Hva er Samsung DeX og hvordan kobler jeg det til en enhet?

Samsung DeX lar deg bruke smarttelefonen som en datamaskin ved å koble den til en ekstern skjerm. På den måten kan du smidigt bruke Galaxy S9/S9 + -funksjonene på en stor skjerm.

Merk: Bare støttede mobilenheter som kjører Android 8.0 eller høyere, kan bruke ”Samsung DeX”.

Hvordan kobler jeg Samsung DeX til en enhet?

For å bruke ”Samsung DeX” trenger du en lader (TA), HDMI-kabel og skjerm. Imidlertid er en mus og tastatur valgfritt.

For å bruke Samsung DeX trenger du en lader (TA), HDMI-kabel og skjerm. Imidlertid er en mus og tastatur valgfritt
1 Koble en Samsung-godkjent lader til DeX Pad's laderport (USB Type-C).

Merk:  Når du kobler laderen til DeX-ladeporten (USB Type-C), må du bruke en USB Type-C-kabel. Hvis du kobler til en Micro USB-kabel, kan dexen virke feil eller bli skadet.

Når du kobler laderen til DeX-ladeporten (USB Type-C), må du bruke en USB Type-C-kabel
2 Koble mobilenhetens flerbruksuttak til mobilenhetens kontakt på DeX-Pad. Kontroller at smarttelefonen er horisontal til kontakten. Ellers kan DeX og smarttelefonen bli skadet.
Koble mobilenhetens flerbruksuttak til mobilenhetens kontakt på DeX-Pad
3 Velg skjermmodus du vil bruke. Du kan velge ”Samsung DeX”-modus eller ”Skjermspeilingsmodus”.

Hvis du velger ”Samsung DeX”-modus, slås mobil enhetens skjerm av og vises på den tilkoblede TV en eller skjermen i skrivebordsmodus.

‘Samsung DeX’-modus

Hvis du bytter til ”Skjermspeiling”, vises samme skjerm som på mobilenheten på den tilkoblede TV-en eller skjermen.

Merk: Hvis du vil bruke et tastatur eller en mus, kobler du dem med DeX Pads USB-porter eller via Bluetooth. Når du bruker enhetens stemmegjenkjenning etter at du har koblet til DeX, kan det hende at stemmenes gjenkjenning ikke fungerer optimalt.