Forbedret zoom og Nightography på Galaxy-enheter

Galaxy S24 og flere andre Galaxy-modeller leveres med forbedrede egenskaper for fotografering, som Nightography og Forbedret zoom. Brukere kan ta bilder med høy kvalitet i svakt lys eller fra lang avstand, uten at bildekvaliteten reduseres. Med disse funksjonene er selv de minste detaljene skarpe og klare.

En person som bruker Galaxy S24 til å ta et bilde av en sanger på en konsert.

Merk: Støtte for nattografifunksjonen kan variere, avhengig av Galaxy-enheten.

Forbedret zoom

Forbedret zoom gjør det mulig å ta klare fotografier på avstand, ved å bytte automatisk mellom kameraobjektivene når du zoomer inn eller ut. Den bruker behandling med flere rammer med superoppløsning, og setter deretter flere rammer sammen til ett enkelt bilde for å opprettholde skarpheten i hvert eneste detalj. I tillegg fjerner funksjonen bildekorn gjennom forbedret støy- og objektgjenkjenning samtidig som den forbedrer hårfine detaljer og justerer fargenyanser.

National Wallace-monumentet på toppen av Abbey Craig National Wallace-monumentet på toppen av Abbey Craig

Zoomlås

Zoom Lock-funksjonen er til hjelp med å stabilisere skjelvende opptak for maksimal bildeklarhet. Denne funksjonen fungerer uten ekstra innstilling i bildemodus, og vil bare aktiveres under visse forhold.

• Zoom-forstørrelse på 20x eller høyere.
  • Hold telefonen i ro i 1,5 sekund.
  • Trykk på telefonskjermen (på kamerafeltet).

* Når skjermen er låst, blir boksen i øvre høyre hjørne gul.

Nightography er en funksjon som automatisk aktiveres når du er i et miljø med minimal belysning eller bruker Natt-modus til å ta et bilde. Den tar en serie bilder, fjerner omriss som er uskarpe eller kornete, og kombinerer de gjenværende omrissene til ett. Deretter analyserer og optimaliserer den alle detaljer og produserer et klart, høyoppløst bilde. Zoom Nightography kombinerer egenskapene til både Forbedret zoom og Nightography for å gjøre det mulig å ta klare bilder på avstand, mens du er på steder med begrenset belysning.

I Natt-modus

Nightography er naturlig integrert i NATT-modus og kan ikke deaktiveres når du bruker denne kamerainnstillingen.

Kameraets moduskarusell Kameraets moduskarusell

Åpne Kamera-appen > Velg MER fra moduskarusellen > Trykk på NATT.

Ytterligere alternativer:

• Selfies: Trykk på ikonet for å snu kamerat nederst til høyre på skjermen.
  • Timer: Trykk på klokkeikonet øverst på skjermen.
  • Endre bildestørrelsen: Trykk på proporsjonsinnstillingen øverst til høyre på skjermen.
  • Endre lukkerhastigheten: Trykk på det gule tallet ved siden av alternativene for oppløsning.

I BILDE- eller PORTRETT-modus

Nightography vil aktiveres når miljøets lys er lavt nok og vil automatisk velge lukkerhastigheten som kreves for mengden tilgjengelig lys. Du kan deaktivere funksjonen hvis du ikke vil bruke den.

Trinn 1. Åpne Kamera-appen > Trykk på BILDE eller PORTRETT i moduskarusellen.

Trinn 2. Sjekk at et halvmåneikon har dukket opp over moduskarusellen.

• Hvis halvmåneikonet er:
    • Tilstede og gult: Nightography er aktivert.
    • Tilstede, men ikke gult: Nightography kan brukes, men er ikke aktivert. Trykk på måneikonet for å aktivere funksjonen.
    • Ikke til stede: Det er for mye lys for at funksjonen skal fungere.
Nightography deaktivert Nightography deaktivert
Nightography er aktivert Nightography er aktivert

Trinn 3. Når du vil zoome inn eller ut, trykker du på tallene over modusalternativene.

* Du kan også klype skjermen med to fingre for å zoome ut eller spre to fingre fra hverandre over skjermen for å zoome inn.

Trinn 4. Trykk på lukkerknappen.

Takk for din tilbakemelding