Galaxy S23 Ultra versus Galaxy S22 Ultra

Hvis du er Galaxy-fan, har du kommet til rett sted. Galaxy S23- og Galaxy S22-modellene er pakket med glimrende funksjoner. Galaxy S23 Ultra har et 200 megapikslers kamera for enda vakrere og mer detaljerte bilder. Bruk det til å ta skarpe bilder og videoer i mørket. Den nye, avanserte kamerasensoren tilpasser seg til svake lysforhold og kan redusere støy. Kameraobjektivet sikrer klare bilder ved å redusere reflekser.

Galaxy S23-modeller er også de første Galaxy-smarttelefonene som har den nye prosessoren Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy. Dette gir deg alltid overlegen hastighet og imponerende ytelse.

Nedenfor kan du lett sammenligne nøkkelspesifikasjonene* til Galaxy S23 Ultra og Galaxy S22 Ultra.

Velg et emne, og hopp til den tilsvarende kategorien.

Merk: For optimal visning av tabellen(e), bruk smarttelefonen din i stående modus.

Design

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Design

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Størrelse (L x B x H)

163,4 x 78,1 x 8,9 mm

163,3 x 77,9 x 8,9 mm

Vekt

233 g

228 g

Tilgjengelige farger

Cream, Green, Lavender, Phantom Black

Samsung nettbutikk eksklusivt:

Graphite, Lime, Red, Sky Blue

Burgundy, Green, Phantom Black, Phantom White

Skjerm

Bærekraft: For første gang er Galaxy S23-serien produsert med Corning Gorilla® Glass Victus® 2. Det består av gjennomsnittlig 22 % resirkulert materiale. I tillegg kommer alle Galaxy S23-smarttelefoner i en moderne eske laget av 100 % resirkulert papir.

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Display

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Skjermstørrelse¹

17,31 cm / 6,8“ (helt rektangel)

17,30 cm / 6,8“ (helt rektangel)

Skjermoppløsning

3.088 x 1.440 (Quad HD+)

3.088 x 1.440 piksler (Quad HD+)

Skjermtype

Infinity-O, Dynamic AMOLED 2X

Infinity-O, Dynamic AMOLED 2X

Materiale

Gorilla® Glass Victus® 2

Gorilla® Glass Victus+

Pikseltetthet

500 ppi

500 ppi

Kamera

Sammenlignet med Galaxy S22 Ultra er oppløsningen på vidvinkelkameraet nesten fordoblet til 200 MP for krystallklare bilder. Du kan zoome inn nærmere og beskjære bildene dine for å oppdage nye perspektiver.

Den intelligente pikselsensoren tilpasser seg til vanskelige lysforhold takket være Nightography, og kameraobjektivet reduserer reflekser for klarere bilder.

Andre høydepunkter ved K17-kameraet

• Object-aware engine
  • Stereo dybdekart (for bedre motivdetaljer i portrettbilder)
  • ISP (bildesignalbehandlende) algoritme

Den avanserte motivbaserte kunstige intelligens analyserer individuelle bildedetaljer. Dette gjør til og med fine ansiktsdetaljer synlige.

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Kamera

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Frontkamera

12 MP selfiekamera

40 MP selfiekamera

Bakkamera og zoom

200 MP vidvinkelkamera

12 MP ultravidvinkelkamera

10 MP telelinsekamera

100X  Space zoom

108 MP vidvinkelkamera

12 MP ultravidvinkelkamera

10 MP telelinsekamera

Lagring og prosessor

Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy8 er den nye prosessoren til Galaxy S23-modellene. Den har en nydesignet CPU mikroarkitektur og kan tilby følgende ytelsesforbedringer:

• CPU (hovedprosessor) opptil 34 % mer.
  • GPU (grafikkprosessor) opptil 4 % mer.
  • NPU (AI-prosessor) opptil 49 % mer.

Gir forbedret kraft og ytelse når du spiller og i appene dine.

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Speicher & Prozessor

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Minne

8 GB / 12 GB / 12 GB (avhengig av modell)

8 GB / 12 GB / 12 GB (avhengig av modell)

Minneplass²

256 GB / 512 GB / 1 TB

(Avhengig av modell)

128 GB / 256 GB / 512 GB

(Avhengig av modell)

Minneutvidelse

Ingen minneutvidelse mulig

Prosessor

1x 3,36 GHz + 4x 2,8 GHz + 3x 2,0 GHz, 4nm 64-bit Octa-Core,

Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy

(SM8550)

1x 2,8 GHz + 3x 2,5 GHz + 4x 1,8 GHz,

Octa-Core,

Exynos2200 (S5E9925)

Batteri og lading

Galaxy S23 Ultra sitt 5000 mAh batteri gir følgende batteridriftstider:

• Opptil 49 timer med samtaletid (4G).
  • Opptil 25 timer med Internettbruk (4G).
  • Opptil 25 timer med internettbruk (WLAN).
  • Opptil 99 timer med musikkavspilling.
  • Opptil 26 timer med videoavspilling.

Faktisk batteritid kan variere avhengig av nettverksforhold, brukervaner og andre faktorer.

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Akku & Laden

Galaxy S23 Ultra
(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Batteri

5.000 mAh, innebygd

4.700 mAh, innebygd

Ladeport

USB 3.2 (Type-C)

USB 3.2 (Type-C)

Induktiv lading

Induktiv lading (15 W)

Induktiv lading (15 W)

Hurtiglading

Hurtiglading ³ (45 W)

Hurtiglading ³ (45 W)

Programvare og nettverk

For å sikre en lang brukstid på Galaxy S23-serien, gis det oppdateringer i opptil fire år på One UI og Android OS og fem år med sikkerhetsoppdateringer.

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Software & Netzwerk

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Operativsystem

Android 13.0 (One UI 5.1)

Android 12.0 (One UI 4.1)

SIM-kort (type)

Nano-SIM (4FF) / eSIM

Dual SIM (SIM 1 + SIM 2 eller SIM 1 + eSIM)

Nano-SIM (4FF) / eSIM

Dual SIM⁴ (SIM 1 + SIM 2 eller SIM 1 + eSIM)

WLAN

WLAN 802.11 a/b/g (2,4 GHz), Wi-Fi 4, 5, 6 (2,4 GHz + 5 GHz), Wi-Fi 6E (6 GHz), HE160, MIMO, 1024-QAM

WLAN 802.11 a/b/g (2,4 GHz), Wi-Fi 4, 5, 6 (2,4 GHz + 5 GHz), Wi-Fi 6E (6 GHz), HE160, MIMO, 1024-QAM

NFC

Ja

Ja

5G

Ja

Ja

Funksjoner

Samsung Galaxy S23 Ultra und S22 Ultra im Vergleich - Features

Galaxy S23 Ultra

(SM-S918B)

Galaxy S22 Ultra

(SM-S908B)

Spesialfunksjoner

Vision Booster, Expert RAW, S Pen (med Bluetooth), Kamera KI (optimalisert Nightography),

Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, 120 Hz skjerm,

IP-sertifikasjon: IP68**

Nightography, Expert RAW⁶, S Pen (med Bluetooth), 120 Hz skjerm,

IP-sertifikasjon: IP68**

Kan leveres med

Datakabel (USB Type-C til Type-C, 3A kabel), ladeutstyr, hurtgstartguide, S Pen.

Merk: Ingen beskyttelsesfilm er lagt på skjermen.

Datakabel (USB Type-C til Type-C, 3A kabel), ladeutstyr, hurtgstartguide.

Merk: Ingen beskyttelsesfilm er lagt på skjermen.

Du finner flere tekniske egenskaper på produktsiden til den spesifikke smarttelefonmodellen. Velg én av følgende knapper.

1 Skjermdiagonal målt i hele rektangelet og uten hensyn til de avrundede hjørnene. Det tilgjengelige skjermområdet blir ytterligere redusert av området til frontkameraet.

2 Den tilgjengelige lagringsplassen er mindre enn den angitte lagringsplassen på grunn av lagringskapasiteten som brukes av operativsystemet og programvaren som kreves for å bruke enheten.

3 Kun tilgjengelig med den medfølgende eller valgfrie Samsung hurtiglader (modellspesifikk). Verdiene kan variere avhengig av ladenivå, telefoninnstillinger, forhold i omgivelsene og brukeratferd.

4 Selv når man bruker to SIM-kort brukes mobildata utelukkende via ett SIM-kort. Begge kontoene bruker derfor kun SIM-kortet som er angitt til databruk.

5 Den dynamiske AMOLED-skjermen til Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ og Galaxy S23 har blitt sertifisert av VDE Germany for 100 % mobilfargevolum i DCI-P3 fargeområde. Dette betyr at innholdet på skjermen ikke ser utvasket ut og at det vises i sterke, klare farger uavhengig av ulike lysstyrkenivåer. Skjermen oppnår toppunkt-lysstyrke på opptil 1750 nits og justerer kontrasten mellom mørke og lyse områder av digitalt innhold for glimrende bildekvalitet med et kontrastforhold på 3 000 000 : 1.

6 Expert RAW-modusen tar klare og detaljerte bilder i RAW-format i høy oppløsning. Dette krever særskilt nedlasting av appen Expert RAW for kompatible Galaxy-smarttelefoner. Denne fås gratis i Galaxy Store.

7 Kameraets kunstige intelligens avgjør hvilke innstillinger som sikrer lyse, klare bilder. Takket være Nightography kan dette gi dybde og detaljer i bildene og videoene dine, selv om natten.

8 Den nye Snapdragon-prosessoren leverer en glimrende spillopplevelse takket være smart prosesseringskraft og masse batteritid. Det sikrer rask og gnidningsfri action i nesten alle situasjoner.

* Spesifikasjonene og beskrivelsene på denne siden kan avvike fra de faktiske spesifikasjonene til og beskrivelsene av produktet. Samsung forbeholder seg retten til å endre dette dokumentet og produktene som er beskrevet i det, til enhver tid og av hvilken som helst årsak. Funksjonalitet, funksjoner, spesifikasjoner, brukergrensesnitt og annen produktinformasjon i dette dokumentet, inklusiv, men ikke begrenset til, produktfordeler, design, pris, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og produktkarakteristikk kan endres når som helst og uten varsel. Leveringsområdet kan variere avhengig av modell.

** Beskyttelse under kontinuerlig nedsenkning ved 1,5 m vanndybde i 30 minutter, og kun i rent ferskvann. Ingen beskyttelse i saltvann og i andre væsker, især såpevann, alkohol og/eller oppvarmede væsker. Holderen til SIM-kortet/minnekortet må alltid være fullstendig i flukt med enheten så intet vann kan trenge inn gjennom den.

Feil og endringer kan forekomme - All informasjon er uten garantier, status: 02/2023.