Hvordan sikkerhetskopiere og eksportere data på Galaxy Watch Active

Sikkerhetskopier dataene på Galaxy Watch Active med Samsung Cloud. Registrer Samsung-kontoen din og logg på for sikker oppbevaring av personopplysninger og innstillinger på Galaxy Watch Active. Du kan sikkerhetskopiere sensitiv informasjon og få tilgang til den senere.

1 Åpne «Galaxy Wearable»-appen på den mobile enheten din og trykk på «Start» nederst til venstre.
2 Bla ned og velg «Konto og sikkerhetskopi» og så «Sikkerhetskopier og gjenopprett».
Velg Konto og sikkerhetskopi
3 Trykk på «Sikkerhetskopiinnstillinger» og velg elementene du vil sikkerhetskopiere.
4 Trykk på «Sikkerhetskopier nå» for å lagre dataene i Samsung Cloud.
Trykk på Sikkerhetskopier nå

Importer bilder og album fra den mobile enheten din til Galaxy Watch Active til bruk som urskive eller for å lagre dem sikkert på håndleddet ditt.

1 Åpne «Galaxy Wearable»-appen på den mobile enheten din og trykk på «Start» nederst til venstre.
2 Bla ned og velg «Legg til innhold på klokken».
Velg Legg til innhold på klokken
3 Trykk på «Kopier bilder».
Trykk på Kopier bilder
4 Velg filene du vil kopiere og trykk på «Utført».
Velg filene du vil kopiere og trykk på Utført

Du kan også synkronisere bilder på den mobile enheten din med Galaxy Watch Active for å legge til bilder fra de valgte albumene automatisk på klokken.

1 Følg trinn 1 og 2 over.
2 Skyv «Autosynkroniser»-bryteren mot høyre for å aktivere.
Skyv Autosynkroniser-bryteren for å aktivere
3 Trykk på «Album å synkronisere» og velg albumene du vil importere automatisk til klokken din.
Velg albumene du vil importere til klokken
4 Trykk på «Ok».

Merk: De valgte albumene synkroniseres automatisk med Galaxy Watch Active når den har mer enn 15 % gjenværende batteristrøm.