Dette kan du gjøre hvis din S Pen ikke fungerer skikkelig på din Tab S8

Bilde av S Pen ved siden av galaxy-enhet

Hvis din S Pen ikke gjenkjennes på deler av din Tab S8, eller hvis du har problemer med S Pen-tilkobling eller lufthandlinger, så les veiledningen nedenfor for å få hjelp til å løse problemene.

Alternativt kan du finne ut mer om S Pen og hvordan du bruker den.

Hvis enheten din har skjermbeskyttelse, så kan det hende at S Pen-berøringen ikke gjenkjennes på deler av enhetens skjerm. Slik forbedrer du berøringsfølsomheten til enheten:

1 Gå til Innstillinger og trykk på Skjerm.
Skjerm valgt i menyen innstillinger
2 Skyv på bryteren ved siden av Berøringsfølsomhet for å aktivere den.
Alternativet berøringsfølsomhet er på

Hvis modusen “sveipebevegelser” er på i navigeringslinje-menyen, så kan det hende at din S Pen ikke fungerer skikkelig på den nederste delen av enhetens skjerm. Dette skyldes at din S Pen-handling kan bli gjenkjent som en “sveipebevegelse”. For at din S Pen skal fungere skikkelig på den nederste delen av enhetens skjerm, så prøv de to nedenstående alternativene:

1. Aktiver “Blokker håndbevegelser med S Pen” slik at S Pen-handlinger gjenkjennes

1 Gå til Innstillinger, og trykk på Skjerm.
Skjerm valgt i menyen innstillinger
2 Trykk på Navigeringslinje.
Navigeringslinje valgt i Skjerminnstillinger
3 I seksjonen Sveipebevegelser skyver du på knappen for å aktivere Blokker håndbevegelser med S Pen.
Blokker håndbevegelser med S Pen slått på

2: Endre til alternativet “Knapper” i navigeringslinje-menyen

1 Gå til Innstillinger og trykk på Skjerm.
Skjerm valgt i menyen innstillinger
2 Trykk på Navigeringslinje.
Navigeringslinje valgt i skjermmenyen
3 Velg alternativet ved siden av Knapper.
Alternativet knapper valgt

Hvis din Tab viser en melding om at S Pen er frakoblet, så kan det hende at eksterne faktorer hindrer S Pen-funksjonen. Magnetiske telefonetuier eller metalldeksler rundt enheten og S Pen kan gi problemer med gjenkjenning. Sørg for å fjerne disse før du bruker S Pen med din Tab.

Hvis du opplever problemer med S Pen lufthandlinger, kan det hende at S Pen-tillatelser ikke er innstilt korrekt. Følg trinnene nedenfor for å aktivere S Pen lufthandlinger og innstillinger for fysisk aktivitet.

Aktiver S Pen lufthandlinger

1 Gå til Innstillinger, og trykk på Avanserte funksjoner.
Avanserte funksjoner valgt i menyen innstillinger
2 Trykk på S Pen.
S Pen valgt i menyen Avanserte funksjoner
3 Trykk på Lufthandlinger.
Lufthandlinger valgt i S Pen-menyen
4 Skyv på bryteren ved siden av for å aktivere Lufthandlinger.
Lufthandlinger slått på

Aktiver innstillingen S Pen fysisk aktivitet

1 Gå til Innstillinger, og trykk deretter på Apper.
Apper valgt i menyen innstillinger
2 Trykk på Sorter etter (øverst til høyre i listen over apper).
Ikonet Sorter etter valgt i listen over apper
3 Trykk på Vis systemapper og deretter på OK for å slå på.
Alternativet Vis systemapper valgt
4 Trykk på Kuftkommando.
Luftkommando valgt i listen over apper
5 Trykk på Tillatelser.
Tillatelser valgt
6 Trykk på Enheter i nærheten og velg Tillat.
Tillat valgt i menyen Tillatelser for enheter i nærheten
7 Gå tilbake til menyen Apptillatelser.
Menyen Apptillatelser vist
8 Trykk på Fysisk aktivitet og velg Tillat.
Tillat valgt i tillatelser for fysisk aktivitet