Hvordan aktiverer og bruker jeg Bixby Vision på Galaxy S9/S9 +?

Bixby Vision gir en ny måte å se verden på. Det er en ny funksjon som er innebygd i Galaxy S9-kameraet, og hjelper deg til å se mer på en enklere måte.

For å bruke denne funksjonen må du:

1 Være koblet til et Wi-Fi eller mobilnettverk.
2 Registrer deg og logg inn på din Samsung-konto.

Merk: Tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av region eller tjenesteleverandør, og Samsung er ikke ansvarlig for produktinformasjonen fra ”Bixby Vision”.

Bixby Vision
Samsung account

Sette opp Bixby Vision

Når du starter ”Bixby Vision” for første gang, må du logge på eller opprette en Samsung-konto:

1 Trykk på 'Logg inn' og følg instruksjonene på skjermen.

Merk: Tilgjengelige funksjoner kan variere avhengig av region eller tjenesteleverandør, og Samsung er ikke ansvarlig for produktinformasjonen fra ”Bixby Vision”.

2 Les og godta villkår og betingelser og trykk på ”Ok”.
Bixby Vision
3 Vennligst tillat tillatelsene, slik at ”Bixby Vision” kan bruke de nødvendige appene.
Vennligst tillat tillatelsene, slik at Bixby Vision kan bruke de nødvendige appene
4 Når det er satt opp, pek kameraet på et objekt eller et sted og hold telefonen stadig.
5 Når et produkt blir gjenkjent og skannet, vises de tilgjengelige søkeikonene.
Når et produkt blir gjenkjent og skannet, vises de tilgjengelige søkeikonene
6 Trykk på søkikonet du vil bruke for å se resultatene.

Starte Bixby Vision

Du kan starte ”Bixby Vision” ved hjelp av ulike metoder:

Fra ”Kameraet”:
Velg ”Automatisk Modus” og trykk på ”Bixby Vision”-knappen som vises ovenfor innstillingsikonet.

Fra ‘Kameraet’: Velg Automatisk Modus og trykk på Bixby Vision-knappen som vises ovenfor innstillingsikonet

Fra ”Galleri”: Velg et bilde og trykk på ”Bixby Vision”-ikonet som vises øverst på skjermen.

Fra ‘Galleri’: Velg et bilde og trykk på Bixby Vision-ikonet som vises øverst på skjermen

Fra Internet: Trykk og hold et bilde og velg ”Bixby Vision”.

Fra Internet: Trykk og hold et bilde og velg Bixby Vision

Fra et skjermbilde: Velg ”Bixby Vision” på verktøylinjen.

Fra et skjermbilde: Velg Bixby Vision på verktøylinjen

Fra Bixby vision-appen: Starte ”Bixby Vision” appen.

Hva kan jeg bruke Bixby Vision til?

Oversett og ekstrahere tekst: Gjenkjenner og viser oversatt tekst på skjermen. Du kan også trekke ut tekst fra et dokument eller en tekstfil.

Søker etter lignende bilder
: Søker etter bilder som ligner på det anerkjente objektet. De vil matche objektets egenskaper som farge eller form.

Søker etter nærliggende steder:
Søker etter landemerker eller informasjon om nærliggende steder til din nåværende plass.

Søker etter vininformasjon:
Fanger opp informasjonen fra et vinmerke og søker etter mer informasjon om det.

Les QR-koder:
Gjenkjender QR-koder og viser en rekke opplysninger, for eksempel nettsteder, bilder, videoer, kart og visittkort.

Hva kan jeg bruke Bixby Vision til?
Text, Image, place