Hør på dine medier med Galaxy Buds Pros 360-Lyd

Kjenn at den omsluttende, realistiske lyden kommer til deg fra alle kanter. Med 360-Lyd plasserer Galaxy Buds Pro deg midt i din yndlingsvideo, -film eller TV-program. Den intelligente bevegelsessporende sensoren peker ut retningen på lyden når du flytter hodet og muliggjør en mektig følelse av realisme i lytteropplevelsen din.

Før du tester våre nedenstående anbefalinger, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til nyeste versjon. Sjekk hvordan du oppdaterer mobilenhetens programvare i følgende rekkefølge.

Trinn 1. Gå til Innstillinger > Programvareoppdatering.

Trinn 2. Trykk på Last ned og installer.

Trinn 3. Følg instruksjonene på skjermen.

Surroundlyd med 360-Lyd

Tredimensjonal 360-Lyd gir 360-graders surroundlyd for et omsluttende miljø når du nyter medier. Den følger hodebevegelsene dine så det føles som om lyden kommer fra skjermen ved å endre venstre og høyre lydvolum på ørepluggene.

Slik virker den 360-graders surroundlyden på Galaxy Buds Pro

Merknad: Støtte for 360-Lyd kan variere avhengig av app og innhold på kompatibel Samsung-enhet for One UI 3.1 eller høyere.

Trinn 1. Åpne Galaxy Wearable-appen, og trykk på menyen Avansert.

Trinn 2. Trykk på 360-Lyd. Så er du klar til å nyte en 360-graders surroundlyd.

360-Lyd-funksjonen i Galaxy Wearable-appen

Tips for lydproblemer ved bruk av 360-Lyd

• Sjekk at ørepluggene er plassert riktig i ørene dine

Hvis du opplever lydproblemer ved bruk av 360-Lyd-funksjonen, så sørg for at ørepluggene er perfekt plassert i ørene dine. Hvis du ikke har satt inn ørepluggene korrekt, er det ikke sikkert at 360-Lyd-funksjonen virker, eller lydkvaliteten kan være dårlig.

Hold ørepluggene sånn at du ser de trykte retningsmerkene, sett ørepluggene inn i ørene dine og juster ørepluggene ved å rotere dem inntil de sitter behagelig i ørene dine. De berøringssensitive sensorene oppdager at du har på deg ørepluggene når du putter dem inn. Så vil ørepluggen avgi en lyd som informerer deg om at ørepluggen er oppdaget.

• Sjekk at ørepluggene er nær den tilkoblede enheten

Sørg for at avstanden mellom ørepluggene og den tilkoblede enheten er nær nok, vi anbefaler å bruke denne funksjonen innenfor en armlengdes avstand. Hvis ikke kan du oppleve at lyden ikke avspilles smidig og at den kobles fra innimellom.

Merknad:

• Denne funksjonen støttes kanskje ikke på grunn av måten mediene avspilles på.
  • Når du er i områder med dårlig signalmottak, så kan tilkoblingen til mobilenheten gå tapt midlertidig.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.

Takk for din tilbakemelding