Slik bruker du Galaxy Buds Pro korrekt

De nye Buds Pro gir deg en renere og tydeligere lyd enn noensinne. De er utstyrt med et høyere nivå av aktiv lyddempingsteknologi, og batteritiden er enda lenger. For mer praktisk bruk av Galaxy Buds Pro, sjekk følgende veiledning i korrekt bruk.

Før du prøver å løse det med våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik bærer du Galaxy Buds Pro korrekt

For å få den beste lydkvaliteten og normal funksjonalitet, er det veldig viktig å plassere Galaxy Buds Pro perfekt i ørene. Hvis du ikke har satt inn ørepluggene korrekt, er det ikke sikkert at de virker, eller lydkvaliteten kan være dårlig.

Slik settes Galaxy Bud Pro korrekt inn i venstre øre

Hold ørepluggene sånn at du ser de trykte retningsmerkene, sett ørepluggene inn i ørene dine og juster ørepluggene ved å rotere dem inntil de sitter behagelig i ørene dine. De berøringssensitive sensorene oppdager at du har på deg ørepluggene når du setter dem inn.

Så vil ørepluggen avgi en lyd som informerer deg om at ørepluggen er oppdaget. En korrekt plassering gir deg den beste lyden og aktiv støydemping.

Merknad: Hvis ørepluggenes berøringsfunksjon ikke reagerer eller berøringslyden ikke høres ved berøring, er ikke ørepluggene plassert korrekt i ørene dine, og den berøringssensitive sensoren er ikke i kontakt med øret ditt. Bruk øretippene som passer til ørene dine hvis du ikke hører en lyd som informerer deg om at ørepluggen er oppdaget.

Bruk berøringsfunksjonen presist

Hvis berøringsfunksjonen fungerer dårlig selv om ørepluggene brukes korrekt, så sjekk om det korrekte berøringsfeltet brukes. Se på bildet nedenfor hvor berøringsfeltet til Galaxy Buds Pro er.

Slik bruker du berøringsfunksjonene på Galaxy Buds Pro

Merknad:

• For å unngå å skade ørene dine, bør du ikke legge overdrevent trykk på ørepluggene med fingertuppene dine.
  • For å unngå å skade berøringsfeltene, må du ikke berøre ørepluggene med noe skarpt.

Tips til problemer med dårlig lyd

Hvis enheten har blitt utsatt for vann eller fuktighet, kan ikke lyden høres klart ved bruk fordi vann kan ha trengt inn i ørepluggene.

Hvis enhetene blir våte, tørk dem først grundig ved å tørke dem med en ren, myk klut, og rist dem for å fjerne vann fra enhetene.

Finn ut mer om motstandsdyktighet mot vann på “Sjekk vannmotstanden til Galaxy Buds Pro” på Samsung Support.

Hvis du opplever problemer med lydkvaliteten når du bruker 360-Lyd-funksjonen, må du sjekke at avstanden mellom ørepluggene og den tilkoblede enheten ikke er for stor.

Det anbefales å bruke denne funksjonen innenfor en armlengdes rekkevidde. Hvis ikke kan du oppleve at lyden ikke avspilles smidig og at den kobles fra innimellom.

Finn ut mer om 360-Lyd-funksjonen på “Hør på dine medier med Galaxy Buds Pros 360-Lyd” på Samsung Support.

Sikre deg at lignende symptomer er til stede når du kontrollerer med en annen trådløs enhet på samme plassering, og at symptomene forsvinner når du forflytter deg til et annet sted.

Buds Pro er et TWS-produkt (Truly Wireless Stereo), og lydavbrudd kan oppstå midlertidig på grunn av forstyrrelser i Bluetooth-signalet forårsaket av spekkede radiobølger rundt det. Problem med det tilkoblede nettverksmiljøet kan føre til dårlig lydkvalitet eller Bluetooth-ytelse.

Du kan opplev fall i volum eller støy avhengig av den tilkoblede enhetens volum. For å unngå dette, juster den tilkoblede enhetens lyd passende.

Hvis ørevoks eller smuss oppbygges i høyttaleren, kan volumet bli lavere enn det burde være med den aktuelle innstillingen, eller lydkvaliteten kan bli svekket. Fjern ørevoks og smuss med en ren, tørr, myk børste, vattpinner eller andre hjelpemidler.

Før du rengjør høyttaleren, så fjern øretippen fra låsen i bunnen av ørepluggen.

Slik rengjør du høyttaleren og luftekanalen på dine Galaxy Buds Pro

① Høyttaler                      ② Luftekanal

• Ikke bruk noe skarpt eller voldsom kraft når du fjerner ørevoks eller smuss. Høyttaleren og luftekanalen kan bli skadet.
  • Hold ørepluggene tørre. Unngå at væske kommer i kontakt med eller trenger inn i ørepluggene.
  • Rengjør ørepluggene regelmessig for å forhindre at ørevoks eller smuss bygger seg opp inni høyttaleren og luftekanalen.

Sørg for at Galaxy Wearable-appen som er installert på mobilenheten, mobilenhetens programvare og Galaxy Buds Pro-progamvaren alle er av den nyeste versjonen. For å sikre den beste opplevelsen, anbefales det å oppdatere hver programvare inklusiv Galaxy Wearable-appen til den nyeste versjonen.

• For å oppdatere Galaxy Buds Pro-programvaren, start Galaxy Wearable-appen på mobilenheten, og trykk på Oppdatering av programvare til øreplugger. (Earbuds Software update.)
  • For å oppdatere mobilenhetens programvare:

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.