger de ekstra pleie og vedlikehold for å yte sitt beste. Følg de viktige tipsene som er fremhevet nedenfor, så vil din brettbare enhet fortsette med å se godt ut og prestere glimrende.

Før du prøver våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2.
Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Forholdsregel 1 Ikke trykk på skjermen med en skarp gjenstand

Ikke trykk på skjermen eller frontkameraobjektivet med en skarp gjenstand som for eksempel en penn eller en fingernegl. Ikke legg kraftig trykk på den. Vær oppmerksom på at overdreven styrke eller trykk ved bruk av verktøyet på hovedskjermen kan føre til riper eller skader.

Brettbar forholdsregel.

Forholdsregel 2 Fjern alle fremmedlegemer fra hovedskjermen

Når du bretter enheten, så ikke plasser noen gjenstander som kort, mynter eller nøkler inn mellom skjermene, da dette kan forårsake skade på hovedskjermen. Brett sammen enheten før du legger den bort eller oppbevarer den. Sørg for at du ikke oppbevarer enheten åpen da det er risiko for at andre gjenstander kan ripe opp eller stikke hull på skjermen. Det anbefales ikke å åpne skjermen ved å bruke en finger mellom skjermene.

Brettbar forholdsregel2.

Forholdsregel 3 Pass på at væske og støv ikke kommer inn i enheten

Galaxy Z Fold3 5G og Z Flip3 5G støtter IPX8-klassifisert motstandsdyktighet mot vann. Man må passe på så man bevarer enhetens motstandsdyktighet mot vann og forhindrer skade på enheten.

• Ikke senk enheten ned i ferskvann dypere enn 1,5 m i mer enn 30 minutter. Hvis du senker enheten ned i annen væske en ferskvann, som for eksempel saltvann, ionisert vann eller alkoholholdig drikke, så vil væske trenge raskere inn i enheten, og det kan føre til skade på enheten.
  • Hvis enheten utsettes for ferskvann, så tørk den grundig med en ren, tørr klut. Hvis enheten utsettes for andre væsker som for eksempel saltvann, bassengvann, såpevann, olje, parfyme, solkrem, håndrens eller kjemiske produkter som for eksempel kosmetikk, så skyll den med ferskvann og tørk den grundig med en ren, myk klut. Hvis du ikke følger disse instruksjonene, kan det forårsake skade på enheten, og enhetens ytelse og utseende kan bli påvirket. Dessuten kan det hende at det ikke dekkes av garantien.
  • Ikke utsett enheten for vann som beveger seg kraftig.

Dessuten er disse enhetene ikke motstandsdyktige mot støv. Eksponering for små partikler som sand kan forårsake skade på enheten, som for eksempel riper eller hakk på skjermen.

Motstandsdyktig mot vann.

Merknad: IPX8 er basert på testforhold for nedsenking i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter. Anbefales ikke til strand- eller bassengbruk.

Forholdsregel 4 Ikke fjern skjermens beskyttelsesfilm

Det anbefales at du ikke fjerner skjermens beskyttelsesfilm og ikke setter på andre filmer eller etiketter, da dette kan skade enheten. Ikke-godkjente skjermbeskyttelser kan føre til at sensorene ikke fungerer.

Forholdsregel 5 Hold en sikker avstand til magnetiske gjenstander

Enheten din inneholder magneter. Hold en sikker avstand mellom enheten din og gjenstander som kan bli påvirket av magneter, som for eksempel kredittkort og implanterbare medisinske enheter, fordi gjenstandene kan bli ødelagt eller deaktivert av magnetene i enheten.. Hvis du har en implanterbar medisinsk enhet, så konsulter legen din før bruk.

Forholdsregel 6 Sørg for at enheten er brettet og plassert korrekt ved trådløs lading

Ved trådløs lading, brett først enheten sammen, og plasser baksiden av enheten midt på den trådløse laderen. Siden produktet har en innebygd magnet og plasseringen av den trådløse ladespolen er forskjellig avhengig av enheten, så juster plasseringen av enheten som vist nedenfor.

Ellers er det ikke sikkert at enheten lader korrekt, eller den kan bli overopphetet. Hvis du plasserer den i en annen posisjon eller retning enn på bildet, så kan den skli på grunn av enhetens helling og magnetiske styrke.

Brettbar ladetips.

Galaxy Z Fold3 5G

Brettbar ladetips.

Galaxy Z Flip3 5G

Merknad:

• Hvis du ser et beskyttelsesdeksel eller en etikett i metall, eller et deksel med metallring på enheten, så fjern det før den trådløse ladingen, og lad enheten. Ikke plasser enheten på den trådløse laderen når ledende materialer som metallgjenstander og magneter er plassert mellom enheten og den trådløse laderen.
  • Plasseringen av den trådløse ladespolen kan avvike avhengig av enheten.

Forholdsregel 7 Når du bruker Samsung Pay, bruk din Galaxy Z Fold og Galaxy Z Flip3 5G lukket

Til din Galaxy Z Fold anbefaler vi at du bruker enheten lukket til Samsung Pay. For Galaxy Z Flip leser enheten Samsung Pay i bunnen, så før enhetens bakside til kortet eller NFC-leseren med den nederste halvdelen.

Brettbar samsung pay.
  • For å foreta betalinger med Samsung Pay krever enheten en tilkobling til et Wi-Fi eller mobilt nettverk avhengig av regionen.
  • Denne funksjonen kan være utilgjengelig avhengig av tjenestetilbyder og land.

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med din Samsung-mobil, nettbrett eller kroppsnære enhet, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.