Sammenlign spesifikasjoner - Galaxy Tab S8 Ultra, S8+ og S8 5G

Galaxy Tab S8, Tab S8+ og Tab S8 Ultra

Les videre for å finne en sammenligning mellom Galaxy Tab S8Galaxy Tab S8+ og Galaxy Tab S8 Ultra, inkludert deres viktigste tekniske opplysninger*. Velg én av følgende kategorier, og få vite spesifikasjonene for hvert nettbrett.

Generelle opplysninger    Skerm & kamera    Lagring    Annet

Bemerk: For optimal visning av tabellen(e), bruk smarttelefonen din i liggende modus.

Generelle opplysninger

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Størrelse (HxBxD)

165.3 x 253.8 x 6.3 mm

185 x 285 x 5.7 mm

208.6 x 326.4 x 5.5 mm

Batteri

Ikke uttagbart,

8000 mAh

Ikke uttagbart,

10,090 mAh

Ikke uttagbart,

11,200 mAh

Operativsystem

Android 12 (One UI 4.1)

Vekt

507 g / 503 g

572 g / 567 g

728 g / 726 g

SIM-kort

Nano SIM (4FF) ¹, Single (SIM + microSD)

Tilgjengelige farger

Gold, Graphite, Pink, Silver

Graphite

Skerm & kamera

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Skjermoppløsning

2560 x 1600 piksler (WQXGA)

2800 x 1752 piksler (WQXGA+)

2960 x 1848 piksler (WQXGA+)

Skjermstørrelse

27.81 cm / 11“

(helt rektangel)

31.50 cm / 12.4“
(helt rektangel)

36.99 cm / 14.6“

(helt rektangel)

Skjermtype

TFT

Super AMOLED

Super AMOLED

Frontkamera (Selfie)

12 megapiksler

12 MP (ultravidvinkel, F2.4)

12 MP (vidvinkel, F2.0 blenderåpning)

12 MP (ultravidvinkel, F2.4)

Hovedkamera

13 megapiksler (vidvinkel, F2.0 blenderåpning)

6 megapiksler (ultravidvinkel, F2.2 blenderåpning)

Lagring

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Minne

8 GB

12 GB / 16 GB

Intern enhetslagring

128 GB (omtrent 100 GB fritt tilgjengelig) ²

256 GB (omtrent 219 GB fritt tilgjengelig) ²

256 GB (omtrent 205 GB fritt tilgjengelig) ²/

512 GB (omtrent 456 GB fritt tilgjengelig) ²

Minneutvidelse

microSD™ (opptil 1 TB)

Annet

Galaxy Tab S8 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8+ 5G / Wi-Fi

Galaxy Tab S8 Ultra 5G / Wi-Fi

Spesialfunksjoner

S Pen (med Bluetooth-funksjon);

Quad-høyttalere med Dolby Atmos

S Pen (med Bluetooth-funksjon);

Quad-høyttalere med Dolby Atmos;

Dobbelt frontkamera

Dobbelt frontkamera

S Pen (med Bluetooth-funksjon);

Quad-høyttalere med Dolby Atmos

Trådløs lading

Ikke støttet

Ladeport

USB 3.2 Gen 1 (Type-C)

Prosessor

1x 3.0 GHz, 3x 2.5 GHz, 4x 1.8 GHz; Snapdragon 8 Gen 1 (SM8450), Octa-Core, 64-Bit, 4nm

Hurtiglading

Ja³ Superhurtig lading (45 W)

Beskyttelse mot støv/vann (IP-sertifisering)

Ingen beskyttelse

¹     Bare på nettbrettmodeller med 5G (SM-X706B, SM-X806B og SM-X906B).

²     Faktisk tilgjengelig internt enhetsminne er mindre enn det spesifiserte totale interne minnet på grunn av den påkrevde minnekapasiteten til operativsystemet og programvaren som kreves for å bruke enheten. Faktisk tilgjengelig internt enhetsminne kan variere avhengig av nettverkstilbyderen, og det kan endre seg med programvareoppgraderinger.

³     Kun tilgjengelig med Samsung hurtiglader som enten er inkludert eller er tilgjengelig som tilvalg (avhengig av modell). Verdiene kan variere avhengig av ladenivå, telefonkonfigurasjon, forhold i omgivelsene og brukeratferd.

* Spesifikasjonene og beskrivelsene på denne siden kan avvike fra de faktiske spesifikasjonene til og beskrivelsene av produktet. Samsung forbeholder seg retten til å foreta endringer i dette dokumentet og produktene som er beskrevet i det, til enhver tid og av hvilken som helst årsak. Funksjonalitet, funksjoner, spesifikasjoner, brukergrensesnitt og annen produktinformasjon i dette dokumentet, inklusiv, men ikke begrenset til produktfordeler, design, pris, komponenter, ytelse, tilgjengelighet og produktkarakteristikk, kan endres når som helst og uten varsel.

Alle opplysninger er korrekte per februar 2022 - Feil og endringer kan forekomme - Alle opplysninger gir uten garanti.

Bemerk: Du finner flere tekniske opplysninger på produktsiden til den respektive nettbrettmodellen. For å gjøre dette, velg ett av følgende alternativer.

Slik bruker du Samsung Members-appen

Hvis du opplever problemer med dine Samsung-mobiler, nettbrett eller kroppsnære enheter, kan du sende oss et spørsmål i Samsung Members-appen. Finn ut mer om å sende en feilrapport.