Slik bruker du den allsidige multivinduopplevelsen med Galaxy Z Fold3 5G

Galaxy Z Fold3 5G er allerede velkjent for sin multitasking-funksjon, med justerbar delt skjerm så du kan velge hva du vil fokusere på når du gjør mange ting samtidig. For å dra full nytte av de store hovedskjermene på Galaxy Z Fold3 5G, få tilgang til yndlingsappene og -oppsettene dine raskt og enkelt med fastgjøring til oppgavelinje. Finn ut mer om multitasking på et helt nytt nivå på Galaxy Z Fold3 5G nedenfor.

Før du prøver våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. For å oppdatere mobilenhetens programvare, følg disse trinnene:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Intuitivt multivindu med fastgjøring på Edge-panel

Med multivinduer kan du kjøre opptil tre apper samtidig i visning med delt skjerm. Du kan også kjøre flere apper samtidig i pop-up-visningen.

Edge panel-funksjonen lar deg raskt veksle mellom ofte brukte apper mens du bruker appene på den store skjermen. Ved å feste den kan du beholde oppgavelinjen på skjermen slik at du kan få tilgang til favorittappene og -oppsettene dine raskt og enkelt.

Galaxy Z Fold3 5G multivindu med edge-panel.

① Deler

② Oppgavelinje

ⓐ Roter med klokka

ⓑ Bytt vindu

ⓒ Legg til app-kombo i Edge-panel

Du kan feste oppgavelinjen til venstre eller høyre på skjermen og legge til ofte brukte apper på oppgavelinjen for å starte dem sammen i delt skjermvisning med ett enkelt trykk.

For å feste yndlingsappene dine i Edge-panelet, følg trinnene nedenfor.

Trinn 1. Åpne Innstillinger og velg deretter Avanserte funksjoner.

Trinn 2. Velg Labs.

Galaxy Z Fold3 5G multivindu feste trinn1 og trinn2.

Trinn 3. Trykk på knappen for å aktivere Fest yndlingsappene dine.

Trinn 4. Dra håndtaket til Edge-panelet mot midten av skjermen, og trykk deretter på ikonet Flere alternativer.

Galaxy Z Fold3 5G multivindu feste trinn3 og trinn4.

Trinn 5. Velg Feste-ikonet.

Trinn 6. Du vil de se fastgjorte yndlingsappene på oppgavelinjen din.

Galaxy Z Fold3 5G multivindu feste trinn5 og trinn6.

Merknad:

• Den samme appen kan åpnes i 2-3 forskjellige vinduer.
  • Visse apper støtter kanskje ikke denne funksjonen.

Legge til sammenkoblede apper

Du kan legge til ofte brukte apper i Edge-panelet for å starte dem samtidig i delt skjermvisning med et enkelt trykk:

Trinn 1. I den delte skjermvisningen trykker du på sirklene mellom app-vinduene.

Trinn 2. Trykk på ikonet Legg til app-kombo i Edge-panelet, da vil appene du bruker i den delte skjermvisningen bli lagret på Edge-panelet som sammenkoblede apper.

Galaxy Z Fold3 5G legge til sammenkoblede apper.

Allsidig multivindu-opplevelse

Sammenlignet med den tidligere Galaxy brettbare enheten har det blitt foretatt forbedringer som gir mer frihet og mykere overganger.

• Dra og splitt: Du kan raskt åpne innhold i et annet vindu og opprette delinger direkte fra innholdet.
Galaxy Z Fold3 5G multivindu dra splitt.
  • Justerbare vinduer: Du kan justere størrelsen på vinduet med én enkelt berøring.
Galaxy Z Fold3 5G multivindu justerbar.
  • Enkle vindusendringer: Du kan endre posisjonene til vinduene med én enkelt berøring.
Galaxy Z Fold3 5G multivindu endring.
  • Fil dra & slipp: Du kan dele innhold mellom forskjellige apper.
Galaxy Z Fold3 5G multivindu fil dra.

Merknad:

• Visse apper støtter kanskje ikke denne funksjonen.
  • Visse funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige på frontskjermen.

Merknad: Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Finn ut mer om hvordan du tar vare på Galaxy brettbare enheter med “Forholdsregler ved bruk av Galaxy brettbare enheter” med Samsung support.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med din Samsung-mobil, nettbrett eller kroppsnære enhet, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.