Fingersensorbevegelse støttes ikke lenger på Galaxy Z Fold5 / Flip5

Finger sveiper ned fra midten av en telefonskjerm som viser varslingspanelet

Fra og med Galaxy Z Flip5 / Fold5, støttes ikke lenger funksjonen for fingersensorbevegelser for å åpne/lukke varslingspanelet ved hjelp av sideknappene. Du kan fortsatt få tilgang til varslingspanelet ditt ved å sveipe ned fra toppen av skjermen eller fra hvor som helst på skjermen. Du kan også åpne varslingspanelet fra toppen av dekselskjermen til Z Flip5.

Følg trinnene nedenfor hvis du vil åpne/lukke varslingspanelet fra hvor som helst på skjermen.

Slik aktiverer du Sveip ned for varslingspanelet

1 Gå til Innstillinger
2 Velg innstillinger for Hjem-skjermbilde
3 Slå på Sveip ned for varslingspanelet
Gif som viser hvordan du sveiper ned til varslingspanelet på startskjermen