Galaxy Buds tips og forholdsregler for lading

Merk: Informasjonen nedenfor er for Galaxy Buds2 Pro. Se bruksanvisningen for hver modell for nøyaktig funksjon og bruk.

Lade batteriet

• Før du bruker ørepluggene for første gang, eller hvis de ikke har blitt brukt på lenge, må du lade batteriene helt før bruk. Når du lader batteriet for første gang, eller når batteriet er helt utladet, trenger ørepluggene minst 10 minutters ladetid for å slå seg på.
  • Sjekk retningen til ørepluggene, sett dem deretter inn i venstre og høyre ladepunkt i ladefutteralet og koble til laderen.
  • Ladefutteralet har et innebygd batteri, og når det er koblet til en lader, lades det sammen med ørepluggene i futteralet. Ørepluggene vil lades selv om laderen ikke er koblet til ladefutteralet.
galaxy buds batteriladefutteral

Merk:

• Koble fra laderen når den ikke er i bruk for å spare energi.
  • Siden laderen ikke har på/av-bryter, bør du koble laderen fra stikkontakten for å unngå strømforbruk.

Du kan sjekke statusen for ørepluggen og ladefutteralet via batteriindikatoren.

Batteriindikatoren for ørepluggene er plassert inne i ladefutteralet og indikerer ladestatusen til ørepluggene. Batteriindikatoren for ladefutteralet er plassert foran på ladefutteralet og indikerer ladestatusen til selve ladefutteralet.

Batteriindikator for øreplugger

galaxy buds batteriindikator for øreplugger
  • Rødt: Lader
  • Grønt: Fulladet
  • Blinker rødt: Ladefeil på grunn av unormal temperatur

Batteriindikator for ladefutteral

galaxy buds batteriindikator for ladefutteral
  • Rødt: Lader
  • Grønt: Fulladet
  • Blinker rødt (raskt): Ladefeil på grunn av unormal temperatur
  • Blinker rødt (blinker etter at ladefutteralet er lukket): Batterinivået er mindre enn 10 %
  • Rødt (Lyser i 5 sekunder etter at ladefutteralet er lukket): Batterinivået er mer enn 10 %, men mindre enn 30 %
  • Gult (Lyser i 5 sekunder etter at ladefutteralet er lukket): Batterinivået er mer enn 30 %, men mindre enn 60 %
  • Grønt (Lyser i 5 sekunder etter at ladefutteralet er lukket): Batterinivået er mer enn 60 %

Merk:

• Hvis batteriindikatoren ikke fungerer eller vises feil under lading, kobler du bare laderen fra ladefutteralet og kobler den til igjen.

Husk følgende forholdsregler når du lader batteriet.

• Korrosjon kan oppstå i Galaxy Buds hvis svette eller fuktighet kommer inn i ladeterminalen. Hvis svette eller fuktighet kommer inn i ladeterminalen eller ørepluggene, sørg for å fjerne fuktigheten før du setter ørepluggene tilbake i ladefutteralet.
  • Når du lader ladefutteralet via en USB-kabel koblet til en datamaskin, kan ladehastigheten være lav på grunn av lav strøm.
  • Galaxy Buds og laderen kan bli varme under lading. Dette er normalt og påvirker ikke levetiden eller funksjonaliteten til Galaxy Buds. Hvis temperaturen på batteriet stiger over et visst nivå, kan ladingen stoppe for av sikkerhetsårsaker. Hvis Galaxy Buds blir varme under trådløs lading, fjern Galaxy Buds fra den trådløse ladeputen og la dem avkjøles før du fortsetter ladingen.
  • Lading med fuktighet i laderens tilkoblingskontakt kan skade Galaxy Buds. Den må være helt tørr før det lades igjen.
  • Vær forsiktig så du ikke bøyer USB-kabelen. USB-kabelen kan bli slitt eller skadet. Hvis USB-kabelen er skadet, må den ikke brukes til lading.
  • Oppbevar ørepluggene i ladefutteralet eller lukk ladefutteralet når du lader.
  • Etter at du har koblet til ørepluggene og til mobilenheten din, åpner du Galaxy Wearable-appen på mobilenheten din for å sjekke batteristatusen til hver øreplugg og ladefutteralet. Når batterinivået er lavt, vises et varsel i varslingspanelet på mobilenheten din.

Merk:

• Når du kjøper produkter som selges separat, sørg for å kjøpe ekte produkter levert av Samsung Electronics. Bruk av annet tilbehør kan forårsake skade som kanskje ikke dekkes av garantien.
  • Bilder og innstillingsmenyer kan variere avhengig av modell og programvareversjon.