Hvordan lade Galaxy Watch Active

Når du har ladet Galaxy Watch Active, vil du kunne bruke den i lang tid. Du kan registrere aktiviteter i mer enn 45 timer. Den faktiske batteritiden avhenger av Wi-Fi-tilkoblingen, appene som brukes og hvor mange samtaler og meldinger du får og sender. Nedenfor finner du alternativene for lading av batteriet til Galaxy Watch Active.

Merk: Bare bruk ladere, batterier, kabler og dokking som er godkjent av Samsung, da utstyr fra tredjeparter kan skade Galaxy Active Watch.

Lading via ladestasjoner

Plasser Galaxy Watch Active på ladestasjonen slik at midten av stasjonen og baksiden til smartklokken er plassert på hverandre.

Trådløs ladestasjon

Du kan også lade batteriet til Galaxy Watch Active via en kompatibel trådløs ladeplate eller en kompatibel enhet med lignende funksjoner.

Kompatibel trådløs ladestasjon

Hvis klokken er slått av, vises et lynikon på skjermen. Trykk på en av knappene på Galaxy Watch Active for å slå på klokken mens den ligger på den trådløse laderen og kontroller ladestatus ved å trykke på skjermen.

Lading via Wireless PowerShare

Galaxy Watch Active kan også lades via den innovative Wireless PowerShare-funksjonen. Du kan blant annet bruke en Samsung Galaxy S10 som ladestasjon for smartklokken.

Følg disse trinnene for å lade batteriet til smartklokken via Wireless PowerShare:

1 Åpne varslingspanelet på smarttelefonen din med to fingre fra toppen av skjermen.
2

Trykk på Wireless PowerShare-ikonet for å slå den på.

3 Plasser Galaxy Watch Active på midten bak på Galaxy S10.
Wireless PowerShare-lading
4 Det blinkende blå LED-lyset angir at Wireless PowerShare er aktivert. Når en forbindelse er opprettet mellom enhetene, vibrerer smarttelefonen og et rødt LED-lys lyser permanent.
5 Koble fra begge enhetene så snart de har fått nok strøm, og deaktiver så Wireless PowerShare-funksjonen på Galaxy S10.

Aktivere strømsparingsmodus

Når strømsparingsmodusen aktiveres, reduseres funksjonene som følger:

• Alle viste farger på skjermen endres til gråtonet.
  • Wi-Fi-nettverket deaktiveres.
  • Alle funksjoner begrenset med unntak av anrop, meldinger og varslinger.
  • Det mottas ingen varsler for applikasjoner som trenger nettverkstilkobling.
  • Prosessorytelsen begrenses.

Du kan aktivere Strømsparingsmodusen i Innstillinger:

1 Trykk på Start-knappen for å vise app-skjermen.
2 Trykk på «Innstillinger» og rull ned for å velge «Batteri».
Trykk på Innstillinger
3 Velg «Strømsparing» og bekreft ved å trykk på haken.
Bekreft ved å trykke på haken

Du kan også aktivere denne modusen fra varslingspanelet:

1 Sveip ned fra toppen av skjermen for å vise varslingspanelet.
2

Trykk på ikonet for Strømsparing og bekreft ved å trykke på haken.

Trykk på ikonet for Strømsparing

Hvis du vil deaktivere denne modusen, trykker du på «Slå av» nederst på strømsparingsskjermen og velger haken.

Trykk på Slå av

Du kan også trykke på ikonet for Strømsparing i varslingspanelet på nytt for å deaktivere.