Dette skal du gjøre når støykontrollfunksjonen på Galaxy Buds Pro ikke fungerer skikkelig

Hvis Galaxy Buds Pros aktive støydemping ikke fungerer skikkelig, eller hvis støy i høye toner ikke kan fjernes ved bruk av aktiv støydemping, så sjekk veiledningen nedenfor.

Før du prøver å løse det med våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen. Sjekk følgende trinn om hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Vær oppmerksom på følgende tilfeller der aktiv støydemping kanskje ikke fungerer korrekt

Under følgende forhold kan lyd lekke ut, og ytelsen kan bli svekket.

Eksempel 1. Hvis ørepluggene Ikke brukes korrekt eller ørepluggene ikke sitter godt fast i ørene.

Eksempel 2. Hvis størrelsen på øretuppen er mindre enn ørehullet ditt.

Eksempel 3. Hvis øretuppen Ikke er satt skikkelig fast på øreplugg-rillen.

Sjekk hvordan du bruker aktiv støydemping korrekt

Metode 1 For normal funksjonalitet er det veldig viktig å plassere Galaxy Buds Pro perfekt i ørene. Hvis du ikke bruker ørepluggene korrekt, er det ikke sikkert at de virker. Prøv å bruke ørepluggene korrekt så de sitter godt fast uten mellomrom mellom ørehullet og øretuppen.

Sett ørepluggene godt fast

Metode 2 Sørg for at øretuppene er satt helt fast i rillene på ørepluggene. Sperren nederst på øretuppen skal være på linje med rillen på øretuppen og dekke sperren med øretuppen.

Sette på øretupp

Metode 3 Hvis ovenstående handlinger ikke løser problemet, så prøv å bytte øretuppene til en størrelse større og bruk dem.

Skifte øretupp

Finn ut mer om støykontrollfunksjonen til Galaxy Buds Pro på “Opplev støykontrollmodusen på dine Galaxy Buds Pro” med Samsung Support.

Merknad:

• Galaxy Wearable-appen er kompatibel med Android-enheter som kjører på Android 7.0 eller og 1,5 GB RAM eller mer, men Galaxy Buds Pro er ikke kompatibel med iOS Buds-appen og kan kun kobles til via Bluetooth.
  • Ved enheter som ikke er Samsung Android, kan visse funksjoner være utilgjengelige i motsetning til Samsung-enheter.

Hvis du opplever usedvanlig atferd på Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen.

Dermed kan vi ta en nærmere titt på hva som skjer. Dataene blir anonymisert og kun oppbevart så lenge undersøkelsen pågår. Finn ut mer om å sende en feilrapport via “Slik bruker du Samsung Members-appen“.